Yettel novosti
Pokusajte sad: http://besplatnozadvoje.telenor.rs/Andrijano napisao:...ali ovo za besplatno za dvoje,pravo meni sajt ne radi,tj,samo mi otvori i pise besplatno za dvoje...

iPhone 6 Plus
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Lobachewsky,zaboravili su zvezdicu da stave,da obrnuto,tj iz post u pripedi se prelazi ako licno dodjete sa predsednikom Srbije koji se licno zalozi za vas
Inace promocija,je meni stvarno licno ok,uprvom sam pomislio da ce staviti neku zackoljicu tipa uspostava veze se naplacuje sa 6din + pdv +10%,ali vidim da su to izbegli
,tako da je stvarno cool,jos jedino da stave neki model na promociju za 1din pa da potpisem ovo na 12meseci,jer kontam,da ce u sledecoj godini dosta toga da se poboljsa kod sva tri operatera,ali ako jos telenor bude usao i u fiksnu,mislim da ce biti top od ova druga dva.
i jos nesto,ako potpisem recimo ugovor na 12meseci,da li mogu da predjem na neki veci paket,dok mi traje ugovor?

Inace promocija,je meni stvarno licno ok,uprvom sam pomislio da ce staviti neku zackoljicu tipa uspostava veze se naplacuje sa 6din + pdv +10%,ali vidim da su to izbegli

i jos nesto,ako potpisem recimo ugovor na 12meseci,da li mogu da predjem na neki veci paket,dok mi traje ugovor?

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Mozda nas ovako polako navikavaju na vreme kad ce stvarno biti normalno preci sa post paida na pre paid. Kao da odete do trafike i kupite novine.Lobachewsky napisao:Ukoliko korisnik čiji je broj izabran pređe iz postpejda u pripejd i obrnuto, .............

Nisam na post paidu vec dve godine. A inace, ponovo bih se vratio kad bude uvedeno bas ovo gore, da moze da se predje sa post paida na pre paid kad god se hoce i kad uvedu momentalan uvid u cenu kostanja svakog razgovora, ili ako mi bas bude trebalo desperately zbog nekog posla. Ovako uzivam u komociji da totalno imam uvid u racun i potrosnju. Ali ni tako necu uzeti 99,9999 % ogranicavanje ugovorom na odredjeno vreme, bas zbog toga sto sam vezan onda. Sve mogu da dozvolim, ali da me i operater u zivotu za nesto veze, e pa mnogo je. Svi me vezuju i svi nesto hoce, e pa bar operateru mogu da pokazem ko je "gazda".mezzano napisao:Ne razumem zasto se ljudi plase potpisivanja ugovora, a na postpejdu, kod istog operatora su godinama?!

Poslednja izmena od vlada1970 u Čet, 26. Nov 2009. 15:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Besplatne MMS poruke sa mikrosajta besplatnozadvoje.telenor.rs moguće je slati ka korisnicima svih nacionalnih mreža.
Za sve informacije o promociji "Besplatno za dvoje" na postojecem post paid broju, najbolje bi bilo pozvati Call Centar 063/9863 ili se obratiti preko Portala Moj Telenor.
Za sve informacije o promociji "Besplatno za dvoje" na postojecem post paid broju, najbolje bi bilo pozvati Call Centar 063/9863 ili se obratiti preko Portala Moj Telenor.
iPhone 6 Plus
Zvao sam operatera danas i saznao da ne moze da se koristi ova promocija "besplatno za dvoje" ako je uzet mobilni telefon uz ugovor, posto sam ja hteo da produzim moj ugovor, a uzeo sam telefon rekli su mi da sada ne moze i da ih pozovem ponovo u decembru, posto ce mozda da se promene uslovi
BlackBerry 8800
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
paja_186, djoxie, bas njih briga sta je fer, a sta ne. Vi ste se obavezali i to je to. Ne moraju nista da vam daju (i verovatno nece). Ovo je mamac za one koji nisu potpisali ugovornu obavezu. Isto bi bilo fer da se nekome ko je 5-6 godina na postpejdu pokloni telefon bez ugovorne obaveze ali se to ne desava.
djoxie, Vaša sugestija je prosledjena na razmatranje.
Praksa u Telenoru
Telenor traži ljude koji žele da unaprede svoje znanje u jednoj drugačijoj kompaniji, koja ne prihvata ustaljeni poredak stvari i inspiriše zaposlene da ostvare svoje mogućnosti u punoj meri.
Saznajte više: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7007
Praksa u Telenoru
Telenor traži ljude koji žele da unaprede svoje znanje u jednoj drugačijoj kompaniji, koja ne prihvata ustaljeni poredak stvari i inspiriše zaposlene da ostvare svoje mogućnosti u punoj meri.
Saznajte više: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7007
iPhone 6 Plus
Telenor WAP Portal najbolji
26. novembar 2009. – Telenorov WAP portal pobednik je ovogodišnjeg WEB FEST-a na osnovu glasova publike iz regiona bivše Jugoslavije u kategoriji sajtova za mobilni telefon. Telenor WAP našao se ispred portala RTV B92 i nacionalnog servisa RTS.
„Veoma nam je drago zbog nagrade, posebno zato što je dodeljuje publika, odnosno sami korisnici. Znači nam i činjenica da je ovo regionalno priznanje. Ovaj uspeh počiva na radu velikog tima koji neprestano unapređuje izgled i sadržaj. Trudimo se da posetiocima WAP portala pružimo pregršt korisnih informacija, ali i zabavnih sadžaja. Samo Telenor muzika danas ima više od 350 000 pesama. Zahvalni smo svima koji su Telenorov WAP portal videli kao dobar primer i dali mu svoj glas”, kaže Vladimir Suvodolac, stručnjak za nove medije u Telenoru.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7028&pn=1
26. novembar 2009. – Telenorov WAP portal pobednik je ovogodišnjeg WEB FEST-a na osnovu glasova publike iz regiona bivše Jugoslavije u kategoriji sajtova za mobilni telefon. Telenor WAP našao se ispred portala RTV B92 i nacionalnog servisa RTS.
„Veoma nam je drago zbog nagrade, posebno zato što je dodeljuje publika, odnosno sami korisnici. Znači nam i činjenica da je ovo regionalno priznanje. Ovaj uspeh počiva na radu velikog tima koji neprestano unapređuje izgled i sadržaj. Trudimo se da posetiocima WAP portala pružimo pregršt korisnih informacija, ali i zabavnih sadžaja. Samo Telenor muzika danas ima više od 350 000 pesama. Zahvalni smo svima koji su Telenorov WAP portal videli kao dobar primer i dali mu svoj glas”, kaže Vladimir Suvodolac, stručnjak za nove medije u Telenoru.
Opširnije: http://www.telenor.rs/?section=about&page=7028&pn=1
iPhone 6 Plus