Sony Erikson k770i servis

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
krca069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2004. 00:59

Sony Erikson k770i servis

Post od krca069 »

Radi se o sledecem. Posle bavljenja sportom sam uzeo telefon u ruke da vidim propustene pozive. Kada sam video da ih imam pozvao sam broj i obavio razgovor. Zavrsio sam razgovor, ostavio telefon sa strane i od tada nista vise ne mogu da vidim na ekranu. Odnesem telefon u Comtrade, ovlasceni serviser, telefon kupljen u Telekomu. Posle 16 dana mi se jave i kazu da telefon ne podleze garanciji jer je bio u kontaktu sa vodom i predlazu zamenu ploce za cca 16000 din. Da li imate neki savet?

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Dok se telefon ne otvori i vidi u kakvom je stanju (posto kazu da je imao kontakta sa vodom) ne moze ti se nista precizno reci.
To sto kazu da je imao kontakta sa vodom ne mora da znaci da je prolivena kofa vode na telefon, dovoljno je i jedna kap na oklopu na nezgodnom mestu i ukinuce ti garanciju.

Moj savet je da odes do nekog servisa da se to pregleda ponovo jer po tvojoj prici to bi trebalo da se sredi za mnogo manje para.

POz
Deki

krca069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od krca069 »

Hvala ti na savetu. Naravno da mi na pamet ne bi palo da placam toliku cenu jer je nov oko 170 e a i bitno mi je sto je tada jos bio pod vazecom garancijom.

TechnoGroup
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 07:42
Kontakt:

Post od TechnoGroup »

Reci iz kog si mesta da te uputimo na nekog od proverenih kolega da ne razmisljas....

Cisto hocu da ti pomognem da ne shvatis kao maketing... :)

krca069
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od krca069 »

Iz Beograda, Cukarica, mada ranije kada sam imao neki problem sa drugim telefonima sam nosio u servis u TC Vidikovac ili u cini mi se u Balkanskoj

Odgovori