Da li koristite 3g usluge?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Da li koristite 3g usluge?

da
4
6%
ne
62
94%

Ukupno glasova: 66

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

3G je za svaku pohvalu ali da bude premijerno godinu dana za DZ da bi se raja navukla...i gprs dosta dere a kamo li ovo :wacko: sve u svemu potrebna je veca brzina ali sa drugim uslovima... 3G vise gledam kao dl i surf,nikad kao tv ili v call
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Izgleda da je jedini problem kod 3G cena, jer kad bi to bilo pristupacnije sigurno da bi koristili vise, pa ja na tel treba iskljucim da mi ne otvara slike jer bi mi racun bio ogroman, sve je to lepo brzina i funkcionalnost ali deru bre, sta kao govore da gledam tv na tel a minut me kosta 30-40 dinara, pa ko gleda tv po minut, zamisli sad 60 minuta dnevno, znaci 30*60= 1800*30 dinara minut =54000 dinara racun samo za gledanje tv, :wacko: :wacko: nema sta vrh brate :wacko: :wacko:
a gde su mi pozivi, poruke i ostalo?
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Probao, smorilo me i ne koristim vise .
and justice for all...

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Bravo,bravo, super,strava...e, onda cemo se svi sloziti da aparate koje kupujemo, kupujemo u principu zato sto nam se fizicki dopadaju i zbog svojih funkcija, a 3g, ako imaju, ne smeta, ali nije presudna stvar zbog koje bi pazarili telefon.

A oni koji kupuju telefone i kojima je presudni faktor za kupovinu zato sto su 3g, pogotovu sada, kada imaju temu gde mogu da vide, koliko 3g koriste ljudi koji, da kazemo, dosta vise vole i razumeju se u mobilne telefone, nego prosecan covek...mogu sebi da nabiju u pozadinu taj obavezni 3g telefon, dok im ide sljaka konekcija 300.000 kbs(ako moze da ide toliko) i pravi multimilionski racun.
8) :P 8) :P 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Slazem se sa cebzab-om, mislim da ova tema dosta moze da pomogne ljudima prilikom odluke za novi telefon. Jer trenutno dosta prodavaca potencira skuplje modele pricom "znate, to vam je 3G telefon". Sami rezultati ankete dosta govore o zastupljenosti 3G-a kod nas.

Dao bih predlog da se ova tema stavi medju lepljive, i da svako ko ima pitanje o trenutnoj ili buducoj upotrebnosti 3G-a moze adekvatno da se informise.

PozZ

Kems
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 15. Sep 2007. 19:45

Post od Kems »

E ja sam novi ovde pa da pocnemo sa ovom temom... ne gotivim 3g, to me ne privlaci uopste, ali dobro svako ima svoje misljenje, pozz

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

mislim da ova anketa moze da koristi telenoru,mts-u i vipu da shvate da nema nista od 3g-a posto uopste nije preaktican,a skup,pazite mi koji pratimo sve u svetu fonova i stalno nesto isprobavamo,skoro uopste ne koristimo 3g,kako mtek koriste oni kojima nemaju pojam o telefonima,a oni su vecina,3g nece biti popularan sve dok bude bio ovako skup i slabo rasprostranjen i manje prekatican od obicnog poziva, sam protok vecini vise nije bitan
nokia c7

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Ma kakav 3g prijatelji,od toga nema ništa u skorije vreme.Dok se ne budu raširili i cene spustili. :shock: .ništa od toga...ne vredi uzimati 3g tel.jedino da ga uzmeš da se vidi da ga imaš.ali šta ti vredi ako ne možeš da ga koristiš?Za to može i neki drugi da ti posluži.nemam ništa protiv korisnika 3g mreže,da me neko ne shvati pogrešno :unsure: ali mogli su da se rašire bar da bi se koristio,zar ne?da bi ga koristio moraš da odeš do grada a to je smešno...moraju to da srede kao i mnoge stvari da bi korisnici bili zadovoljni,ali pošto je ovo Srbija.Šta da vam kažem kad sve znate.pozdrav svima :roll:

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

На жалост не, а разлог непостоји услуга 3Г. :( :( :( :smutny: :smutny:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ali ako se operateri ne iscimaju pod hitno, nece generalno biti nista od tog 3g-a, jer realno, pre ce se grad pokriti wifi-em, nego 3g-om.
A ko ce da koristi 3g, kada imaju za manje para ili za dz(kafici,internet kafei,aerodromi itd. gde ima wifi-a) wifi.
Polako, ali sigurno wifi postaje stvar koja se podrazumeva, na velikom broju novih modela mobilnih telefona.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo ja sam zeleo da probam na k800 i evo uplatio jedan mesec :) Naravno nisam lud da dam pare :) ali posto svaki mesec dobijam 400din + 200sms, od tih para sam i uplatio 3G.
Nije onako kako sam zamisljao ali ide, kamere na raznim mestima rade odlicno, stream b92, rts2, sos radi onako, znaci dogodi se da zakoci na trenutak.Otvaranje monda stvarno ide odlicno, mini opera ne radi :roll: nemam pojma zasto.
3G signal kod mene nije bas najbolji u stanu, nekad se izgubi, nekad je odlican.Problem je sto na k800 nema da se stavi 3G only, vec 3G/GSM i onda cim se 3G signal izgubi on prebaci na GSM...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori