065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

spasa napisao: LJUDI, 2 puta mi kazu da je aktiviran gprs....jel to oni pojma nemaju ili nisu zainteresovani za svoj poso i ljude (korisnike) zbog kojih oni imaju poso i koji im placaju hleb. :x
He he he pa jednostavno oni baš i nemaju načina da vide šta je bio kod tebe problem. Mislim sa jedne strane su u pravu gprs ti je bio aktiviran ali ti je bio pušten samo gprsinternet APN dok gprswap APN nije. (da si probao MMS video bi da i on funkcioniše) ..... Nije to smao tvoj problem tako je po svemu sudeći sa svim 066 kontrola troškova brojevima .... ali Telekom je to tako da teško da će nekome da padne na pamet da provere celu seriju brojeva kojima su vrljavo aktivirali servise da ne pominjem eventualno rešavanje tog problema :dry:

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Probao sam mms i u pravu si, radio je super. Nisam bas toliko upucen ali stavljao sam kao APN i gprsinternet i nije hteo.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Čudno, btw dumb telefoni ne "traže" pali/gasi da bi "prihvatili" nova podešavanja.
Ako mms radi, gprs je aktivan, moguće da je stvar u "access point" podešavanju...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Planiram da uzmem 066 kontrola troskova,malopre sam bio na mts-ovom sajtu i zbunio sam se,oni uz ovaj paket nude neki sugavi lg uz ugovornu obavezu od 6 meseci,mislio sam da 066 kontrola troskova moze da se uzmeme bez ugovorne obaveze,tj da ugovor koji se potpisuje nije vremenski ogranicen,znaci da mogu da raskinem ugovor kad hocu!!jel zna neko koji su uslovi kada se kupuje o66 kontrola troskova??

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Miloske83 KT možeš da uzmeš bez moba i možeš da raskineš ugovor kada god hoćeš tako da nema problema...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Miloske83 napisao:nude neki sugavi lg
Xaxa isto tako sam i ja mislio dok ga nisam uzeo, ali je u stvari extra kao 2. telefon 8) a za nezahtevne korisnike i kao 1. :D baterija mu traje 10 dana :P , extra je lagan, tanak i zgodan za nosenje, padove super podnosi, ima odlican prijem i ne zrachi puno. meni sluzi kao 2. telefon i za to je prosto idealan :)

inache i ja imam kao i svi problem sa gprsom na kontroli troskova, vec 3 puta zovem kazu aktiviracemo medjutim ne radi i dalje... a na istom telefonu (N80 iz potpisa) sa 064 karticom radi, sto znaci da su podesavanja ok. btw, probao sam i sa apnom gprswap i gprsinternet i nece.
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

ilkebgd, idi na mondo forum i nadji temu za 066 kontrola troskova i posalji pp korisnickom centru. Ja sam tako uspeo da resim isti problem.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Mondo forum vec 3-4 dana ne radi. Ne znam iz kog razloga. :?

celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

Imam pitanje u vezi placanja racuna. Postapid sam korisnik mts-a. Uvek platim racun nekoliko dana nakon sto mi stigne racun, tj. ako mi racun stigne oko 15. za prosli mesec, ja ga platim oko 20. Medjutim u julu mi je racun bio oko 3000 :o a obichno je 1200(mix 1000) i evo jos ga nisam platio, pa me zanima da li neko zna kakvo je njihovo pravilo po pitanju placanja racuna, da li mi iskljucuju mogucnost poziva i kad?

Jel ima neko ko je ovde postpaid kor. mts-a a da je imao(i da i dalje ima!!!!) problema sa vezom. Imam pre i postapaid karticu i do pre nekoliko dana kad pricam na oba telefona veza pukne posle 20ak sekundi :uhuh: , a kad ponovo pozovem onda ne puca. Sada nije toliko lose :unsure: , vec je ona "standardna" fora da moram da stojim kad pricam jer ako se pomeram secka za medalju.
Kako pricate vi koji imate auto??? :? :shock:
Nokia 3120 classic

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Stajo , cucao , lezo bio na cardaku :D isto ti se vata sa crvenim oni su losi sto se tice jasnoce , prebaci se na plave i uzivaj ko covek nemoj da izgubis neki vazan poso zbog crvenih :wink:

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

A kakav je VIP po tom pitanju? Mislim da ću ja kod njih, samo ako se uverim da su iole pristojni po pitanju kvaliteta razgovora.
Sony Ericsson C510

celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Post od celtic spirit »

@brankons VIP je koliko ja znam najgori i to sam cuo od ljudi koji mobilne koriste za najrazlicitije potrebe. E sad, sigi kazes da je Telenor najbolji ali ja sam chuo da deru? Kad ti treba nesto kvalitetno ne treba da se pita za cenu reko bi neko, ali ipak ne znam da li se isplati. Ne znam koje su im tarife tacno, ali znam da kad sam gledao pre godinu dana da nikako nisam mogao da skapiram sta i koliko naplacuju ni posle pola sata buljenja u cenovnik tako da sam uzeo mts postpaid na godinu dana.
Jos jednom da ponovim zanima me kad mts pocinje sa 'sankcijama' za neplatise posto nisam platio jos jul, pa da znam kad da ocekujem 'vas poziv nije moguc' od automata?
hvala
Nokia 3120 classic

