Samsung S5230 neće da se uključi

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
aleksandar-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2011. 17:37

Post od aleksandar- »

Није могао да направи, али ако буде нешто од тога што рекосте има да му узмем нов телефон.

servis.kompa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02

Post od servis.kompa »

S obzirom na tvoj bezobrazluk kada si mu ostavio telefon i pravio se lud iako si znao da si "ubio" telefon ne bi me cudilo da je on na neki nacin taj tvoj postupak "naplatio" :) Ako se ispostavi da je tako tesko ces ti kako kazes da mu uzmes nov telefon. Kako mislis to da dokazes, da kazes da si lagao u startu a posle kao govoris istinu?
Ne razumem zasto ides u servis i pravis se blesav? Mislis da je to posteno prema serviseru?
Mislis da bi neko ko nema opremu da ga povrati u zivot uopste primio telefon ili bi ti lepo rekao da ne moze da popravi i da nosis na drugo mesto. Ljudi ti ovde daju korektne savete ali ti se i dalje pravis pametan!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

servis.kompa,

BIG LIKE,sto bi rekli......

Kao sto sam ranije pisao,60-70% ljudi nece da kaze sta je bilo sa telefonom,sto bi mi toliko olaksalo posao da to nije normalno....Cak i ne priznaju da je bio u vodi iako se voda cedi iz njega.....govore da displej nije mogao puci sam od sebe iako se vidi da se rasprsnuo u komade itd,itd,itd......lagarija u nedogled,tako da sam oguglao na to jos pre 5-10 godina
:lol:

Pozdrav,

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

aleksandar-, kako bih ti ja usi izvukao...NIKAD mi nece biti jasni takvi "ljudi"...pa kako bi pomogao u nevolji?
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

aleksandar-
Novajlija
Novajlija

Post od aleksandar- »

#servis.kompa
Нисам лагао већ само нисам додао да му је бут "убијен". А и не верујем да је отваран телефон јер је имао траку прекои стоји исто како сам је залепио. И да, тај лик није сервисер већ носи телефоне у неки други сервис па они раде. И опет понављам, лепо сам му објаснио шта је и како било, а он ако се разуме зна шта му је, не морам све да му кажем. Још и да му кажем како да га поправи...
П. С. Наравно да бих помогао у невољи... И немојте да мислите да сам лош човек.

aleksandar-
Novajlija
Novajlija

Post od aleksandar- »

Сервисер је поправио телефон.. Све је исто као пре, чак ни листа позиваних бројева није обрисана...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

aleksandar-,

Reparacijom boot-a,telefon se ne mora flesovati,sem u nekim slucajevima,zato ti je sve ostalo.....pozdrav,

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Ubijen boot ti uradio za 500 do 600 dinara?
Zvuči neverovatno.
Daj neki kontakt do tog posrednika.

aleksandar-
Novajlija
Novajlija

Post od aleksandar- »

Урадио је репарацију, како је Др Грга написао.. Поздрав.

Odgovori