Novi PRENESI tarifni paketi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma sta su izmislili nista novo a reklamiraju ga kao da je to tek sad prvi prenesi paketi i ova reklama sa tubom.Ovo ide samo njima u dzep,ranije ako si hteo vise minuta lepo si predjes na vecu tarifu i u proseku po minutu i jeftiniju a ovime samo :x telenor :x dobija,opet kazem pa gde su im megabajti time bi samo dobili nove korisnike a ovaku jedan korak napred dva nazad i sve to moracemo mi platiti.Neznam sta ce biti snama koji vec imamo stare prenesi pakete oce li i nas silom uvuci u ovo. :shock:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Obrni, okreni, VIP postpaid je najbolji. Barem po meni... Samo da dočekam MNP i prebacujem broj ODMAH. Odričem se prenošenja zarad besplatnih MB. :P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jebes prenosenje kad moras sve ostalo debelo da calnes. Takodje, samo da dodje MNP, pa bicu sigurno prvi u redu da se prebacujem kod Vipa ako situacija ostane ovakva.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

samo bi da kazem hvala lepo hladno ali treba i standarad za ovo djusikino promovisanje

i da dopunim neke gore postove ako ste bas toliki manijaci na vipu vam ostaju @mail koje mozete da saljete u svega 325/350 tj 900 mb pa sad vidite koliko je to svega za jednu crvenu :D :lol:

i sto se tice vipa :P :P :P

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hteo sam i ja da postavim ovu temu danas popodne ali su me vec pretekli i pratim je veceras i vidim da stalno pominjete da dodje MNP.Pa ajde napisite kakva vam je to novost kod vipa,bas me zanima jer i meni uskoro izlazi drugi ugovor u telenoru pa ako je taj MNP neka povoljnost odo i ja kod drugog operatera tj.vip. :blinky: :blinky:

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Ljudi ovi je bila samo prvoaprilska sala.

Da mi je neko rekao da cu ozbiljno razmisljati o vip ne bih mu verovao. Al ista je to druzina, sve je odavno dogovoreno. Da predjem kod bilo koga odkuda znam da me to za jedno mesec,dva ne ceka i kod njih. Jadna je zemlja u kojoj zivimo

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

A Dzinovsko snizenje telefona?
Sa povecanom cenom pretplate, na kraju ispada da snizenja nije ni bilo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Pa telenor je ozbiljna kompanija ljudi. prvo krene kampanja snizenja cena telefona, da nakupe sto vise ljudi koje ce vezati ugovorom, a onda sledeca "akcija" jeste da upropste tarifne modele, i krenu sa zgrtanjem profita :uhuh: :chytry: :disgust:

sto neko rece, ne treba nama ni MNP ni tri operatora. jer evo videcete za tri meseca kod svih ce biti ovakvi uslovi za postpaid. i svi ce to nazvati "novim pogodnostima" i sve to oni i rade zbog nas korisnika, da nama bude bolje i povoljnije, a sebi da ukinu profit. kako da ne...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Telenor kao i svi ostali zele da ostvare odredjeni minimalni profit i ne biraju sredstva da to odrade a to sto drzava udara jos veci harac na sve zivo to moraju oni samo da "prepakuju" i da pokusaju na neki mudar nacin da nam plasiraju da bi ostvarili taj zacrtani minimalni profit...Sta da kazem osim tog da dajem 5+ telenoru na organizaciji.Sve potice od drzave i njene organizacije.Kad macka ode misevi kolo vode.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Mozda mali offtopic, ali kad vec pricamo o buducnosti tarifnih paketa, T-mobile u HR je uveo novi tarifni paket. Dobija se odredjeni broj besplatnih minuta koji vaze nakon prvog minuta razgovora!!! Ali to nije sve - U broj besplatnih minuta uključena je i prva minuta poziva koja se naplaćuje!

Za vise informacija: http://www.t-mobile.hr/2/20-10-01-00-00.asp.
Tako da je to tek lose...A tarifiranje je 60+15....

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

mislio sam da ovo moja usta nece izgovoriti:vip je najbolji..nazalost ja sam sklopio ugovor na prenesi 150 pre mesec dana i mislio sam da su mi po difoltu promeni paket na prenesi 200 ali na svu srecu nisu i to je ipak za postovanje inace sasvim sigurno ne bih placao nista po bilo koju cenu..da bzv je totalno sto su ovo uradili ali ako su mislili da cu preci na nove pakete grdno se varaju samo cu troskove vise kontrolisati tako da...

