A1 novosti
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Izgleda da je Vip odlucio da fleksibilnost naplati debelo, mada je stvarno koncept kao koncept ok.miodrage napisao:...........meni recimo treba ovako nesto, ali je preskupo. Za 1100 smartova, ne bi smeli da naplate vise od 1300-1500 kinti, a oni samo sto ne traze duplo.........
Ako zbog ove smart tarife pocnu da ukidaju ostale, onda to nece biti dobro ni za njih ni za korisnike.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
I ja da se slozim da je dobro ali je skupo,evo npr. ja sam na prenesi 950 i za tih 2600din imam i 950min,950 poruka i 1200 u mrezi,a ovde za isti novac 1100 smartova. E sad za mene je bolje prenesi,ali npr za mog caleta,koji bi naprimer poslao dve poruke
od ovih 950 bolje je za taj novac da ima jos 150min npr.Ali realno ja sam ektrem,on je ekstrem,tako da je ovo skupo i realno bi bilo da ima bar 1600 smartova,e onda bi bilo i isplativo..

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Pa oni nisu normalni...trebalo mi je dva minuta da nadjem stare tarife plus ne mogu i dalje da nadjem telefone sa starim tarifama...izgleda da ih nema u ponudi
Još da bi ispali pametni provalite ovo izvratnje istine, i to samo na najmanjoj tarifi mogu
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... id.33.html

Još da bi ispali pametni provalite ovo izvratnje istine, i to samo na najmanjoj tarifi mogu
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... id.33.html
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Auuu.... strasno strasno strasno! Od samog pocetka vip je taj koji donosi poskupljenja neka, a onda se pravi baja sa promocijama. Fuj! Pu!
Isplate se jedino prva tri smart paketa, dakle onaj od 290 (ekstra cena za stare ljude, iako u praksi taj paket znaci minut dnevno
), kao i od 490 i 890 dinara, kako zbog broja bodova jer ih ima isto kao kada se na obicnim sabere sav sadrzaj (posteno, dakle stvarno se isplati), s tim sto jos mozes da biras na sta ces da potrosic, cak i na megabajte kojih u "obicnoj" ponudi uopste i nema u tom cenovnom rangu.
Paketi preko 1000 dinara
pljacka, pljacka, pljacka! Ne moze cak da se kaze ni da se isplati onom ko ima nesimetricne navike jer u tim jadnim smart paketima celokupan broj bodova pokriva samo jednu stavku u obicnim! (minuti ili sms ili megabajti, ostalo mucak). Eeej! Neisplativo do ponizenja!
Pretpostavljam da ce Vip sada da bude ""dzek"" i da ce da izbaci promociju "i dobijas duplo vise smartova"... u nekoj kul veseloj reklami. Kazem... bili i ostali maheri da prvo poskupe do apsurda, a onda da glume baje sa promocijama.
Nadam se samo da ovo nije uvod u poskupljenje kod svih operatera, s obzirom da je Vip ovaj put poskupeo za duplo (i vise ako racunamo mb koji postaju sve vazniji). Nadam se da ce Telenor i mts ignorisati ovaj "revolucionaran" paket, a VIP duplirati "smartove" u nekoj njihovoj promociji koja ce trajati "do kraja godine". U suprotnom, paketi su osudjeni na propast.
Isplate se jedino prva tri smart paketa, dakle onaj od 290 (ekstra cena za stare ljude, iako u praksi taj paket znaci minut dnevno

