MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Re: MT:S novosti

Post od cvoruga »

Ensiferum, pa?
LittlePrince, je pitao, ja odgovorio, ne vidim u čemu je problem?????
Ja sam pročitao tvoj post, i?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

cvoruga, nema problema, nego mi je simpatično! :wink:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Извињавам се, слабо пратим овај део форума прочитао сам само последњи пост отишао на МТС-ов сајт да видим о чему се ради и када нисам нашао питао овде :oops:

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jako lepa vest,bas sam se obradovao. :)

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Odlicna vest :wink:

Meni 31. dcembra istice ugovor, mixnet sa 50% popusta. Zelim da produzim ugovor, posto ne vidim da negde moze povoljnije a i relativno sam zadovoljan mts-om. Kako ide procedura? Negde mi se cini da sam citao da posle produzivanja, od dana produzetka do kraja meseca ide puna cena paketa a tek od sledeceg pocinje 50% umanjenje - je li to istina? Sta mi je najbolje raditi, da cekam poslednji dan ili da idem ovih dana da produzim unapred?
12 godina na forumu!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

knjaz, e tako, sada vec mozemo da pricamo, sad da vidimo sta su to mix net paketi 8) :) :)
Jedina stvar koja je odbijala potencijalne "preletace" od mts-a. Jos 50% popusta na pretplatu, uh uh, milina! :)

Freyr, znas ti kakav je mts, ne znaju ni oni sami te finese, a ocekujes od nas da ti kazemo... :) Najbolje je da odes do poslovnice ovih dana i sam da ih to pitas. Logicno bi bilo da od trenutka potpisivanja ugovora taj ugovor i pocne da vazi, ali eto
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

potraga
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2010. 17:41

Post od potraga »

Freyr napisao: Meni 31. dcembra istice ugovor, mixnet sa 50% popusta. Zelim da produzim ugovor, posto ne vidim da negde moze povoljnije a i relativno sam zadovoljan mts-om. Kako ide procedura? Negde mi se cini da sam citao da posle produzivanja, od dana produzetka do kraja meseca ide puna cena paketa a tek od sledeceg pocinje 50% umanjenje - je li to istina?
Ukoliko si vec na postpaidu, bez obzira kog datuma si potpisao ugovor, vazi ti ceo mesec.

Konkretno u tvom slucaju, mozezs bilo kada u decembru potpisati ugovor i on ce ti poceti vaziti od 01.01.

Ovo je provereno sigurno. Jer i u samom ugovoru jedna od tacaka tako glasi. Da ukoliko si vec vezan ugovorom, taj novopotpisani pocinje da vazi prvog u sledecem mesecu od dana potpisivanja ugovora ili od dana zavsetka prethodne ugovorne obaveze

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

Freyr, vazi(lo) pravilo da mozes 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze da zakljucis novu. lepo se prosetaj do poslovnice i regulisi ugovor. slazem se s tobom da je akcija 50% najbolja ako ne zelis nov telefon.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Važi još uvek za 3 meseca pre isteka ugovora :)

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Ja imam jos 13 meseci 50% popusta.Kad isteknu ako bude bilo akcije produzicu.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ako se uzme 50% na pretplatu, i umedjuvremenu pozelim da uzmem telefon, da li mora da se saceka da prodje cela ugovorna obaveza da bih uzeo fon, ili dozvoljavaju da se uzme fon u svakom trenutku, uz potpisivanje novog ugovora, naravno?
Jel imao neko iskustva?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mozes uzeti telefon, potpisujes novi ugovor i prestaje akcija 50% popusta.
Nisam to isprobao ali to su mi rekli pre par meseci kada smo majci obnavljali ugovor.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Lobachewsky, IDzO,ne bih da sirim dezinformacije,koliko ja znam ukoliko potpises ugovor o 50% umanjenoj preptlati,neces moci pre isteka tog ugovora da uzmes telefon.
Naravno,uvek postoji opcija da isplatis pretplate koje su ti ostale do kraja ugovorne obaveze i da time steknes uslov za potpisivanje novog aneksa ugovora.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jbg nama rekose da se moze uzeti telefon u bilo kom trenutku. :?
Drzavna ustanova sa strucnjacima... :wacko:

Edit: za koju nedelju mi istice Box pa cu bas pitati kakva je procedura za postpaid pakete. Mozda ispricaju nesto drugo. :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

IDzO,prijatelj je morao da uzme pre nekih godinu dana drugi broj da bi mogao da uzme telefon... :dry:
Da li se nesto promenilo posle toga,stvarno ne znam. :|
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U mt:s mora da se saceka istek ugovorne obaveze, u Telenoru i Vipu te prosto preklinju da uzmes uredjaj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Ja pitao u junu, ne moze... iz 50% moze da se predje samo u box. Nisu mi jasni ali dobro, njihova stvar. Meni od ovog popusta vise nista ne treba, uz to mogu da kazem da su u mom slucaju sasvim korektni, racuni tacni u dinar, a i net je isto dobar/los kao i onaj pametni (bar u Nis).

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

IDzO napisao:Mozes uzeti telefon, potpisujes novi ugovor i prestaje akcija 50% popusta.
Nisam to isprobao ali to su mi rekli pre par meseci kada smo majci obnavljali ugovor.
Novi telefon kod mts mozes uzeti ISKLJUCIVO na ove nacine 1. Istekom ugovora,ali 3 meseca ranije mozes podneti zahtev za produzenjem 2. Otkupom starog ugovora,tj.podnosenjem zahteva za istim,s tim sto prvo moras isplatiti preostale obaveze i 3. pravljenjem potpuno novog ugovora...sta sa starim....prenese na nekoga kome treba ili ga krckas do kraja i zavrsis sa njim.Ovo je provereno jer sam se i sam obracao korisnickom zbog sebe. :smutny:

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Stigla mi poruka od mts da se od 1. 12. uvodi neogranicen internet po smanjenoj brzini posle potrosenih MB iz paketa.:-) Uvode i neke nove Net Plus dodatke.. Na MixNet L sam...

Odgovori