blaster90, trebalo je, ako nisi, da ukljucis delivery report - ako se ne isporuci u periodu u kome je poruka validna trebalo bi da dobijes poruku da poruka nije isporucena. Za call centar sumnjam da ce reci - ta informacija postoji u sistemu (izmedju ostalog ne bi smeli da ti naplate neisporucene poruke) ali ne verujem da se u call centru bave time.
Ja i ne pokusavam da saljem poruke u 00:00h,pre svega ako sam na slavlju malo je nezgodno a i necu da se nerviram da li je poruka stigla ili ne.Ja to sve ujutru,fino sednem otkucam poruke kome treba,odgovorim na pristigle i sve je OK.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
tomas.hokenberi, hahahah, sanjaj da se ne naplacuju neisporuchene poruke. I te kako se naplacuju, svaka poruka koja napusti outbox i predje u sent items je automatski naplacena. A da li je isporuchena - sta operatera boli briga? Mozda je neko iskljuchio telefon, i oni na to ne mogu da utichu. A to sto ti saljes poruke, to je opet tvoj problem. Znachi naplacuju, i te kako.
Wicker Man, ovde i nisu glavna tema poruke oko 00:00 - niko ne ocekuje da ce to funkcionisati kako treba. Ja i nisam pokusavao da saljem oko 00:00. Problem je kada 1.1. od 12:00 (popodne) do 15:00 nije moguce poruku.
Telenorovi korisnici poslali rekordan broj SMS poruka
Ukupno 30,6 miliona tekstualnih (SMS) poruka prošlo je kroz Telenorovu mrežu u Srbiji tokom novogodišnje noći i 1. januara 2009, što je 11 odsto više nego prošle godine, saopštio je danas taj mobilni operater
Kako se navodi, u novogodišnjoj noći, između jedan i dva sata posle ponoći, poslato je više od tri miliona poruka.
Korisnici Telenorove mreže poslali su i 45.150 multimedijalnih poruka (MMS), a oko 850.000 SMS poruka i 1.915 multimedijalnih poslato je prijateljima, poznanicima i rođacima u inostranstvu.
"U redovnim okolnostima, Telenorova mreža omogućava promet od 600 SMS poruka u sekundi, a za novogodišnje praznike bila je proširena tako da omogući 1.200 SMS u sekundi", navodi se u saopštenju.
sve poruke koje sam poslao u ng noci su odmah bile isporucene. ja sam na telenor postpaid, moja devojka je telekom i imala je problema sa sms-om i za docek i ceo prvi jan.
dobio sam podatak da je u telenorovim stanicama za NG dezuralo malo vise ing. nego obicno, za razliku od telekoma.
Ljudi i nocas i danas bez problema na Telekom prepaidu saljem poruke. Ok, posto posaljem po 60-70 komada odjednom, ume neka da bude failed, ili defferred, ali opet udjem u nju, kliknem sendi odeeeeeeeeee... i Delivered!
znachi ne znam do cega je, ali meni sve rad. Jos malo manje od 400 poruka da se potrosi za ovih 7 dana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.