Sony Ericsson w810i nece da upali

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Sony Ericsson w810i nece da upali

Post od antec »

Imam w810i koji je do juce funkcionisao kako treba, bukvalno bez ikakvih prolema oko 5 godina. Telefon je radio najnormalnije kada se baterija istrosila i ugasio se. Kad sam ga stavio na punjac nije davao nikakve znake pa sam pretpostavio da ce proraditi kad se baterija napuni, kad ono cvrc. Probao sam i drugim kablom da ga povezem na komp i ponovo nista. Sta mu se desava? Ako je hardver sta moze biti i koliko bi bila popravka? Ne znam da li se uopste isplati popravljati?

edit: Ne daje nikakve znake zivota. Ni crveni led na vrhu ni ekran ne rade, nista. Komp ne prepoznaje telefon i nema onog zvuka kao kad se bilo sta prikljuci.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Re: Sony Ericsson w810i nece da upali

Post od loki13 »

antec, ako se uzme u obzir da ocuavni prierci kostaju oko 20e cisto sumnjam da se isplati popravljati, ah kad se samo setim kakva je guja od telelfona bio w810i :cry:
D500&E71

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Hvala na odgovoru. Nego doslo je do pomaka :) Rekoh da probam jos jednom pre nego sto ode u servis da prikljucim na komp, ovog puta s namerom da ubacim svez firmware, utaknem telefon drzeci c sa xs++ programom ukljucenim i telefon ozivi iz cista mira. Regularno ga registruje xs++ i ja lepo bekapujem gdfs za svaki slucaj. Posle toga sam normalno napunio telefon i onda se desilo da je se baterija normalno trosila do nekih 50% i onda izaslo upozorenje da se stavi na punjac tj. prikazivalo je 5 ili manje procenata. Dal' je to baterija ili se sw slognuo?
Stvarno je kao zmaj radio, zao mi je da ga samo ostavim da skuplja prasinu. Bio je ekstra telefon u svoje vreme.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Drago mi je da si resio problem :) Kad se setim samo koliko mi se svidjao taj telefon kad se pojavio :) imao je odlicnu kameru i fenomenaln zvuk u sluskama za to vreme,walkman player :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

antec
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od antec »

Hvala :). Samo jos da nadjem vremena da se poigram s tim flesovanjem. Bese davno kad smo menjali teme, elfove i kojekakva cuda ...

Odgovori