Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

A skidaju? Aaaa... to je opet ona njihova ista fora tj. kak rece Lobachewsky, algoritam. Doduse bilo bi previse dobro da ne skidaju, tako da je i ovo ok. Thx zALFex,

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Andrijano napisao:...ali ovo za besplatno za dvoje,pravo meni sajt ne radi,tj,samo mi otvori i pise besplatno za dvoje...
Pokusajte sad: http://besplatnozadvoje.telenor.rs/

;)
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ukoliko korisnik čiji je broj izabran pređe iz postpejda u pripejd i obrnuto, grupa prestaje da postoji pri čemu korisnik koji je sklopio ugovor ima pravo da formira novu grupu sa drugim brojem.
Hehehe 8)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Lobachewsky,zaboravili su zvezdicu da stave,da obrnuto,tj iz post u pripedi se prelazi ako licno dodjete sa predsednikom Srbije koji se licno zalozi za vas :D

Inace promocija,je meni stvarno licno ok,uprvom sam pomislio da ce staviti neku zackoljicu tipa uspostava veze se naplacuje sa 6din + pdv +10%,ali vidim da su to izbegli :) ,tako da je stvarno cool,jos jedino da stave neki model na promociju za 1din pa da potpisem ovo na 12meseci,jer kontam,da ce u sledecoj godini dosta toga da se poboljsa kod sva tri operatera,ali ako jos telenor bude usao i u fiksnu,mislim da ce biti top od ova druga dva.

i jos nesto,ako potpisem recimo ugovor na 12meseci,da li mogu da predjem na neki veci paket,dok mi traje ugovor?
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Promocija važi za sve korisnike koji potpišu novi ugovor/obnove postojeći u periodu od 26. novembra
2009. do 31. januara 2010. dok besplatna komunikacija traje do 30.12.2010. godine za sve korisnike.
Da li ovo znaci da oni koji su produzili ugovor pre mesec dana nemaju pravo na ovu promociju?

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Lobachewsky napisao:Ukoliko korisnik čiji je broj izabran pređe iz postpejda u pripejd i obrnuto, .............
Mozda nas ovako polako navikavaju na vreme kad ce stvarno biti normalno preci sa post paida na pre paid. Kao da odete do trafike i kupite novine.

Slika
mezzano napisao:Ne razumem zasto se ljudi plase potpisivanja ugovora, a na postpejdu, kod istog operatora su godinama?!
Nisam na post paidu vec dve godine. A inace, ponovo bih se vratio kad bude uvedeno bas ovo gore, da moze da se predje sa post paida na pre paid kad god se hoce i kad uvedu momentalan uvid u cenu kostanja svakog razgovora, ili ako mi bas bude trebalo desperately zbog nekog posla. Ovako uzivam u komociji da totalno imam uvid u racun i potrosnju. Ali ni tako necu uzeti 99,9999 % ogranicavanje ugovorom na odredjeno vreme, bas zbog toga sto sam vezan onda. Sve mogu da dozvolim, ali da me i operater u zivotu za nesto veze, e pa mnogo je. Svi me vezuju i svi nesto hoce, e pa bar operateru mogu da pokazem ko je "gazda". :D
Poslednja izmena od vlada1970 u Čet, 26. Nov 2009. 15:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Grandpa napisao:Da li ovo znaci da oni koji su produzili ugovor pre mesec dana nemaju pravo na ovu promociju?
Tako je, mi sto smo vec potpisali nas su obezbedili i ne moraju vise nista nam daju (osim dzabe modema koji je ionako jeftin, a za nenormalno skup internet).

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Besplatne MMS poruke sa mikrosajta besplatnozadvoje.telenor.rs moguće je slati ka korisnicima svih nacionalnih mreža.

