Imam w810i koji je do juce funkcionisao kako treba, bukvalno bez ikakvih prolema oko 5 godina. Telefon je radio najnormalnije kada se baterija istrosila i ugasio se. Kad sam ga stavio na punjac nije davao nikakve znake pa sam pretpostavio da ce proraditi kad se baterija napuni, kad ono cvrc. Probao sam i drugim kablom da ga povezem na komp i ponovo nista. Sta mu se desava? Ako je hardver sta moze biti i koliko bi bila popravka? Ne znam da li se uopste isplati popravljati?
edit: Ne daje nikakve znake zivota. Ni crveni led na vrhu ni ekran ne rade, nista. Komp ne prepoznaje telefon i nema onog zvuka kao kad se bilo sta prikljuci.
Sony Ericsson w810i nece da upali
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Sony Ericsson w810i nece da upali
antec, ako se uzme u obzir da ocuavni prierci kostaju oko 20e cisto sumnjam da se isplati popravljati, ah kad se samo setim kakva je guja od telelfona bio w810i 

D500&E71
Hvala na odgovoru. Nego doslo je do pomaka
Rekoh da probam jos jednom pre nego sto ode u servis da prikljucim na komp, ovog puta s namerom da ubacim svez firmware, utaknem telefon drzeci c sa xs++ programom ukljucenim i telefon ozivi iz cista mira. Regularno ga registruje xs++ i ja lepo bekapujem gdfs za svaki slucaj. Posle toga sam normalno napunio telefon i onda se desilo da je se baterija normalno trosila do nekih 50% i onda izaslo upozorenje da se stavi na punjac tj. prikazivalo je 5 ili manje procenata. Dal' je to baterija ili se sw slognuo?
Stvarno je kao zmaj radio, zao mi je da ga samo ostavim da skuplja prasinu. Bio je ekstra telefon u svoje vreme.

Stvarno je kao zmaj radio, zao mi je da ga samo ostavim da skuplja prasinu. Bio je ekstra telefon u svoje vreme.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Drago mi je da si resio problem
Kad se setim samo koliko mi se svidjao taj telefon kad se pojavio
imao je odlicnu kameru i fenomenaln zvuk u sluskama za to vreme,walkman player 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala
. Samo jos da nadjem vremena da se poigram s tim flesovanjem. Bese davno kad smo menjali teme, elfove i kojekakva cuda ...