Da li koristite 3g usluge?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
3G je za svaku pohvalu ali da bude premijerno godinu dana za DZ da bi se raja navukla...i gprs dosta dere a kamo li ovo
sve u svemu potrebna je veca brzina ali sa drugim uslovima... 3G vise gledam kao dl i surf,nikad kao tv ili v call

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Izgleda da je jedini problem kod 3G cena, jer kad bi to bilo pristupacnije sigurno da bi koristili vise, pa ja na tel treba iskljucim da mi ne otvara slike jer bi mi racun bio ogroman, sve je to lepo brzina i funkcionalnost ali deru bre, sta kao govore da gledam tv na tel a minut me kosta 30-40 dinara, pa ko gleda tv po minut, zamisli sad 60 minuta dnevno, znaci 30*60= 1800*30 dinara minut =54000 dinara racun samo za gledanje tv,
nema sta vrh brate
a gde su mi pozivi, poruke i ostalo?

a gde su mi pozivi, poruke i ostalo?
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Bravo,bravo, super,strava...e, onda cemo se svi sloziti da aparate koje kupujemo, kupujemo u principu zato sto nam se fizicki dopadaju i zbog svojih funkcija, a 3g, ako imaju, ne smeta, ali nije presudna stvar zbog koje bi pazarili telefon.
A oni koji kupuju telefone i kojima je presudni faktor za kupovinu zato sto su 3g, pogotovu sada, kada imaju temu gde mogu da vide, koliko 3g koriste ljudi koji, da kazemo, dosta vise vole i razumeju se u mobilne telefone, nego prosecan covek...mogu sebi da nabiju u pozadinu taj obavezni 3g telefon, dok im ide sljaka konekcija 300.000 kbs(ako moze da ide toliko) i pravi multimilionski racun.

A oni koji kupuju telefone i kojima je presudni faktor za kupovinu zato sto su 3g, pogotovu sada, kada imaju temu gde mogu da vide, koliko 3g koriste ljudi koji, da kazemo, dosta vise vole i razumeju se u mobilne telefone, nego prosecan covek...mogu sebi da nabiju u pozadinu taj obavezni 3g telefon, dok im ide sljaka konekcija 300.000 kbs(ako moze da ide toliko) i pravi multimilionski racun.

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Slazem se sa cebzab-om, mislim da ova tema dosta moze da pomogne ljudima prilikom odluke za novi telefon. Jer trenutno dosta prodavaca potencira skuplje modele pricom "znate, to vam je 3G telefon". Sami rezultati ankete dosta govore o zastupljenosti 3G-a kod nas.
Dao bih predlog da se ova tema stavi medju lepljive, i da svako ko ima pitanje o trenutnoj ili buducoj upotrebnosti 3G-a moze adekvatno da se informise.
PozZ
Dao bih predlog da se ova tema stavi medju lepljive, i da svako ko ima pitanje o trenutnoj ili buducoj upotrebnosti 3G-a moze adekvatno da se informise.
PozZ
mislim da ova anketa moze da koristi telenoru,mts-u i vipu da shvate da nema nista od 3g-a posto uopste nije preaktican,a skup,pazite mi koji pratimo sve u svetu fonova i stalno nesto isprobavamo,skoro uopste ne koristimo 3g,kako mtek koriste oni kojima nemaju pojam o telefonima,a oni su vecina,3g nece biti popularan sve dok bude bio ovako skup i slabo rasprostranjen i manje prekatican od obicnog poziva, sam protok vecini vise nije bitan
nokia c7
Ma kakav 3g prijatelji,od toga nema ništa u skorije vreme.Dok se ne budu raširili i cene spustili.
.ništa od toga...ne vredi uzimati 3g tel.jedino da ga uzmeš da se vidi da ga imaš.ali šta ti vredi ako ne možeš da ga koristiš?Za to može i neki drugi da ti posluži.nemam ništa protiv korisnika 3g mreže,da me neko ne shvati pogrešno
ali mogli su da se rašire bar da bi se koristio,zar ne?da bi ga koristio moraš da odeš do grada a to je smešno...moraju to da srede kao i mnoge stvari da bi korisnici bili zadovoljni,ali pošto je ovo Srbija.Šta da vam kažem kad sve znate.pozdrav svima 

Ali ako se operateri ne iscimaju pod hitno, nece generalno biti nista od tog 3g-a, jer realno, pre ce se grad pokriti wifi-em, nego 3g-om.
A ko ce da koristi 3g, kada imaju za manje para ili za dz(kafici,internet kafei,aerodromi itd. gde ima wifi-a) wifi.
Polako, ali sigurno wifi postaje stvar koja se podrazumeva, na velikom broju novih modela mobilnih telefona.
A ko ce da koristi 3g, kada imaju za manje para ili za dz(kafici,internet kafei,aerodromi itd. gde ima wifi-a) wifi.
Polako, ali sigurno wifi postaje stvar koja se podrazumeva, na velikom broju novih modela mobilnih telefona.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo ja sam zeleo da probam na k800 i evo uplatio jedan mesec
Naravno nisam lud da dam pare
ali posto svaki mesec dobijam 400din + 200sms, od tih para sam i uplatio 3G.
Nije onako kako sam zamisljao ali ide, kamere na raznim mestima rade odlicno, stream b92, rts2, sos radi onako, znaci dogodi se da zakoci na trenutak.Otvaranje monda stvarno ide odlicno, mini opera ne radi
nemam pojma zasto.
3G signal kod mene nije bas najbolji u stanu, nekad se izgubi, nekad je odlican.Problem je sto na k800 nema da se stavi 3G only, vec 3G/GSM i onda cim se 3G signal izgubi on prebaci na GSM...

Nije onako kako sam zamisljao ali ide, kamere na raznim mestima rade odlicno, stream b92, rts2, sos radi onako, znaci dogodi se da zakoci na trenutak.Otvaranje monda stvarno ide odlicno, mini opera ne radi

3G signal kod mene nije bas najbolji u stanu, nekad se izgubi, nekad je odlican.Problem je sto na k800 nema da se stavi 3G only, vec 3G/GSM i onda cim se 3G signal izgubi on prebaci na GSM...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...