Prvi Android telefon u ponudi Telenora
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6759Samo u Telenoru!
Uz svaki kupljeni Samsung I7500 Galaxy poklanjamo vam 5 GB besplatnog internet saobraćaja tokom narednih 6 meseci.
iPhone 6 Plus
meni zaista ovo više nije jasno
zar je moguće da ova kanta od telefona ovoliko vredi
šljamsung-u cena opada samo tako,samo je na početku,kad se pojavi ima paprenu cenu,tako da se uopšte ne isplati uzimati ga preko operatera,naročito telenora koji dere
nesmem ni da zamislim,ako ovaj isti telenor uzme i htc magic ili hero,to će ljudi dda oklempave
omnia je keva za ovu kantu,a htc magic je pojam.Taj htc magic možeš da uzmeš za manje pare u vipu,za istu ugovornu obavezu (one dodatne minute i MB koje dobijaš u njihovoj mreži,neću ni da napomenem)
Sramota za Telenor.

nesmem ni da zamislim,ako ovaj isti telenor uzme i htc magic ili hero,to će ljudi dda oklempave

omnia je keva za ovu kantu,a htc magic je pojam.Taj htc magic možeš da uzmeš za manje pare u vipu,za istu ugovornu obavezu (one dodatne minute i MB koje dobijaš u njihovoj mreži,neću ni da napomenem)
Sramota za Telenor.
Koristan link radi poredjenja: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2714
Obratite paznju na mnoge "sitnice" koje su vam mozda promakle: AMOLED display 16 miliona boja (naspram HTC Magic-a koji poseduje TFT display sa mogucnoscu reprodukcije do 65 000 boja) , 8 GB interne memorije (naspram HTC Magic-a koji ima 512 MB), kamera od 5 MP (naspram HTC Magic-a koji poseduje kameru od 3.15 MP) i slicno...
Obratite paznju na mnoge "sitnice" koje su vam mozda promakle: AMOLED display 16 miliona boja (naspram HTC Magic-a koji poseduje TFT display sa mogucnoscu reprodukcije do 65 000 boja) , 8 GB interne memorije (naspram HTC Magic-a koji ima 512 MB), kamera od 5 MP (naspram HTC Magic-a koji poseduje kameru od 3.15 MP) i slicno...

iPhone 6 Plus
lovd, nema tu nikakve kompatibilnosti u smislu programa. Instalacija jednostavno,po sistemu sličnom kao na Iphone,odabereš iz app store,klik,i instalirano je...Sinhronizacija podataka sa microsoft outlooka je problematična,što mi je i logično,jer je OS napravljen pre svega da podržava Google servise...tako da lepo upload svih tih podataka na Google,tipa Google calendar,Contacts i ostalo....i onda je sinhronizacija perfektna....
Pričam samo na osnovu extenzivnog čitanja o OSu,i iskustva nkih ljudi....nisam se dovoljno igrao sa nekim od Android uređaja da bih stigao i lično da isproveravam sve to.
Pričam samo na osnovu extenzivnog čitanja o OSu,i iskustva nkih ljudi....nisam se dovoljno igrao sa nekim od Android uređaja da bih stigao i lično da isproveravam sve to.
djuice...
ako si vec krenuo u takva poređenja...ekran na htc-u je sasvim dobar,što se tiče kamere,poneću fotoaparat za ozbiljnije potrebe jer je manji i od samsunga i od htc-a ( a pravi bolje slike
)
kartica od 8GB je sada oko 15e...
u Vip-u je bolji paket, 1.8 GB svaki mesec je mnogo sigurniji nego 5Gb prvih 6 meseci,više minuta,mms za dž... a i jeftiniji je nego samsung... a takođe mislim da je poenta ovih telefona android os a ne kamera.
ako si vec krenuo u takva poređenja...ekran na htc-u je sasvim dobar,što se tiče kamere,poneću fotoaparat za ozbiljnije potrebe jer je manji i od samsunga i od htc-a ( a pravi bolje slike

kartica od 8GB je sada oko 15e...
u Vip-u je bolji paket, 1.8 GB svaki mesec je mnogo sigurniji nego 5Gb prvih 6 meseci,više minuta,mms za dž... a i jeftiniji je nego samsung... a takođe mislim da je poenta ovih telefona android os a ne kamera.
Samsung S10+ red
bravo
to sa i ja isto hteo da mu kažem.Takođe sam hteo da dodam,da nisam laik i da se ne ložim ne te cifre,znam šta je 65k i znam šta je 16M i to nema nikakve veze,ako je displej kvalitetan i jasan,jer naše oko tu razliku teško da može da primeti,sem u nekim slučajevima
nikad,ali nikad neće moći da se porede šljamsung i htc,barem što se tiče tih ozbiljnih telefona,tako da cenu koju ste ponudili,nije realna,a sama vaša postpejd ponuda je jadna,u odnosu na VIP
na vašoj mreži sam 7 meseci,ponovo,posle x godina i mislim da ću preći na VIP,samo da probam prijem na par dana sa pripejd karticom

nikad,ali nikad neće moći da se porede šljamsung i htc,barem što se tiče tih ozbiljnih telefona,tako da cenu koju ste ponudili,nije realna,a sama vaša postpejd ponuda je jadna,u odnosu na VIP

na vašoj mreži sam 7 meseci,ponovo,posle x godina i mislim da ću preći na VIP,samo da probam prijem na par dana sa pripejd karticom

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Bolji je samsung, ima i 3.5 za slusalice. Pustite ta krpljenja imam digitalac ako mi treba da slikam u mraku i neki mp3 za muziku i ostale 'ranac' fore. O tome se bar na ovom forumu pricalo i pricalo. Samsung ima vise funkcija, to sto te funkcije nekima ne trebaju, ne znaci sad da ne treba da se proizvode takvi telefoni.
Nego zbog drugog ja pisem ovde:
@Djuice, kako ne 'primecujete' da je internet postao podjednako vazan kao i razgovor i poruke? Zasto ja na pretplatu mora jos da doplacujem neke pare da bih koristio internet...
Malo vam je filozofija otisla u pogresnom pravcu.
Internet treba da ulazi u pretplatu jer je to nesto sto koristim svaki dan, tarifni dodaci bi trebalo da sluze za dodatne internet potrebe.
Nego zbog drugog ja pisem ovde:
@Djuice, kako ne 'primecujete' da je internet postao podjednako vazan kao i razgovor i poruke? Zasto ja na pretplatu mora jos da doplacujem neke pare da bih koristio internet...
Malo vam je filozofija otisla u pogresnom pravcu.
Internet treba da ulazi u pretplatu jer je to nesto sto koristim svaki dan, tarifni dodaci bi trebalo da sluze za dodatne internet potrebe.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Jeste Galaxy bolji od HTC-a (ajd sad da dignu ruke svi koji imaju HTC i oni koji imaju Samsung pa da se prebrojavamo - pustite price o tome - ima HTC jos mnooogo da radi da stigne prvu trojcu) - ali ono sto stvarno nema logike je da posle 6 meseci treba da placam dodatno za internet????? Taman me navucete na 5GB pa onda opsa jo 2 somica da nastavim lose navike.
Pretpostavljam da cete ici putem VIP-a i dati u sklopu svojih paketa i odredjenu kolicinu interneta ukljucenu u cenu paketa. Nije valjda da manji VIP ima vise para i tehnike od Telenora
Pretpostavljam da cete ici putem VIP-a i dati u sklopu svojih paketa i odredjenu kolicinu interneta ukljucenu u cenu paketa. Nije valjda da manji VIP ima vise para i tehnike od Telenora

Navedi jedan samsungov model kao HTC Touch Pro 1 ili 2?LesaZMN napisao:Jeste Galaxy bolji od HTC-a (ajd sad da dignu ruke svi koji imaju HTC i oni koji imaju Samsung pa da se prebrojavamo - pustite price o tome - ima HTC jos mnooogo da radi da stigne prvu trojcu)
A da je bezobrazno sa Telenorove strane jeste, ali opet pre bih kod Telenor-a uzeo nego kod ovih prevaranata (VIP).
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
U jeeee.....o ukusima se ne raspravlja. Ako volis HTC drago mi je zbog tebe. Sta sad ja tebe da pitam?? Ajd navedi jedan HTC-ov model kao OmniaHD ili Pixon (biraj obican ili 12) - babe i zabe - a?madness99 napisao:Navedi jedan samsungov model kao HTC Touch Pro 1 ili 2?[
Pa da su oba HTC-ova ili Samsungova - razlika je u specifikacijama vise nego ocigledna. A posto oba imaju isti OS - to ne moze da da prednost nijednom - ergo - Galaxy je tehnicki napredniji i bolji model.
Jos samo da Telenor pojasni ovo sa internetom.
Nego, ne videh ni da je neko stavio review HTC-a ovde?? Jel ima neko da je kupio Magic u VIP-u???
LesaZMN,Ne radi se to o ukusima, nego o tvojoj konstataciji da HTC treba mnogo da radi da bi stigao tu "prvu" trojku. Sta mislis o HD-u? Samsung je imao takav ekran kada je izbacen HD? Ili ga sada izbacuje, godinu dana kasnije?
@VIP vs Telenor,Zavisi iz kog ugla gledas, ako ti je bitno sve to naduvano ( sta na papiru pise) odabraces VIP i imati grozan signal, prespor internet ili odaberes Telenor gde imas u 90% mesta signal.
@VIP vs Telenor,Zavisi iz kog ugla gledas, ako ti je bitno sve to naduvano ( sta na papiru pise) odabraces VIP i imati grozan signal, prespor internet ili odaberes Telenor gde imas u 90% mesta signal.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D