w550i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
little_princess
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 20:49

w550i

Post od little_princess »

e ljudi,imam jedan ozbiljan problem sa ovim telefonom. Naime,kad sam ga kupila,otkila sam da mi ne radi bluetooth,sto mi nije puno smetalo jer to i najmanje koristim. Ali ipak , poceo je da se koci, i evo... posle mesec dana koriscenja, ne mogu da ga upalim... jednostavno nece... moze li neko da mi objasni o cemu je rec i da li neko moze da mi kaze gde postoje servisi za takve probleme?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pogresna tema na pogresnom mestu,a ionako ih otvaras svuda sto ce ti znaciti samo gubitak odgovora kad ti obrisu duplikate,bolje je da si postavila SAMO na jednom mestu gde bi ti lepo rekli da odneses telefon gde si i kupila i reklamiras jer je puko,mozda flesovanje pomogne,naravno o njihovom trosku ako imas garanciju!
Pozdrav 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Re: w550i

Post od ixtis »

Samo flesovanje pomaze. I ja sam imao slican problem, ali sada je sve OK. Verzija softvera je R4CA004

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nije ona jedina,SVAKI novajlija koji je dosao je ili otvorio po IDENTICNU temu u svakoj sobi :uhuh: ili je oziveo teme stare po pola godine pa i vise i to jos teme tipa:"Sta da kupim",pa ako njoj treba da se progleda kroz prste sto je zensko sto ne bi i njima!?
Ipak sam odgovorio,uz naravno skretanje paznje na greske!A samo treba jedan sticky da se procita!
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ok onda,little princess,pokusao sam da te branim,hehehe :D :D .
Problem s novajlijama je ipak to sto ne prevrnu forum pre postovanja teme,u pravu ste...Eh sta ces...Ljudi odma' s neba pa u rebra.................. :roll: :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Hteo bih da kupim ovaj telefon,ali da vas pitam da li telefon izgleda ovako Slikaili je ovo kopija s600i,pogledajte glavnu tastaturu nema taster walkmen,i umesto nalepnice walkmen na numerickoj tastaturi ima quick share.Evo slika s600i Slika i kako su sad uspeli da stave nalepnicu walkmen ispod ekrana na 1 slici,masku su lako promenili,ali su ostao glavni taster koji nije walkmen,i ono quick share.Znaci kad kupujem da gledam koliko ima memorije,jer w550i ima 256mb,a s600i ima 64mb.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E da zaboravio sam pravu sliku w550i,sto je iz nase neke radnje slikanoSlikaI da nije ovo neka kopija ili je pravi,ja mislim da pravi izgleda ovako.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

sneza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 21:51
Kontakt:

cod za sony ericsoon mobile

Post od sneza »

ej dali neko zna codove za ove mobilne ,,,w550,,k 700 ,,, k 300 ,,,sony ericsson dakako ,,,, :dry:inace glasam za njihove telefone ,,,,najbolji do sada isprobani jest K700I

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

kakve kodove? :? ima ovaj ->*<-<-*<-* (-> i <- ti je smer pomeranja dzoistika :D ),inace tako proveravas softver i jos neke stvari,nista posebno...mislim da taj kod svi znaju...
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jednaostavno odnesi u nei servis koji se time bavi i oni ce to da ti urade za nekih 10e , tako mnogo manje da rizikujesh da neshto pokvarish 8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori