A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

da,ubedljivo najbolja ponuda za one koji ne mogu sebi da priuste adsla il sbb prikljucak.svaka cast!!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Mislim da bi sad bilo krajnje vreme da vip konacno pusti 3G signal i u ostalim gradovima a ne samo u BG/NS jer je koriscenje ovog interneta bez 3G/HSDPA pokrivenosti besmislica.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

@Nikola031, upravo zbog toga je promocija u gradovima gde je 3G/HSPA+ signal,nisu pustili u celoj Srbiji
Samsung S10+ red

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Lepo, ako ne postoji ugovorna obaveza na 12/24 meseca.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Fino. Medjutim, Vip u srbiji ima veoma slabu 3G pokrivenost, tako da ovo i nema nekog smisla (u pravom smislu mobilnog interneta) dok se ne omoguci pokrivenost vecine gradova, vecih puteva i turistickih mesta jer do tada mislim da je mnogo isplatljivije uzeti Veratov WiMAX recimo, koji ima zaista neogranicen protok u maksimalnoj brzini (niko ti ne broji nikakve megabajte, ceo mesec imas maksimalnu brzinu, koliko god prevukao).

Dobra stvar je sto ce ovo sigurno povuci i Telenor koji vec ima razvijenu 3G mrezu u celoj srbiji, a zatim i sam Vip da svoju mrezu prosiri na celu srbiju.
Mada ja se nesto ne bih lozio na sirenje HSDPA+, mislim da je pametnije malo sacekati i krenuti sa LTE, ili sta vec bude odlucila Evropa/Svet.

Inace, fin paketic se dobija za 1000 dinara. Da vip ima 3G sirom srbije, sigurno bih ga uzeo. Ekstra bi mi legao.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Dosta dobra ponuda VIP-a, samo je problem ta pokrivenost mreže, kod mene je još uvek edge i koliko vidim neće još dugo tu ništa da se menja. Inače ovaj srednji paket je skroz O.K. i po brzini i po količini podataka. Bilo bi lepo da nude i neki tablet uz ugovor.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Šta je sa ugovornom obavezom? Jel pitao neko?

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

mezzano, koliko vidim na sajtu ugovorna obaveza je 24 meseca, ako uzmeš netbook, a bez njega, samo sa usb modemom bi valjda trebalo da može bez vezivanja na neki duži vremenski period. Opet kažem nisam siguran da je tako.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

ako uzmeš samo modem,tri meseca je ugovorna obaveza,koliko sam ja skapirao to gledaju isto kao i sim bez telefona
Samsung S10+ red

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

To je onda sasvim ok ponuda.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

I dalje drzim "otvoreno" pismo,pogotovu ako neko iz Vip-a cita ovaj forum...Dajte da se prilikom produzenja ugovora novi telefon placa kroz mesecni racun,a ne preko cekova.

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Nece to niko danas da dozvoli, moraju nekako da se osiguraju, bilo cekovima kao VIP ili kreditnom karticom kao Telenor.
Na veresiju vise niko nista ne daje :(
:)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Telenor,naravno uz proveru,starim korisnicima,koji produzavaju ugovor,daje telefon na rate kroz mesecni racun.To je sigurno,za nove korisnike,neznam.

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

PetarI,
Jel si siguran da nema te opcije? Mislim da je neko već pomijnao da su oomgućili korisincima koji rade obnovu ugovora.

Najbolje je da ih pozoveš i pitaš...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

bmarke, ako mislis na Vip,pre neki dan sam produzio ugovor.Kako sam hteo malo skuplji telefon,rekli su mi moze na rate,ali na cekove....Jbg,uzmem jedan za 3000 din i platim odmah.A ako pazljivije citas,na njihovom sajtu,kupovina na rate,ima stvarno jedna,ali samo jedna recenica u kojoj se spominju cekovi.Zar to nije protiv zakona,to kupovina na odlozeno na cekove?

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa kako to ide,dali se popune cekovi i ostave kod njih ili nekako drugacije.Ja sam jesenas u telenoru kupio telefon na rate i ratu placam uz racun za potrosnju.Mislim sta ces bolje a telefon sam nataj nacin narucio iz sobe preko e-shop usluge i stiga za sva dana.Za tu uslugu cista desetka telenoru.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

deksicom, apsolutno se slazem sa tobom u vezi Telenora.U Vipu je situacija upravo onakva kakvu znamo sa drugih mesta,do 6 rata na cekove,prva ide odmah,nista uz racun.Doduse,gro telefona je im je za malu sumu,ali ako hoces pravi treba ga i kesirati i zato mislim da bi bilo lakse da ide uz racun.

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Prepaid promocija
Pričaj sa svojim parom za samo 1 dinar, zauvek!
Kupi SIM DUO pakovanje za sebe i tvog para za samo 200 din. i u njemu ćeš pronaći:

* čak dve prepaid SIM kartice po ceni jedne
* po 50 din.početnog kredita na svakoj kartici

Razgovori između 2 kartice iz SIM DUO pakovanja se naplaćuju samo 1 din/min. zauvek, dok se uspostava veze ne naplaćuje.

Ako korisnici žele da ostanu zauvek u promociji, potrebno je da najmanje jednom nedeljno dopune kredit iznosom od 200 din. ili više. Promocija važi za 2 SIM kartice iz SIM DUO pakovanja. Sve ostale usluge prema svim ostalim brojevima se naplaćuju po vazećem cenovniku.

http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/pr ... .1062.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Malo su korigovane cene pa je sada minut
7.9din (skuplji za din)

SMS je jeftiniji za 0.1din

http://vipmobile.rs/privatni/prepaid/tarifa.7.html

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ne isplati se.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

kod sarenih nece nista da radi ispod 200 din nedeljno lepa tarifa nema sta da bi bio na pripejdu kod njih moras imati uvek 200 din u steku ako ne i vise

Odgovori