Prvi Android telefon u ponudi Telenora

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Hihihihi, uz Prenesi 60, 150 i ekvivalente je jeftinije uz ugovornu obavezu od 12 meseci, nego od 24.:)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Samo u Telenoru!

Uz svaki kupljeni Samsung I7500 Galaxy poklanjamo vam 5 GB besplatnog internet saobraćaja tokom narednih 6 meseci.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=6759
iPhone 6 Plus

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

meni zaista ovo više nije jasno :? zar je moguće da ova kanta od telefona ovoliko vredi :uhuh: šljamsung-u cena opada samo tako,samo je na početku,kad se pojavi ima paprenu cenu,tako da se uopšte ne isplati uzimati ga preko operatera,naročito telenora koji dere :angry:
nesmem ni da zamislim,ako ovaj isti telenor uzme i htc magic ili hero,to će ljudi dda oklempave :angry:
omnia je keva za ovu kantu,a htc magic je pojam.Taj htc magic možeš da uzmeš za manje pare u vipu,za istu ugovornu obavezu (one dodatne minute i MB koje dobijaš u njihovoj mreži,neću ni da napomenem)
Sramota za Telenor.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Koristan link radi poredjenja: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2714

Obratite paznju na mnoge "sitnice" koje su vam mozda promakle: AMOLED display 16 miliona boja (naspram HTC Magic-a koji poseduje TFT display sa mogucnoscu reprodukcije do 65 000 boja) , 8 GB interne memorije (naspram HTC Magic-a koji ima 512 MB), kamera od 5 MP (naspram HTC Magic-a koji poseduje kameru od 3.15 MP) i slicno... ;)
iPhone 6 Plus

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

jos kad bi na gsm areni bila neka komparacija 'telenor' Vs. 'vip', pa da mozete i time da se pohvalite...
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

generalno koliko je android platforma kompatabilan sa WM , programi, nacini instalacije ?

sta je sa podacima koje sam bekapovao sa wm platforme ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

lovd, nema tu nikakve kompatibilnosti u smislu programa. Instalacija jednostavno,po sistemu sličnom kao na Iphone,odabereš iz app store,klik,i instalirano je...Sinhronizacija podataka sa microsoft outlooka je problematična,što mi je i logično,jer je OS napravljen pre svega da podržava Google servise...tako da lepo upload svih tih podataka na Google,tipa Google calendar,Contacts i ostalo....i onda je sinhronizacija perfektna....

Pričam samo na osnovu extenzivnog čitanja o OSu,i iskustva nkih ljudi....nisam se dovoljno igrao sa nekim od Android uređaja da bih stigao i lično da isproveravam sve to.

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

djuice...
ako si vec krenuo u takva poređenja...ekran na htc-u je sasvim dobar,što se tiče kamere,poneću fotoaparat za ozbiljnije potrebe jer je manji i od samsunga i od htc-a ( a pravi bolje slike :) )
kartica od 8GB je sada oko 15e...
u Vip-u je bolji paket, 1.8 GB svaki mesec je mnogo sigurniji nego 5Gb prvih 6 meseci,više minuta,mms za dž... a i jeftiniji je nego samsung... a takođe mislim da je poenta ovih telefona android os a ne kamera.
Samsung S10+ red

valdevit
Banned

Post od valdevit »

bravo 8) to sa i ja isto hteo da mu kažem.Takođe sam hteo da dodam,da nisam laik i da se ne ložim ne te cifre,znam šta je 65k i znam šta je 16M i to nema nikakve veze,ako je displej kvalitetan i jasan,jer naše oko tu razliku teško da može da primeti,sem u nekim slučajevima 8)
nikad,ali nikad neće moći da se porede šljamsung i htc,barem što se tiče tih ozbiljnih telefona,tako da cenu koju ste ponudili,nije realna,a sama vaša postpejd ponuda je jadna,u odnosu na VIP :angry:
na vašoj mreži sam 7 meseci,ponovo,posle x godina i mislim da ću preći na VIP,samo da probam prijem na par dana sa pripejd karticom :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Bolji je samsung, ima i 3.5 za slusalice. Pustite ta krpljenja imam digitalac ako mi treba da slikam u mraku i neki mp3 za muziku i ostale 'ranac' fore. O tome se bar na ovom forumu pricalo i pricalo. Samsung ima vise funkcija, to sto te funkcije nekima ne trebaju, ne znaci sad da ne treba da se proizvode takvi telefoni.
Nego zbog drugog ja pisem ovde:

@Djuice, kako ne 'primecujete' da je internet postao podjednako vazan kao i razgovor i poruke? Zasto ja na pretplatu mora jos da doplacujem neke pare da bih koristio internet...
Malo vam je filozofija otisla u pogresnom pravcu.
Internet treba da ulazi u pretplatu jer je to nesto sto koristim svaki dan, tarifni dodaci bi trebalo da sluze za dodatne internet potrebe.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

Jeste Galaxy bolji od HTC-a (ajd sad da dignu ruke svi koji imaju HTC i oni koji imaju Samsung pa da se prebrojavamo - pustite price o tome - ima HTC jos mnooogo da radi da stigne prvu trojcu) - ali ono sto stvarno nema logike je da posle 6 meseci treba da placam dodatno za internet????? Taman me navucete na 5GB pa onda opsa jo 2 somica da nastavim lose navike.

Pretpostavljam da cete ici putem VIP-a i dati u sklopu svojih paketa i odredjenu kolicinu interneta ukljucenu u cenu paketa. Nije valjda da manji VIP ima vise para i tehnike od Telenora :-)

valdevit
Banned

Post od valdevit »

To je standardna politika Mobtela,bila,a sad i Telenora :angry: prvo te na vuku na slatko i onda ti posle nekog vremena ponude gorko :angry:
Iskreno da vam kažem,meni šljamsung nikad neće biti telefon,već spravica koja ide uz šminku i neseser,sem par izuzetaka :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Niko casu meda ne popi, a da je casom zuci ne zagrchi. Smijesane, najbolje se piju.
A da, Telenoru tragovi smrde necovjestvom.
Ala sam se dao na Njegosa, svaka mi je ubojita, k'o u ruke Mandusica Vuka :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Mislim :wacko: da je tih 5Gb vezano za "Telenor internet" uslugu ..... tj tarifni paket Ista cena , koji je 1500din i imas 5 Gb protoka jer se inace sa njim potpisuje ugovor na 6meseci , pa kao tih 5gb donijete dzabe 6 meseci uz ovaj mob .... pa posle produzis ako ti odgovara :dry:

opet kazem mozda gresim

:roll:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

LesaZMN napisao:Jeste Galaxy bolji od HTC-a (ajd sad da dignu ruke svi koji imaju HTC i oni koji imaju Samsung pa da se prebrojavamo - pustite price o tome - ima HTC jos mnooogo da radi da stigne prvu trojcu)
Navedi jedan samsungov model kao HTC Touch Pro 1 ili 2?
A da je bezobrazno sa Telenorove strane jeste, ali opet pre bih kod Telenor-a uzeo nego kod ovih prevaranata (VIP).
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

E,pretvori se tema u pljuvanje ko je bolji od dva operatera :roll: Evo,ja se izvinjavam odmah zbog svog udela u tome,koliki god bio... :lol:
Voleo bih da imam barem 5 minuta sa ovim Samsungom,kao sto ugrabih sa HTC Magic...da steknem barem neki utisak....

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

madness99..uzmi slobodno,niko ti ne brani..javi kako radi galaxy pošto još uvek nema korisnika tog modela da podele utiske... :)
mislim da je poneta da su u VIP-u bolji uslovi jer ima dosta MB u paketima a OS je isti u oba telefona,pa neka svako bira ono što mu se više sviđa
Samsung S10+ red

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

madness99 napisao:Navedi jedan samsungov model kao HTC Touch Pro 1 ili 2?[
U jeeee.....o ukusima se ne raspravlja. Ako volis HTC drago mi je zbog tebe. Sta sad ja tebe da pitam?? Ajd navedi jedan HTC-ov model kao OmniaHD ili Pixon (biraj obican ili 12) - babe i zabe - a?
Pa da su oba HTC-ova ili Samsungova - razlika je u specifikacijama vise nego ocigledna. A posto oba imaju isti OS - to ne moze da da prednost nijednom - ergo - Galaxy je tehnicki napredniji i bolji model.
Jos samo da Telenor pojasni ovo sa internetom.
Nego, ne videh ni da je neko stavio review HTC-a ovde?? Jel ima neko da je kupio Magic u VIP-u???

godja
Mobil fan
Mobil fan

Post od godja »

imas review na početnoj strani :)
ne treba porediti aparate,neka svako odluči šta mu je bolje...
ali moraš se složiti da trenutno VIP postpaid daje više od telenora...
Samsung S10+ red

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

LesaZMN,Ne radi se to o ukusima, nego o tvojoj konstataciji da HTC treba mnogo da radi da bi stigao tu "prvu" trojku. Sta mislis o HD-u? Samsung je imao takav ekran kada je izbacen HD? Ili ga sada izbacuje, godinu dana kasnije?
@VIP vs Telenor,Zavisi iz kog ugla gledas, ako ti je bitno sve to naduvano ( sta na papiru pise) odabraces VIP i imati grozan signal, prespor internet ili odaberes Telenor gde imas u 90% mesta signal.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori