MTS novosti
Re: MT:S novosti
Ensiferum, pa?
LittlePrince, je pitao, ja odgovorio, ne vidim u čemu je problem?????
Ja sam pročitao tvoj post, i?
LittlePrince, je pitao, ja odgovorio, ne vidim u čemu je problem?????
Ja sam pročitao tvoj post, i?
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
cvoruga, nema problema, nego mi je simpatično! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Извињавам се, слабо пратим овај део форума прочитао сам само последњи пост отишао на МТС-ов сајт да видим о чему се ради и када нисам нашао питао овде 

Jako lepa vest,bas sam se obradovao. 

Odlicna vest
Meni 31. dcembra istice ugovor, mixnet sa 50% popusta. Zelim da produzim ugovor, posto ne vidim da negde moze povoljnije a i relativno sam zadovoljan mts-om. Kako ide procedura? Negde mi se cini da sam citao da posle produzivanja, od dana produzetka do kraja meseca ide puna cena paketa a tek od sledeceg pocinje 50% umanjenje - je li to istina? Sta mi je najbolje raditi, da cekam poslednji dan ili da idem ovih dana da produzim unapred?

Meni 31. dcembra istice ugovor, mixnet sa 50% popusta. Zelim da produzim ugovor, posto ne vidim da negde moze povoljnije a i relativno sam zadovoljan mts-om. Kako ide procedura? Negde mi se cini da sam citao da posle produzivanja, od dana produzetka do kraja meseca ide puna cena paketa a tek od sledeceg pocinje 50% umanjenje - je li to istina? Sta mi je najbolje raditi, da cekam poslednji dan ili da idem ovih dana da produzim unapred?
12 godina na forumu!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
knjaz, e tako, sada vec mozemo da pricamo, sad da vidimo sta su to mix net paketi

Jedina stvar koja je odbijala potencijalne "preletace" od mts-a. Jos 50% popusta na pretplatu, uh uh, milina!
Freyr, znas ti kakav je mts, ne znaju ni oni sami te finese, a ocekujes od nas da ti kazemo...
Najbolje je da odes do poslovnice ovih dana i sam da ih to pitas. Logicno bi bilo da od trenutka potpisivanja ugovora taj ugovor i pocne da vazi, ali eto

Jedina stvar koja je odbijala potencijalne "preletace" od mts-a. Jos 50% popusta na pretplatu, uh uh, milina!

Freyr, znas ti kakav je mts, ne znaju ni oni sami te finese, a ocekujes od nas da ti kazemo...

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ukoliko si vec na postpaidu, bez obzira kog datuma si potpisao ugovor, vazi ti ceo mesec.Freyr napisao: Meni 31. dcembra istice ugovor, mixnet sa 50% popusta. Zelim da produzim ugovor, posto ne vidim da negde moze povoljnije a i relativno sam zadovoljan mts-om. Kako ide procedura? Negde mi se cini da sam citao da posle produzivanja, od dana produzetka do kraja meseca ide puna cena paketa a tek od sledeceg pocinje 50% umanjenje - je li to istina?
Konkretno u tvom slucaju, mozezs bilo kada u decembru potpisati ugovor i on ce ti poceti vaziti od 01.01.
Ovo je provereno sigurno. Jer i u samom ugovoru jedna od tacaka tako glasi. Da ukoliko si vec vezan ugovorom, taj novopotpisani pocinje da vazi prvog u sledecem mesecu od dana potpisivanja ugovora ili od dana zavsetka prethodne ugovorne obaveze
- n82
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
- :: Huawei P10 plus DS
Freyr, vazi(lo) pravilo da mozes 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze da zakljucis novu. lepo se prosetaj do poslovnice i regulisi ugovor. slazem se s tobom da je akcija 50% najbolja ako ne zelis nov telefon.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Važi još uvek za 3 meseca pre isteka ugovora 

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Ja imam jos 13 meseci 50% popusta.Kad isteknu ako bude bilo akcije produzicu.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ako se uzme 50% na pretplatu, i umedjuvremenu pozelim da uzmem telefon, da li mora da se saceka da prodje cela ugovorna obaveza da bih uzeo fon, ili dozvoljavaju da se uzme fon u svakom trenutku, uz potpisivanje novog ugovora, naravno?
Jel imao neko iskustva?
Jel imao neko iskustva?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Mozes uzeti telefon, potpisujes novi ugovor i prestaje akcija 50% popusta.
Nisam to isprobao ali to su mi rekli pre par meseci kada smo majci obnavljali ugovor.
Nisam to isprobao ali to su mi rekli pre par meseci kada smo majci obnavljali ugovor.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Lobachewsky, IDzO,ne bih da sirim dezinformacije,koliko ja znam ukoliko potpises ugovor o 50% umanjenoj preptlati,neces moci pre isteka tog ugovora da uzmes telefon.
Naravno,uvek postoji opcija da isplatis pretplate koje su ti ostale do kraja ugovorne obaveze i da time steknes uslov za potpisivanje novog aneksa ugovora.
Naravno,uvek postoji opcija da isplatis pretplate koje su ti ostale do kraja ugovorne obaveze i da time steknes uslov za potpisivanje novog aneksa ugovora.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Jbg nama rekose da se moze uzeti telefon u bilo kom trenutku.
Drzavna ustanova sa strucnjacima...
Edit: za koju nedelju mi istice Box pa cu bas pitati kakva je procedura za postpaid pakete. Mozda ispricaju nesto drugo.

Drzavna ustanova sa strucnjacima...

Edit: za koju nedelju mi istice Box pa cu bas pitati kakva je procedura za postpaid pakete. Mozda ispricaju nesto drugo.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO,prijatelj je morao da uzme pre nekih godinu dana drugi broj da bi mogao da uzme telefon...
Da li se nesto promenilo posle toga,stvarno ne znam.

Da li se nesto promenilo posle toga,stvarno ne znam.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
U mt:s mora da se saceka istek ugovorne obaveze, u Telenoru i Vipu te prosto preklinju da uzmes uredjaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Ja pitao u junu, ne moze... iz 50% moze da se predje samo u box. Nisu mi jasni ali dobro, njihova stvar. Meni od ovog popusta vise nista ne treba, uz to mogu da kazem da su u mom slucaju sasvim korektni, racuni tacni u dinar, a i net je isto dobar/los kao i onaj pametni (bar u Nis).
Novi telefon kod mts mozes uzeti ISKLJUCIVO na ove nacine 1. Istekom ugovora,ali 3 meseca ranije mozes podneti zahtev za produzenjem 2. Otkupom starog ugovora,tj.podnosenjem zahteva za istim,s tim sto prvo moras isplatiti preostale obaveze i 3. pravljenjem potpuno novog ugovora...sta sa starim....prenese na nekoga kome treba ili ga krckas do kraja i zavrsis sa njim.Ovo je provereno jer sam se i sam obracao korisnickom zbog sebe.IDzO napisao:Mozes uzeti telefon, potpisujes novi ugovor i prestaje akcija 50% popusta.

Stigla mi poruka od mts da se od 1. 12. uvodi neogranicen internet po smanjenoj brzini posle potrosenih MB iz paketa.
Uvode i neke nove Net Plus dodatke.. Na MixNet L sam...