Za sve informacije o promociji "Besplatno za dvoje" na postojecem post paid broju, najbolje bi bilo pozvati Call Centar 063/9863 ili se obratiti preko Portala Moj Telenor.
iPhone 6 Plus

paja_186
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2008. 03:37

Post od paja_186 »

Zvao sam operatera danas i saznao da ne moze da se koristi ova promocija "besplatno za dvoje" ako je uzet mobilni telefon uz ugovor, posto sam ja hteo da produzim moj ugovor, a uzeo sam telefon rekli su mi da sada ne moze i da ih pozovem ponovo u decembru, posto ce mozda da se promene uslovi
BlackBerry 8800

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

djuice@rs, bilo bi fer da i oni koji vec imaju ugovornu obavezu mogu da koriste uslugu "besplatno za dvoje" jer svakako su obavezani. eto meni su rekli da ne moze jer sam pod obavezom do jula 2011... bezveze... :(
::luv phonez::

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

paja_186, djoxie, bas njih briga sta je fer, a sta ne. Vi ste se obavezali i to je to. Ne moraju nista da vam daju (i verovatno nece). Ovo je mamac za one koji nisu potpisali ugovornu obavezu. Isto bi bilo fer da se nekome ko je 5-6 godina na postpejdu pokloni telefon bez ugovorne obaveze ali se to ne desava.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

znam, ja isti broj imam vec ne znam ni ja koliko godina (od samog pocetka skoro) i nista nisam dobio za svo to vreme. ali, zato mi nikad nista nije ni dodato na racun a da to nisam potrosio, za to respect

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

djoxie, Vaša sugestija je prosledjena na razmatranje.

Praksa u Telenoru

Telenor traži ljude koji žele da unaprede svoje znanje u jednoj drugačijoj kompaniji, koja ne prihvata ustaljeni poredak stvari i inspiriše zaposlene da ostvare svoje mogućnosti u punoj meri.

Saznajte više: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7007
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

djuice@rs, o cemu se ovde, tacno, radi. Mozes li malo da pojasnis? :unsure:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

pa konkursi za obuku tj radna mesta i ovo cu da pohvalim, mislim da je dobra sansa odes naucis nesto pa ko zna mozda postanes novi djusika ili jos bolje upoznas se snjim mezzano :D

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

Mozda nekom deluje smesno ovo sa praksama ali meni se bas bas dopada. Koristim dva od tri operatera, mt:s i telenor, oba postpaid, koristio sam i vip i najobjektivnije tvrdim da je telenor najprofesionalniji.
@djuice - hvala na prosledjivanju sugestije i javi ako se nesto promeni

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor WAP Portal najbolji

26. novembar 2009.
– Telenorov WAP portal pobednik je ovogodišnjeg WEB FEST-a na osnovu glasova publike iz regiona bivše Jugoslavije u kategoriji sajtova za mobilni telefon. Telenor WAP našao se ispred portala RTV B92 i nacionalnog servisa RTS.

„Veoma nam je drago zbog nagrade, posebno zato što je dodeljuje publika, odnosno sami korisnici. Znači nam i činjenica da je ovo regionalno priznanje. Ovaj uspeh počiva na radu velikog tima koji neprestano unapređuje izgled i sadržaj. Trudimo se da posetiocima WAP portala pružimo pregršt korisnih informacija, ali i zabavnih sadžaja. Samo Telenor muzika danas ima više od 350 000 pesama. Zahvalni smo svima koji su Telenorov WAP portal videli kao dobar primer i dali mu svoj glas”, kaže Vladimir Suvodolac, stručnjak za nove medije u Telenoru.

Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7028&pn=1
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Jeste jedan od boljih, ali kod vesti iz sporta, mt:s-ov mondo je daleko azurniji i sadrzajniji. Svidja mi se sto ima sekciju 'Rezultati uzivo'. U svakom slucaju, cestitke Telenoru.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Da li neko zna kada se vrsi presek stanja kod post paid korisnika ?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

presek se vrsi uvek poslednjeg dana u mesecu, dakle, verovatno ce se to desavati u ponedeljak, 30og novembra

Odgovori