Paketi preko 1000 dinara

Pretpostavljam da ce Vip sada da bude ""dzek"" i da ce da izbaci promociju "i dobijas duplo vise smartova"... u nekoj kul veseloj reklami. Kazem... bili i ostali maheri da prvo poskupe do apsurda, a onda da glume baje sa promocijama.
Nadam se samo da ovo nije uvod u poskupljenje kod svih operatera, s obzirom da je Vip ovaj put poskupeo za duplo (i vise ako racunamo mb koji postaju sve vazniji). Nadam se da ce Telenor i mts ignorisati ovaj "revolucionaran" paket, a VIP duplirati "smartove" u nekoj njihovoj promociji koja ce trajati "do kraja godine". U suprotnom, paketi su osudjeni na propast.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa kakav im je ovo izgled sajta,ko se ovde snadje alal neka mu je.
Pa ono tako su i mts. i telenor poskupeli pakete,kao nesto izmene povoljno a digitron kaze drugacije i normalno je da produzenje ugovora uz tel.sledi uz nove pakete.
Pa ono tako su i mts. i telenor poskupeli pakete,kao nesto izmene povoljno a digitron kaze drugacije i normalno je da produzenje ugovora uz tel.sledi uz nove pakete.
Poslednja izmena od Deksi u Pon, 07. Feb 2011. 07:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Vazno je da se njihove reklame trpaju na svakom programu i to sve vise....Koristim vip dok jos ima ova promocija za poruke jer vise pisem poruke nego sto razgovaram,ali su krajnje jadni postali,izasli sa najboljim promocijama i paketima da bi na kraju ovako s*ebali narod....ovo je strasno,em su u vip centrima jako neljubazni
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
ja se sa neljubaznima u vipu nisam nikada susreo... niti sa šalterušama,niti sa onima na info servisu...
izgleda da su 'ubili' totalno stare pakete... na sajtu [koji je redizajniran] ih više nema!?
a paketi su krajnje ne isplativi:uzmimo za primer dosadašnji 325 koji je oko 1100RSDa koji je imao po 325 minuta,poruka i megabajta... baš bi voleo da mi ovi iz VIPa objasne kako je ovaj paket sa 300 smartova za 900RSDa isplativi od gore navedenog...
izgleda da su 'ubili' totalno stare pakete... na sajtu [koji je redizajniran] ih više nema!?
a paketi su krajnje ne isplativi:uzmimo za primer dosadašnji 325 koji je oko 1100RSDa koji je imao po 325 minuta,poruka i megabajta... baš bi voleo da mi ovi iz VIPa objasne kako je ovaj paket sa 300 smartova za 900RSDa isplativi od gore navedenog...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
cenobite, nisu ih ubili. Samo su pomereni u drugi plan. Sad ce malo ove nove da napumpaju marketingom i glupava masa ce da se primi. Jeste da stari imaju svega tri puta vise besplatnog, ali ovi novi su kul "jer mogu potpuno da ih prilagodim sebi da mi nista ne propadne". To sto ne kontaju da i ako im na starim pola propada (bukvalno), opet su vise potrosili nego sto ce moci na ekvivalentnim smart paketima.
Kazem, jedino se prva tri smarta isplate.
Kazem, jedino se prva tri smarta isplate.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja ču sada lepo babu da prebacim na smart 550 jer je to njoj super a sms ne zna da piše...a gprs...pa surfuje tako noću i gleda da li ima nešto novo za ps3
videćemo od sledećeg meseca kako se ponaša taj smart.nadam se da može da se čovek posle vrati na stari paket.

videćemo od sledećeg meseca kako se ponaša taj smart.nadam se da može da se čovek posle vrati na stari paket.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
auuu sto napadoste na sajt,meni je mnogo pregledniji od onog starog...
a i primetio bih da vip ima najbolji izbor telefona,kad pogledam sta su nabacali za par dana
ovo je ofanziva...
Ja ostajem na mojoj tarifi 600
i prezadovoljan sam!
samo kad pogledate telefon uz tarifu u prvi plan vam padne smart,dok je u drugom planu stari paket !
VIP + od mene
a i primetio bih da vip ima najbolji izbor telefona,kad pogledam sta su nabacali za par dana

Ja ostajem na mojoj tarifi 600

samo kad pogledate telefon uz tarifu u prvi plan vam padne smart,dok je u drugom planu stari paket !
VIP + od mene