Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Jedini operater koji je u minusu (i koji ce narednih 10 godina) biti u minusu je Vip.
Telenor ove ponude salje koorisnicima koju dugo ne dopunjavaju svoj kredit.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nznm, ova je korisnica koristila miks ponudu pre toga. Ali izgleda da Telenor ima neki advanced algoritam, mislim da ga ni oni do kraja nisu sasvim desifrovali. Mutacija nekog kompjuterskog virusa, verovatno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Zvala jedna poznanica danas Telenor da pita za proceduru za prelazak na post-paid i operaterka joj kaze da bolje saceka do sledeceg meseca jer ce tad biti neki presek i bice nekih novih tarifnih paketa, pa bi joj mozda nesto vise odgovaralo. Ja sam malo zbunjen tom preporukom, jer u sustini, ako joj se svidi nesto novo, moze u svakom trenutku da promeni paket.
Ajde djuse, otkrij nam ove poslovne tajne! Sta se to (nadam se) lepo sprema?

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

lepo sumnjam da će se išta dogoditi narednih par godina na polju naših mobilnih operatera,koji posluju na fazon ''kopi-pejst''.Sve što deluje lepo na 1.pogled,već u sledećem trenutku biva promenjeno,odnosno dodato neko ograničenje i slično.
Daj bože da su neki novi tarifni profili za postpejd,jer su nas maximalno zapostavili.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ja sam vam jos na pocetku leta rekao da na jesen dolaze novi postpaid paketi. zato se i doteruje provera stanja. ocekujte megabajte :)
::luv phonez::

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

:dry:
bolje bi bilo da ubace neke minute,poruke ili slično,a megabajti mi nisu toliko potrebni,pošto hvala bogu,ima gomila hotspotova,koji su otvoreni.
ti megabajti neće toliko služiti ljudima iz unutrašnjosti,zbog loše pokrivenosti,dok će minuti i poruke svakom dobrodoći :wink:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo meni su ponovo nesto menjali na portalu,desava se nesto,nadamo se :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Desava se nesto sigurno, meni vise ne pise "preostali minuti iz prethodnog perioda" nego su sve sabrali... Nesto se bojim da ce od oktobra ukinuti prenosenje, a uvesti megabajte, i mozda malo povecati broj minuta i poruka...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne verujem da ce da ukidaju prenesi. Ili ce da uvedu nove pakete, ili ce prenesi da nadograde. Moguce je samo da ce ovaj put da realizuju svoj mracni plan koji su hteli na mufte da nam uvale prosli put, ali su tada popustili pod kukom i motekom naroda- prvo se trose minuti iz ovog meseca, pa tek onda preneseni minuti.
Ali gledao sam, nije to toliko strasno, ako je to cena dobijanja megabajta, dodatnih minuta, poruka... Prenosenje ce sasvim ok da funkcionise u praksi idalje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo meni stigla poruka: Postovani,na kodu *311#prikaz preostalih raspolozivih minuta i sms od danas je objedinjen sa minutima i sms prenetim iz prethodnog perioda.Vas Telenor

po meni je ovo jos i bolje,nema vise sabarinja i tako toga.
:D

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Andrijano, baš grešiš. Upravo se radi o tome da ima sabiranja, tj. sada je celokupan iznos saobraćaja sabran a nije više onako podeljen kao što je do sada bilo. 8)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Cekaj ostaje isto prvo se trose minuti iz prethodnih meseci ,a onda ovi novi,to ostaje,e sad pre je bilo,odvojeno i kad potrosis minute npr 325,posle se povecavao racun,a nisi znao koliko si potrosio od onog sto si preneo,a sad znas jer je sve sabrano. A imas na*100# da proveris koliko si preneo minuta/sms iz prethodnih meseci.
:D

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Pratite Telenor na socijalnim mrežama:

Facebook stranica: http://www.facebook.com/TelenorSrbija

Twitter kanal: http://twitter.com/TelenorSrbija

SMS notifikacije

Korisnicima Facebook-a, na raspolaganju je i primanje besplatnih SMS notifikacija* sa najnovijim informacijama koje će se emitovati na Telenor Srbija Facebook stranici.

Za prijem SMS notifikacija* dovoljno je da kliknete na link Prijavi se SMS-om u okviru Telenor Srbija Facebook stranice,

ili slanjem SMS poruke sa tekstom Fan TelenorSrbija na broj 32665. Cena SMS poruke poslate ka ovom broju je standardna za tarifni paket koji korisnik koristi.

*Pravo na prijem besplatnih SMS notifikacija ostvaruju svi korisnici Telenora koji su registrovali svoj broj na www.facebook.com/mobile
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

djuice@rs, da li se zna do kada će trajati promocija "10 para minut"? Koristio bih jednu Telenor prepaid karticu samo zbog ovog ali ne bih da navikavam ljude na novi broj ako će ova promocija da traje još neko kratko vreme.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Nema dostupnih informacija o vremenskom roku do kog će promocija 10 para minut biti aktivna.

Pozdrav.
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Hvala na odgovoru djuice@rs. Ja bih lično voleo da ovu promociju uvrstite u redovne usluge, tj. da bude uvek dostupna po istim uslovima. Ne znam da li ste razmišljali o tome...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Aleksaboy napisao:...........tj. da bude uvek dostupna po istim uslovima.
U tom slucaju, prelazim na Telenor definitivno. Samo da ne bude "promocija 10 para za minut je zavrsena 8.oktobra jer se 569 000 korisnika vec prebacilo na Telenor i zadovoljni smo" , kao u slucaju mts-a. :blinky: :lol: :shock:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Kad vec odgovara na pitanja, djuice@rs, da li bi mogao da nam kaze hoce li uskoro biti nekih novih postpaid tarifnih profila?

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Predpostavljam da ste do sada vec upoznati sa praksom da se takve informacije nikada ne emituju od strane Telenora. U skladu sa tim, ni ovaj put to nije izuzetak. Takve najave nemaju svrhu, konkretno preduzeta dela da, zato ćemo se potruditi da se njima najviše i bavimo, i razmenjujemo mišljenja i iskustva po tom pitanju.

Pozdrav.
;)
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Dakle, vaša filozofija djuice@rs, je "res non verba". OK, onda se bacite na posao i napravite neke nove postpaid pakete i/ili postojećim dodajte određenu količinu besplatnih MB interneta. I Telekom i VIP imaju pakete sa besplatnim megabajtima uz mesečnu pretplatu, samo ste vi crne ovce pa nemate. :disgust:

Odgovori