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

vip koristim od prvog dana iz razloga sto sto me je lelekom smorio , prvo je bila pripejd opcija zatim sam presao na 325 potom na 350 .
Koristim ga svakako ima cak i rominga i podosta razgovora sa inostranstvom , u pocetku na to mislim na onaj period do postpejda signal je bio slab, ali danas vip je nadmasio telekom bar sto se tice usluznosti i ljubaznosti a bogami lepse se i cuje ljudi rade i operater koji bar u post pejdu ima naj manje zalbi troskovi mesecni neprelaze 1500 dinara bar na ovoj mojoj 350 ( racunaj porez ) .
Nekad ali bas nekada se desi da je mreza preopterecena ali to prodje u granicnim oblastima sa hr , madjarskom i rumunijom sigan je odlican i nema upada u roming .
Provera stanja je bolja od telekomove za minimum 101% :D :lol:
E jedino sto ja i mnogi zameram vipu sto je njihovom dolaskom promenjen nacin obracuna ali to je nebitno ako imas 350 minuta ,sms mms i jos toliko u vipu .
Telenor je dokazano naj mreza za poslove. Za deranje to je bilo nekada sad je telenor jedino u minusu mozda u cenama aparata koje daju na post pejdu malo su preterali ali to i nije neka velika mana

Lionac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 22:44

Post od Lionac »

Imam pitanje u vezi 066

Da li neko koristi njihov postpaid paket Premium 1000 (koliko sam shvatio to je isto sto i Postpaid 1000). Kakva su iskustva? Jel sljaka GPRS? Koliki racun dolazi ako se u mesec dana ne prelazi 250 (min, SMS, MB)?

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Prijateljski savjet - zaobđi mts, imaš na VIPu za +200 din 350 min/sms/mb, ovo 200 din nije vrijedno nerviranja, a vjerovatno će ti ih i uzeti. :D

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Slažem se potpuno. Ovog trenutka mts je najgora postpaid opcija. Zaobiđi ih u širokom luku! :wink:
P.S. 066 ipak smatram postpaidom, bez obzira kako ga oni predstavljali.

Lionac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 22:44

Post od Lionac »

ma i nije meni toliko do postpaida, nego sam video da ima telefon koji hocu da uzmem daju preko ugovora. pa mi zato nekako deluje isplatljivije tako (ako vec hocu legalan :) ). inace ne trosim ja mnogo kredita, pa bi uvek ostajao u okviru ponudjenih min, sms i MB. Zato me zanima koliki racun stize ako se to ogranicenje ne prelazi. Ili ipak mislite da je bolje dati dosta vise kesa za legalan fon?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Uzmi fon u legalnoj prodaji znaci neko og zvanicnih distributera , otidji u vip i potisi neobavezujuci ugovor na tarifu 350 imaces racun 1280 - 1500 dinara a ugovor ces moci raskinuti kad oces ako premasis cifru .
druga opcija je telenor isti postupak samo sto je tarifa prenesi 325
:wink:
nemoj da se zeznes i da uzmes telefon od njih to ti je 2 godine robije mislim na mts

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

0 din/min sa tri mt:s prijatelja

19.10.2009
Prijatelji boje tvoj svet!
Crno-Beli-svet-vest.jpgUkoliko ste 064 ili 065 prepaid korisnik i imate tri omiljena broja u mt:s mreži, nudimo Vam mogućnost da uštedite na vremenu i novcu i da sa Vama dragim osobama sada razgovarate čak 30 dana po ceni od 0 din/min.
Vaša tri omiljena broja mogu biti bilo koja tri 064/065/066 prepaid i/ili postpaid broja. Pretplata za ovu uslugu je 299 dinara i plaća se nakon izvršene prijave sa Vašeg prepaid računa. Pretplata uključuje 30 dana razgovora sa tri omiljena broja po ceni od 0 dinara po minutu, u periodu od 0:00h do 24:00h. Cena uspostave veze je 1,50 dinara.
Prijava se vrši slanjem SMS poruke sa tekstom "TRI" na broj 687. Nakon uspešno izvršene prijave, dobićete povratnu poruku sa jednostavnim instrukcijama za definisanje omiljenih brojeva.
Ukoliko, po isteku 30 dana od dana aktivacije, imate dovoljno kredita na prepaid računu, usluga će Vam biti automatski aktivirana. Naravno, u svakom trenutku, ukoliko to želite, možete izvršiti deaktavaciju.
Aktivacija tri omiljena broja isključuje korišćenje Friends & Family (F&F) usluge i usluge Prepaid najdraži broj. Ranije definisani F&F brojevi biće sačuvani i automatski aktivirani nakon prestanka korišćenja tri omiljena broja.
*Cene su izražene bez pripadajućih poreza. Telekom Srbija zadržava pravo promene navedenih uslova.
--------------------------------------------------------------------------------__
Moje mišljenje :
Da je bar pretplata jeftinija, ovako je oko 400din sa porezima, da bi pričao sa tri broja.
* Bolje bilo da je i sms besplatan
ili
* Da cena bude najviše 200 din sa porezima
Bezvezno prilično.

Edit by gameforce:Poslednja opomena zbog SPAMOVANJA foruma nepotrebnim proredima!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Glupost. naplacuju i pretplatu i uspostavu veze za samo tri broja, a pritom i automatski skidaju pretplatu na pocetku meseca ako imas dovoljno kredita. A da ne govorimo sto ce mreza svakako da im pukne.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori