Sony Erikson k770i servis
Sony Erikson k770i servis
Radi se o sledecem. Posle bavljenja sportom sam uzeo telefon u ruke da vidim propustene pozive. Kada sam video da ih imam pozvao sam broj i obavio razgovor. Zavrsio sam razgovor, ostavio telefon sa strane i od tada nista vise ne mogu da vidim na ekranu. Odnesem telefon u Comtrade, ovlasceni serviser, telefon kupljen u Telekomu. Posle 16 dana mi se jave i kazu da telefon ne podleze garanciji jer je bio u kontaktu sa vodom i predlazu zamenu ploce za cca 16000 din. Da li imate neki savet?
- TechnoGroup
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
- Kontakt:
Dok se telefon ne otvori i vidi u kakvom je stanju (posto kazu da je imao kontakta sa vodom) ne moze ti se nista precizno reci.
To sto kazu da je imao kontakta sa vodom ne mora da znaci da je prolivena kofa vode na telefon, dovoljno je i jedna kap na oklopu na nezgodnom mestu i ukinuce ti garanciju.
Moj savet je da odes do nekog servisa da se to pregleda ponovo jer po tvojoj prici to bi trebalo da se sredi za mnogo manje para.
POz
Deki
To sto kazu da je imao kontakta sa vodom ne mora da znaci da je prolivena kofa vode na telefon, dovoljno je i jedna kap na oklopu na nezgodnom mestu i ukinuce ti garanciju.
Moj savet je da odes do nekog servisa da se to pregleda ponovo jer po tvojoj prici to bi trebalo da se sredi za mnogo manje para.
POz
Deki
- TechnoGroup
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
- Kontakt: