0 dinara razgovori u Vip mreži – zauvek

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kod telenora, verovali vi ili ne, nema ni jedne jedine zvezdice. Osim naravno da PDV nije uracunat u cenu :) Ali i to je napisano jednakim fontom kao ostatak teksta tako da je potpuno ravnopravno pred nasim okom.

Postpaid strana Vipa
Postpaid strana Telenora
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ma tacno je to. Bas su ljigavci i to masni ljigavci. Pazi, molim te, zauvek kazu. :lol:

A to zauvek ce biti dok im nesto u mozgu ne proradi i ukinu sve promene jednim klikom. Jos kao treba da im verujemo da je to zauvek. Hahahaha, mi jesmo blesavi, ali toliko nismo blesavi sigurno. :)

Zaboravili su jod jednu kvacicu dole:

* svi ovi popusti vaze za sve korisnike ali samo ako im se deda po tetkinoj strani zove Dragutin :lol:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Aman ljudi......pa okrenite bilo koju stranicu nekog svetskog operatera......podavićete se u zvezdicama....šta vas tu čudi? Meni je i dalje fantastično koliko mi Srbi volimo da paranoišemo, teoretišemo o zaverama i stalno nas u našim glavama neko potkrada, laže i maže......Pa kome se ne sviđa, ne mora da se pridruži voziću, može da ide peške sa strane :lol:

Eto, meni uopšte taj novi paket sa free on net ne udara u žicu, i ja se držim starog.....ima sigurno kome će se dopasti, ima i ko će da nasedne na žvaku, misleći da je nešto drugo u pitanju (jer nije obratio pažnju na zvezdice)....i sve je to okej.

Bio sam kod svakog od operatera, i u suštini je sve to isto.....najbolji je onaj ko u svojoj jurnjavi za profitom ponudi štošta i jadnom malom korisniku.....a činjenice kažu da Vip za sada nudi najviše.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

araphel, ne bih se slozio. Pogotovo sto za postpaid 60 je kod Telenora pretplata jeftinija 200dina sa porezima a nudi isti broj minuta, nemaju ni jedni Mb a telenor ima prenosenje saobracaja a vip razgovor u mrezi nakon potrosnje. Dok za vece pretplate vip deluje zanimljiviji za vece pretplate.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

araphel, ne znam kakve zavere i laganja i mazanja "u nasoj glavi".
Na linkovima koje sam okacio se lepo vidi dal' je u glavi ili ne. I nisu zavere nego klasicne biznis preje'otine.
To sto si ti uspeo da pohvatas sve zvezdice, i sto su Vipovci povoljniji na skupljim paketima ne znaci i da su korektni i fer.
Slazem se da svaki korisnik treba da placa onom koji mu ponudi najvise i da je to sustina svega, medjutim nije korektan nacin na koji ti to nude. Ali poznato je da niko vise ne osudjuje nekorektnost, u suprotnom bi im sva slova bila iste velicine, i sve bi bilo lepo i pregledno... Vipov sajt njima ne sluzi za informacije, nego za navlacenje... Za razliku od telenorovog.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Slazem se sa mp3mp3 i Lobachewsky. Vip igra dosta 'prljavije' od Telenora i mt:s-a. Jeste da cilj opravdava sredstvo, ali mi se njihovo ponasanje uopste ne svidja, i zato nikada necu postati njigov korisnik.

zatoichi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 11:24

Post od zatoichi »

araphel, potpuno se slazem s tobom. Preterujete u pljuvanju VIPa. Taj "ljugavi" VIP kad je dosao u Srbiju, ponudio je vise minuta na svim paketima, za iste pare kao i kod vaseg "shmekerskog" Telenora i MTS-a, pa su posle shmekeri morali da ih prate i povecaju minute, poruke. A da ne pominjem sto je MTS do skoro imao totalno neupotrebljiv sajt, i sto jos uvek imaju kretenske pakete, gde imas odredjen broj minuta u mrezi, van mreze...
A nerealno je da ocekujete da imate "zauvek" 0din. minut, za 300din./mesecno.

Telenor i MTS nemaju reklame: Telefon za 1din.!? A na kom paketu...???

A to sto je neko rekao, da su napisali sitnim slovima negde dole daleko u PM nije istina, pise odmah ispod napomene da su cene bez PDV-a. (da nije zauvek na paketima 60 i 150)
Slazem se da su nerealno povecali cene ovih paketa 60 i 150, ko je mislio da mesecno placa racun za mobilni 300-500din. bolje nek uzme pre paid. I onako ima dobrih ponuda, za poruke, dupliranje kredita i td.

U VIPu imate i internet, koji "shmekeri" dodatno naplacuju :P

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Lobachewsky, ja sam lepo rekao da se pogledaju sajtovi svetskih operatera....jednako puni zvezdica. Bio sam postpaid korisnik na Orange, Cellcom, prepaid korisnik na Vodafone, T-Mobile i još kojekakvim sitnijim operaterima, i svi imaju gomile zvezdica i svi rade slično.

O Telenoru neću ni da govorim, jer o njima imam samo najgore mišljenje i to sam na forumu već više puta pričao. MTS mi ne smeta, osim što je zaglavljen u dalekoj prošlosti i po načinu poslovanja i po ponudi.

A da stalno za sve živo pričamo kako nas obmanjuju, kako smo uvek žrtve, to je živa istina.....naravno ne mislim samo u mobilnoj telefoniji već u svemu....takav smo valjda narod....

Meni je logično da kad razmatram bilo šta što mi neko nudi da potpišem, pre svega potražim zvezdice i sitan tekst, pa tek onda odlučujem, kad imam kompletnu sliku. Iskustvo godina života na "zapadu". Možda ljudi kod nas nisu na to navikli, ali meni je to kao "dobar dan". Prvo što sam primetio na novoj Vip reklami je sitan tekst ispod "svi telefoni za jedan dinar" natpisa na kraju reklame. Možda sam to samo ja previše paranoičan, ali treba znati da uvek ima neka caka, samo je na različite načine maskirana......pa ili vam odgovara sa cakom, ili ne.

zatoichi, Slažem se donekle sa tobom da neko ko toliko malo troši da mu je dosta 60 minuta,ne treba ni da ima postpaid, jer mu se u prepaidu više isplati sa svim živim promocijama koje svi živi nude.

Ljudi, pa milion puta sam pominjao, mnogi operateri u prepaidu ne nude ni gprs ni mms ni ništa osim poziva i poruka, a nigde to ne napišu u ponudi.....pa nikom ništa.

Da ne kreiramo sad neki dodatni animozitet, sve što sam ja ustvari hteo da kažem je: treba da pravimo manje buke i dreke oko svačega, već da lepo svako uzme ono što mu odgovara, i gotovo.....meni je sumanuto da razmišljam i nerviram se o postpaid paketu od 60 minuta, kad me on ne zanima niti mi igra bilo kakvu ulogu u životu....što da trošim živce na to? :wink:

Pozzz svima! 8)

Odgovori