w550i
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 20:49
w550i
e ljudi,imam jedan ozbiljan problem sa ovim telefonom. Naime,kad sam ga kupila,otkila sam da mi ne radi bluetooth,sto mi nije puno smetalo jer to i najmanje koristim. Ali ipak , poceo je da se koci, i evo... posle mesec dana koriscenja, ne mogu da ga upalim... jednostavno nece... moze li neko da mi objasni o cemu je rec i da li neko moze da mi kaze gde postoje servisi za takve probleme?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pogresna tema na pogresnom mestu,a ionako ih otvaras svuda sto ce ti znaciti samo gubitak odgovora kad ti obrisu duplikate,bolje je da si postavila SAMO na jednom mestu gde bi ti lepo rekli da odneses telefon gde si i kupila i reklamiras jer je puko,mozda flesovanje pomogne,naravno o njihovom trosku ako imas garanciju!
Pozdrav
Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ma nije ona jedina,SVAKI novajlija koji je dosao je ili otvorio po IDENTICNU temu u svakoj sobi
ili je oziveo teme stare po pola godine pa i vise i to jos teme tipa:"Sta da kupim",pa ako njoj treba da se progleda kroz prste sto je zensko sto ne bi i njima!?
Ipak sam odgovorio,uz naravno skretanje paznje na greske!A samo treba jedan sticky da se procita!
Pozdrav

Ipak sam odgovorio,uz naravno skretanje paznje na greske!A samo treba jedan sticky da se procita!
Pozdrav

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Hteo bih da kupim ovaj telefon,ali da vas pitam da li telefon izgleda ovako
ili je ovo kopija s600i,pogledajte glavnu tastaturu nema taster walkmen,i umesto nalepnice walkmen na numerickoj tastaturi ima quick share.Evo slika s600i
i kako su sad uspeli da stave nalepnicu walkmen ispod ekrana na 1 slici,masku su lako promenili,ali su ostao glavni taster koji nije walkmen,i ono quick share.Znaci kad kupujem da gledam koliko ima memorije,jer w550i ima 256mb,a s600i ima 64mb.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
cod za sony ericsoon mobile
ej dali neko zna codove za ove mobilne ,,,w550,,k 700 ,,, k 300 ,,,sony ericsson dakako ,,,, :dry:inace glasam za njihove telefone ,,,,najbolji do sada isprobani jest K700I