vip koristim od prvog dana iz razloga sto sto me je lelekom smorio , prvo je bila pripejd opcija zatim sam presao na 325 potom na 350 .
Koristim ga svakako ima cak i rominga i podosta razgovora sa inostranstvom , u pocetku na to mislim na onaj period do postpejda signal je bio slab, ali danas vip je nadmasio telekom bar sto se tice usluznosti i ljubaznosti a bogami lepse se i cuje ljudi rade i operater koji bar u post pejdu ima naj manje zalbi troskovi mesecni neprelaze 1500 dinara bar na ovoj mojoj 350 ( racunaj porez ) .
Nekad ali bas nekada se desi da je mreza preopterecena ali to prodje u granicnim oblastima sa hr , madjarskom i rumunijom sigan je odlican i nema upada u roming .
Provera stanja je bolja od telekomove za minimum 101%
E jedino sto ja i mnogi zameram vipu sto je njihovom dolaskom promenjen nacin obracuna ali to je nebitno ako imas 350 minuta ,sms mms i jos toliko u vipu .
Telenor je dokazano naj mreza za poslove. Za deranje to je bilo nekada sad je telenor jedino u minusu mozda u cenama aparata koje daju na post pejdu malo su preterali ali to i nije neka velika mana