Yettel novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zvala jedna poznanica danas Telenor da pita za proceduru za prelazak na post-paid i operaterka joj kaze da bolje saceka do sledeceg meseca jer ce tad biti neki presek i bice nekih novih tarifnih paketa, pa bi joj mozda nesto vise odgovaralo. Ja sam malo zbunjen tom preporukom, jer u sustini, ako joj se svidi nesto novo, moze u svakom trenutku da promeni paket.
Ajde djuse, otkrij nam ove poslovne tajne! Sta se to (nadam se) lepo sprema?
Ajde djuse, otkrij nam ove poslovne tajne! Sta se to (nadam se) lepo sprema?
lepo sumnjam da će se išta dogoditi narednih par godina na polju naših mobilnih operatera,koji posluju na fazon ''kopi-pejst''.Sve što deluje lepo na 1.pogled,već u sledećem trenutku biva promenjeno,odnosno dodato neko ograničenje i slično.
Daj bože da su neki novi tarifni profili za postpejd,jer su nas maximalno zapostavili.
Daj bože da su neki novi tarifni profili za postpejd,jer su nas maximalno zapostavili.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ne verujem da ce da ukidaju prenesi. Ili ce da uvedu nove pakete, ili ce prenesi da nadograde. Moguce je samo da ce ovaj put da realizuju svoj mracni plan koji su hteli na mufte da nam uvale prosli put, ali su tada popustili pod kukom i motekom naroda- prvo se trose minuti iz ovog meseca, pa tek onda preneseni minuti.
Ali gledao sam, nije to toliko strasno, ako je to cena dobijanja megabajta, dodatnih minuta, poruka... Prenosenje ce sasvim ok da funkcionise u praksi idalje.
Ali gledao sam, nije to toliko strasno, ako je to cena dobijanja megabajta, dodatnih minuta, poruka... Prenosenje ce sasvim ok da funkcionise u praksi idalje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Cekaj ostaje isto prvo se trose minuti iz prethodnih meseci ,a onda ovi novi,to ostaje,e sad pre je bilo,odvojeno i kad potrosis minute npr 325,posle se povecavao racun,a nisi znao koliko si potrosio od onog sto si preneo,a sad znas jer je sve sabrano. A imas na*100# da proveris koliko si preneo minuta/sms iz prethodnih meseci.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Pratite Telenor na socijalnim mrežama:
Facebook stranica: http://www.facebook.com/TelenorSrbija
Twitter kanal: http://twitter.com/TelenorSrbija
SMS notifikacije
Korisnicima Facebook-a, na raspolaganju je i primanje besplatnih SMS notifikacija* sa najnovijim informacijama koje će se emitovati na Telenor Srbija Facebook stranici.
Za prijem SMS notifikacija* dovoljno je da kliknete na link Prijavi se SMS-om u okviru Telenor Srbija Facebook stranice,
ili slanjem SMS poruke sa tekstom Fan TelenorSrbija na broj 32665. Cena SMS poruke poslate ka ovom broju je standardna za tarifni paket koji korisnik koristi.
*Pravo na prijem besplatnih SMS notifikacija ostvaruju svi korisnici Telenora koji su registrovali svoj broj na www.facebook.com/mobile
Facebook stranica: http://www.facebook.com/TelenorSrbija
Twitter kanal: http://twitter.com/TelenorSrbija
SMS notifikacije
Korisnicima Facebook-a, na raspolaganju je i primanje besplatnih SMS notifikacija* sa najnovijim informacijama koje će se emitovati na Telenor Srbija Facebook stranici.
Za prijem SMS notifikacija* dovoljno je da kliknete na link Prijavi se SMS-om u okviru Telenor Srbija Facebook stranice,
ili slanjem SMS poruke sa tekstom Fan TelenorSrbija na broj 32665. Cena SMS poruke poslate ka ovom broju je standardna za tarifni paket koji korisnik koristi.
*Pravo na prijem besplatnih SMS notifikacija ostvaruju svi korisnici Telenora koji su registrovali svoj broj na www.facebook.com/mobile
iPhone 6 Plus
Predpostavljam da ste do sada vec upoznati sa praksom da se takve informacije nikada ne emituju od strane Telenora. U skladu sa tim, ni ovaj put to nije izuzetak. Takve najave nemaju svrhu, konkretno preduzeta dela da, zato ćemo se potruditi da se njima najviše i bavimo, i razmenjujemo mišljenja i iskustva po tom pitanju.
Pozdrav.

Pozdrav.

iPhone 6 Plus