A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

sigi, procitaj moj post od pocetka do kraja, pa ako ti nije sve jasno, onda citaj ispocetka dok ne pocne da ti biva jasno... A onda jos jednom, da utvrdis gradivo!
Pogotovu poslednju recenicu procitaj vise desetina puta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

miodrage napisao:...........meni recimo treba ovako nesto, ali je preskupo. Za 1100 smartova, ne bi smeli da naplate vise od 1300-1500 kinti, a oni samo sto ne traze duplo.........
Izgleda da je Vip odlucio da fleksibilnost naplati debelo, mada je stvarno koncept kao koncept ok.

Ako zbog ove smart tarife pocnu da ukidaju ostale, onda to nece biti dobro ni za njih ni za korisnike.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

I ja da se slozim da je dobro ali je skupo,evo npr. ja sam na prenesi 950 i za tih 2600din imam i 950min,950 poruka i 1200 u mrezi,a ovde za isti novac 1100 smartova. E sad za mene je bolje prenesi,ali npr za mog caleta,koji bi naprimer poslao dve poruke :wink: od ovih 950 bolje je za taj novac da ima jos 150min npr.Ali realno ja sam ektrem,on je ekstrem,tako da je ovo skupo i realno bi bilo da ima bar 1600 smartova,e onda bi bilo i isplativo..
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Novi izgled sajta i novi telefoni u ponudi HTC Desire HD, Wave 2 i vraćeni Galaxy S i Blackberry Torch.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Pa oni nisu normalni...trebalo mi je dva minuta da nadjem stare tarife plus ne mogu i dalje da nadjem telefone sa starim tarifama...izgleda da ih nema u ponudi :x

Još da bi ispali pametni provalite ovo izvratnje istine, i to samo na najmanjoj tarifi mogu

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpa ... id.33.html
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ladno su ukinuli telefone uz stare postpaid pakete!!! Koji cirkuzanti! Sad sam definitivno nacisto da ostajem na telenoru.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Кад се сад нисам шлогирао :lol:

Већу глупост код наших оператера нисам видео, ово ће можда одговарати особама у позним годинама али веома је мало мобилних корисника у тим годинама а још мање оних који троше доста. Ово је промашај деценије, требало би да добију награду за то :lol:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Auuu.... strasno strasno strasno! Od samog pocetka vip je taj koji donosi poskupljenja neka, a onda se pravi baja sa promocijama. Fuj! Pu!
Isplate se jedino prva tri smart paketa, dakle onaj od 290 (ekstra cena za stare ljude, iako u praksi taj paket znaci minut dnevno :chytry: ), kao i od 490 i 890 dinara, kako zbog broja bodova jer ih ima isto kao kada se na obicnim sabere sav sadrzaj (posteno, dakle stvarno se isplati), s tim sto jos mozes da biras na sta ces da potrosic, cak i na megabajte kojih u "obicnoj" ponudi uopste i nema u tom cenovnom rangu.
Paketi preko 1000 dinara :uhuh: pljacka, pljacka, pljacka! Ne moze cak da se kaze ni da se isplati onom ko ima nesimetricne navike jer u tim jadnim smart paketima celokupan broj bodova pokriva samo jednu stavku u obicnim! (minuti ili sms ili megabajti, ostalo mucak). Eeej! Neisplativo do ponizenja!
Pretpostavljam da ce Vip sada da bude ""dzek"" i da ce da izbaci promociju "i dobijas duplo vise smartova"... u nekoj kul veseloj reklami. Kazem... bili i ostali maheri da prvo poskupe do apsurda, a onda da glume baje sa promocijama.
Nadam se samo da ovo nije uvod u poskupljenje kod svih operatera, s obzirom da je Vip ovaj put poskupeo za duplo (i vise ako racunamo mb koji postaju sve vazniji). Nadam se da ce Telenor i mts ignorisati ovaj "revolucionaran" paket, a VIP duplirati "smartove" u nekoj njihovoj promociji koja ce trajati "do kraja godine". U suprotnom, paketi su osudjeni na propast.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa kakav im je ovo izgled sajta,ko se ovde snadje alal neka mu je.
Pa ono tako su i mts. i telenor poskupeli pakete,kao nesto izmene povoljno a digitron kaze drugacije i normalno je da produzenje ugovora uz tel.sledi uz nove pakete.
Poslednja izmena od Deksi u Pon, 07. Feb 2011. 07:32, izmenjeno 1 put ukupno.

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 01:01

Post od Boyan89 »

Vazno je da se njihove reklame trpaju na svakom programu i to sve vise....Koristim vip dok jos ima ova promocija za poruke jer vise pisem poruke nego sto razgovaram,ali su krajnje jadni postali,izasli sa najboljim promocijama i paketima da bi na kraju ovako s*ebali narod....ovo je strasno,em su u vip centrima jako neljubazni
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

ja se sa neljubaznima u vipu nisam nikada susreo... niti sa šalterušama,niti sa onima na info servisu...
izgleda da su 'ubili' totalno stare pakete... na sajtu [koji je redizajniran] ih više nema!?

a paketi su krajnje ne isplativi:uzmimo za primer dosadašnji 325 koji je oko 1100RSDa koji je imao po 325 minuta,poruka i megabajta... baš bi voleo da mi ovi iz VIPa objasne kako je ovaj paket sa 300 smartova za 900RSDa isplativi od gore navedenog...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

cenobite, nisu ih ubili. Samo su pomereni u drugi plan. Sad ce malo ove nove da napumpaju marketingom i glupava masa ce da se primi. Jeste da stari imaju svega tri puta vise besplatnog, ali ovi novi su kul "jer mogu potpuno da ih prilagodim sebi da mi nista ne propadne". To sto ne kontaju da i ako im na starim pola propada (bukvalno), opet su vise potrosili nego sto ce moci na ekvivalentnim smart paketima.
Kazem, jedino se prva tri smarta isplate.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

stari paketi postoje i dalje,i aparati se mogu uzeti i na starim paketima.koliko sam ja zagledao T325 je po ceni telefona sad smart 550...
Samsung S10+ red

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja ču sada lepo babu da prebacim na smart 550 jer je to njoj super a sms ne zna da piše...a gprs...pa surfuje tako noću i gleda da li ima nešto novo za ps3 :oops:
videćemo od sledećeg meseca kako se ponaša taj smart.nadam se da može da se čovek posle vrati na stari paket.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Pošto mi uskoro ističe ugovor, malo sam se raspitao o ovim novotarijama, i definitivno i dalje postoje standardne tarife, i kome baš nije do ovih smartova, može da izvoli i uzme običnu, ne-smart tarifu. Doduše, ne pitah ovo što VeNoM kaže, može li se posle smart tarife vratiti na staru.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Meni se na chrome vipov preuredjen sajt nemoze otvoriti normalno,otvori se on ali neizgleda kako treba dok na i.e. radi kako treba.Hm

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

I meni na chromu ne moze da otvori. Ne znam da li mogu telefoni da se uzmu uz stare tarife. Novi paketi i nisu nesto al mozda ce nekome odgovarati, dok ima starih sve je ok.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

samo dodajte www. na ono vipmobile.rs i rešili ste problem na chrome :)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Sada naš sajt liči onom u Hrvatskoj. Iste boje, raspored... Ali manje usluga, tarifa, promocija i opcija... Čak je i makedonski VIP bolji nego naš.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

auuu sto napadoste na sajt,meni je mnogo pregledniji od onog starog...
a i primetio bih da vip ima najbolji izbor telefona,kad pogledam sta su nabacali za par dana :blinky: ovo je ofanziva...;)
Ja ostajem na mojoj tarifi 600 :) i prezadovoljan sam!
samo kad pogledate telefon uz tarifu u prvi plan vam padne smart,dok je u drugom planu stari paket !
VIP + od mene

Odgovori