Lobachewsky, ja sam lepo rekao da se pogledaju sajtovi svetskih operatera....jednako puni zvezdica. Bio sam postpaid korisnik na Orange, Cellcom, prepaid korisnik na Vodafone, T-Mobile i još kojekakvim sitnijim operaterima, i svi imaju gomile zvezdica i svi rade slično.
O Telenoru neću ni da govorim, jer o njima imam samo najgore mišljenje i to sam na forumu već više puta pričao. MTS mi ne smeta, osim što je zaglavljen u dalekoj prošlosti i po načinu poslovanja i po ponudi.
A da stalno za sve živo pričamo kako nas obmanjuju, kako smo uvek žrtve, to je živa istina.....naravno ne mislim samo u mobilnoj telefoniji već u svemu....takav smo valjda narod....
Meni je logično da kad razmatram bilo šta što mi neko nudi da potpišem, pre svega potražim zvezdice i sitan tekst, pa tek onda odlučujem, kad imam kompletnu sliku. Iskustvo godina života na "zapadu". Možda ljudi kod nas nisu na to navikli, ali meni je to kao "dobar dan". Prvo što sam primetio na novoj Vip reklami je sitan tekst ispod "svi telefoni za jedan dinar" natpisa na kraju reklame. Možda sam to samo ja previše paranoičan, ali treba znati da uvek ima neka caka, samo je na različite načine maskirana......pa ili vam odgovara sa cakom, ili ne.
zatoichi, Slažem se donekle sa tobom da neko ko toliko malo troši da mu je dosta 60 minuta,ne treba ni da ima postpaid, jer mu se u prepaidu više isplati sa svim živim promocijama koje svi živi nude.
Ljudi, pa milion puta sam pominjao, mnogi operateri u prepaidu ne nude ni gprs ni mms ni ništa osim poziva i poruka, a nigde to ne napišu u ponudi.....pa nikom ništa.
Da ne kreiramo sad neki dodatni animozitet, sve što sam ja ustvari hteo da kažem je: treba da pravimo manje buke i dreke oko svačega, već da lepo svako uzme ono što mu odgovara, i gotovo.....meni je sumanuto da razmišljam i nerviram se o postpaid paketu od 60 minuta, kad me on ne zanima niti mi igra bilo kakvu ulogu u životu....što da trošim živce na to?
Pozzz svima!