Cena 3G usluga (kod suseda, a uskoro kod nas)
-
Zoka
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Hehehehe
ko zna koliko ce tek vas da šišaju...ali ja opet nesto mislim, ok, mozda ce u početku cene 3G i biti tako visoke...ali opet, mislim da će se vremenom regulisati i dovesti na neku razumnu sumu...
Ako se dobro sećam, uzeću za primer MMS, u promotivnom periodu je bilo prvo besplatno korišćenje od par meseci, iz prostog razloga što nije bilo mnogo ljudi koji su imali aparate koji podržavaju MMS, pa onda kada su počeli da naplacuju udarili su cenu od skoro nekih 30ak din, pa su posle nekog vremena očigledno shvatili da od toga nema vajde, i smanjili na 20din...da bi opet posle nekog vremena smanjili na nekih 10ak din, tj. razumne sume...Mozda će uraditi i tako nešto sa 3G 
- gajic_ivan
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Bojim se da ces da setas...
1 mb je kod nas 0,3 - 0,5e bez ikakvog paketa, a sa paketima mnooogo jeftinije... http://www.monetcg.com/newweb/servisi/gprs.htm
Ajd otvori novu temu da ne idemo dalje u off...
Ajd otvori novu temu da ne idemo dalje u off...
http://www.promonte.com/prepaid/index.php ProMonte-u su cijene otprilike kao u Srbiji... Ali, ja sam na Monetu...
Nego ako ocete dalje o cijenama nek neko otvori temu, pokasapice nam Milan poruke...
Nego ako ocete dalje o cijenama nek neko otvori temu, pokasapice nam Milan poruke...
Cena 3G usluga (kod suseda, a uskoro kod nas)
-Zanima me kako se krecu cene 3G usluga (i koje su to usluge: video pozivi, brzi protok podataka - internet, jos nesto?) u drugim mrezama koje vec imaju 3G (mreze u Hrvatskoj, Madjarskoj...)!!!!
-Gledao sam po njihovim sajtovima, ali sve to je nesto zamrseno i zapetljano, pa ako neko ima neke informacije o "PRAVOJ" ceni i uslugama....
Malo mi je nelogicno da je u u hrvatskoj mrezi ovoliko kosta video razgovor:
Video pozivi (0 - 24 h)
Pozivi unutar Hrvatske
Pozivi unutar Vip mreže 1,91 kn/min
Pozivi prema drugim mobilnim mrežama 3,91 kn/min
Međunarodni pozivi
Međunarodni pozivi 13,91 kn/min
1kn= oko 10din
-Gledao sam po njihovim sajtovima, ali sve to je nesto zamrseno i zapetljano, pa ako neko ima neke informacije o "PRAVOJ" ceni i uslugama....
Malo mi je nelogicno da je u u hrvatskoj mrezi ovoliko kosta video razgovor:
Video pozivi (0 - 24 h)
Pozivi unutar Hrvatske
Pozivi unutar Vip mreže 1,91 kn/min
Pozivi prema drugim mobilnim mrežama 3,91 kn/min
Međunarodni pozivi
Međunarodni pozivi 13,91 kn/min
1kn= oko 10din
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
10 din/min je po meni gornja granica za redovno koriscenje. U normalnim zemljama je cena video i obicnog poziva jednaka ili priblizna. Ako im je cilj da korisnici samo "isprobaju to cudo tehnologije", mogu slobodno da naguraju i stotku...
Sigurno je da ce povecavanjem broja korisnika 3G telefona, pojeftiniti i usluge...
Sigurno je da ce povecavanjem broja korisnika 3G telefona, pojeftiniti i usluge...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim