A1 novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Fino. Medjutim, Vip u srbiji ima veoma slabu 3G pokrivenost, tako da ovo i nema nekog smisla (u pravom smislu mobilnog interneta) dok se ne omoguci pokrivenost vecine gradova, vecih puteva i turistickih mesta jer do tada mislim da je mnogo isplatljivije uzeti Veratov WiMAX recimo, koji ima zaista neogranicen protok u maksimalnoj brzini (niko ti ne broji nikakve megabajte, ceo mesec imas maksimalnu brzinu, koliko god prevukao).
Dobra stvar je sto ce ovo sigurno povuci i Telenor koji vec ima razvijenu 3G mrezu u celoj srbiji, a zatim i sam Vip da svoju mrezu prosiri na celu srbiju.
Mada ja se nesto ne bih lozio na sirenje HSDPA+, mislim da je pametnije malo sacekati i krenuti sa LTE, ili sta vec bude odlucila Evropa/Svet.
Inace, fin paketic se dobija za 1000 dinara. Da vip ima 3G sirom srbije, sigurno bih ga uzeo. Ekstra bi mi legao.
Dobra stvar je sto ce ovo sigurno povuci i Telenor koji vec ima razvijenu 3G mrezu u celoj srbiji, a zatim i sam Vip da svoju mrezu prosiri na celu srbiju.
Mada ja se nesto ne bih lozio na sirenje HSDPA+, mislim da je pametnije malo sacekati i krenuti sa LTE, ili sta vec bude odlucila Evropa/Svet.
Inace, fin paketic se dobija za 1000 dinara. Da vip ima 3G sirom srbije, sigurno bih ga uzeo. Ekstra bi mi legao.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Dosta dobra ponuda VIP-a, samo je problem ta pokrivenost mreže, kod mene je još uvek edge i koliko vidim neće još dugo tu ništa da se menja. Inače ovaj srednji paket je skroz O.K. i po brzini i po količini podataka. Bilo bi lepo da nude i neki tablet uz ugovor.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
mezzano, koliko vidim na sajtu ugovorna obaveza je 24 meseca, ako uzmeš netbook, a bez njega, samo sa usb modemom bi valjda trebalo da može bez vezivanja na neki duži vremenski period. Opet kažem nisam siguran da je tako.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
bmarke, ako mislis na Vip,pre neki dan sam produzio ugovor.Kako sam hteo malo skuplji telefon,rekli su mi moze na rate,ali na cekove....Jbg,uzmem jedan za 3000 din i platim odmah.A ako pazljivije citas,na njihovom sajtu,kupovina na rate,ima stvarno jedna,ali samo jedna recenica u kojoj se spominju cekovi.Zar to nije protiv zakona,to kupovina na odlozeno na cekove?
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..
deksicom, apsolutno se slazem sa tobom u vezi Telenora.U Vipu je situacija upravo onakva kakvu znamo sa drugih mesta,do 6 rata na cekove,prva ide odmah,nista uz racun.Doduse,gro telefona je im je za malu sumu,ali ako hoces pravi treba ga i kesirati i zato mislim da bi bilo lakse da ide uz racun.
Prepaid promocija
Pričaj sa svojim parom za samo 1 dinar, zauvek!
Kupi SIM DUO pakovanje za sebe i tvog para za samo 200 din. i u njemu ćeš pronaći:
* čak dve prepaid SIM kartice po ceni jedne
* po 50 din.početnog kredita na svakoj kartici
Razgovori između 2 kartice iz SIM DUO pakovanja se naplaćuju samo 1 din/min. zauvek, dok se uspostava veze ne naplaćuje.
Ako korisnici žele da ostanu zauvek u promociji, potrebno je da najmanje jednom nedeljno dopune kredit iznosom od 200 din. ili više. Promocija važi za 2 SIM kartice iz SIM DUO pakovanja. Sve ostale usluge prema svim ostalim brojevima se naplaćuju po vazećem cenovniku.
http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/pr ... .1062.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malo su korigovane cene pa je sada minut
7.9din (skuplji za din)
SMS je jeftiniji za 0.1din
http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/tarifa.7.html
Pričaj sa svojim parom za samo 1 dinar, zauvek!
Kupi SIM DUO pakovanje za sebe i tvog para za samo 200 din. i u njemu ćeš pronaći:
* čak dve prepaid SIM kartice po ceni jedne
* po 50 din.početnog kredita na svakoj kartici
Razgovori između 2 kartice iz SIM DUO pakovanja se naplaćuju samo 1 din/min. zauvek, dok se uspostava veze ne naplaćuje.
Ako korisnici žele da ostanu zauvek u promociji, potrebno je da najmanje jednom nedeljno dopune kredit iznosom od 200 din. ili više. Promocija važi za 2 SIM kartice iz SIM DUO pakovanja. Sve ostale usluge prema svim ostalim brojevima se naplaćuju po vazećem cenovniku.
http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/pr ... .1062.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Malo su korigovane cene pa je sada minut
7.9din (skuplji za din)
SMS je jeftiniji za 0.1din
http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/tarifa.7.html