Danilche
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 06. Mar 2009. 02:49

Post od Danilche »

sta hocete! pogledajte na link,lepo pise NAJBOLJI POSTPAID DO SADA!
http://www.telenor.rs/?section=private&page=3879,
a na novim prenesi pise kako treba da se cedi ili tome slicno!
samo sam se zeznuo sto nisam uzeo tel do kraja marta na starom prenesi!
jer sam se zakleo da necu!
jbg!
mislio sam da ce ako uzmem tel da automtski prebace u nove pakete,
znao sam da ce nesto da muvaju ali bas da ce prenesi 150 u istoriju to nisam !
toliko o trzistu u Srbiji! :uhuh:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Osim uzasnih paketa... Jos jedan fail po pitanju prafila foruma...
#1 morate potražiti da li slična tema već postoji na forumu da ne bi bilo više istih tema (koristite opciju Traži u dnu foruma)
PozZ

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Kada sam video ove nove prenesi pakete,tako sam se iznervirao da sam ja slucajno bio administrator banovao bih djuica cisto onako bez objasnjena!!Pa kao da je neka radna grupa zasedala i smislila,kako da uzme pare korisnicima,a da u stvari nista novo ne daju.Recimo ovako prenesi nekad 325 i prenesi 400 je u stvari isto 325 min 60+1 ili 400 60+60 mu dodje na isto,taman ce da maznu 75 minuta na zaokruzivanje,a razliku u onih 75 poruka su naplatili 180 din sto mu i dodje 2.4 din po poruci koliko i jeste i kao eto novi paket posle tri godine,mislim smesno podseca me na one Slobine slike mitinga a na sredini se vidi da je slika duplirana da ih ima vise!!! E sad mogli su da izvuku stvar u davanju posle potrosenih minuta neke minute u telenor mrezi,ali jelte njihov kompjuter sa algoritmom radnog naziva "kako prevesti korisnike zedne preko vode" je rekao da bi to bio cist gubitak za telenor iz njemu znanih razloga,verovatno ce za neki mesec ubaciti u algoritam stavku mnp pa ce se nesto promeniti,ali poznavajuci prosecnog Srbina koga boli uvo za neki mnp i koji i nezna ni na kom je paketu ,verovatno ce i to izostaviti.

E sad meni je zanimljiv ova 950,posto sam vec na 700 i tu je vec fina razlika od 250 min,koja ce verovatno nestati u vidu lastinog repa,da ne kazem koja ce biti ukradena od strane Telenora,ali ok je stvar tih 1200min u mrezi posle koja bi meni licno legla bas ono,jer imam dosta ljudi u telenor mrezi,pa se ja licno razmisljam da predjem na 950,jel za 200din dobija se ipak 1200min i 250 sms sto mislim da je fer ,znaci ovi novi paketi pocinju da rade svoj posao tek ako imamo da izdvojimo nekih 2600din za pretplatu,sto i dokazuje da je Telenor orijentisan na korisnike sa dubljim dzepom.

Sto se tice besplatnih mb i dalje imam stav da kad bi to stavili mreza bi im se urusila i da oni nemaju kapacitete za to,i da kad bude se priblizila nova godina i mnp,ce kao i svaka TN kompanija,preseliti neku zastarelu opremu sa trulog zapada u jos gori istok i tako i to omoguciti,da ne bi izgubili i ovaj broj korisnika.

Zanima me da li ako predjem na prenesi 950,sa prenesi 700,da li mogu da se vratim ako mi ne odgovara ovaj 950 na stari prenesi 700,posto pise da vise ne moze niko nov da ga uzme,ali se secam da je pre moglo da se vrati na stari paket sa kog se preslo na novi?

:D :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Andrijano napisao:Pa kao da je neka radna grupa zasedala i smislila,kako da uzme pare korisnicima,a da u stvari nista novo ne daju.Recimo ovako prenesi nekad 325 i prenesi 400 je u stvari isto 325 min 60+1 ili 400 60+60 mu dodje na isto,taman ce da maznu 75 minuta na zaokruzivanje,a razliku u onih 75 poruka su naplatili 180 din sto mu i dodje 2.4 din po poruci koliko i jeste i kao eto novi paket posle tri godine,.........
Sto kazu nasi dobri susedi "To je poanta" cele price. I marketinga uopste.

Zakini koliko god mozes i ponudi najmanje sto moras, ili cak oduzmi od uobicajene ponude ALI ufiluj to u fil, da korisnik na prvi pogled misli da CAK I DOBIJA tom promenom. :P
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ja sam nekoliko puta bio za banovanje djusike i svih koji direktno i bez bontona reklamiraju operatere , ja znam da sam vipovac ali ono sto djusika i neki admini i mofdovi rade je kao sekta kad oce da te uvuce nekoliko puta sam se zestoko kacio sa Akijem ali necu nevredi jednostavno beznadezno je raditi takvo nesto.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

I mi smo nekoliko puta bili za banovanje tebe, sigi, (ja jos uvek jesam) , pa nikom nista, zivot ide dalje.... Izvinjavam se na off-u, bilo je jace od mene. :oops:
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Djuice samo radi svoj posao i ništa više. Nije on taj koji odlučuje o tome šta će Telenor da radi i ne slažem se s tvrdnjom da on ovde nešto reklamira, već on samo iznosi novosti vezane za svoju kompaniju kako bi svi mi bili u toku i daje odgovore na pitanja. Čitao sam njegove postove i nisam nigde video da je on nekog ovde na forumu ubeđivao, ili nešto slično, da postane Telenorov korisnik, pa prema tome, ne vidim razloga za ovakve napade i banovanje. Ako je neko ljut na Telenor, kao kompaniju, iz nekog razloga, onda neka kritikuje Telenor a ne Djuice-a. Čak, na protiv, ja smatram jako potrebnim da predstavnici operatera budu prisutni ovde na forumu i čuju šta mi korisnici imamo da kažemo i da to prenesu svojim nadređenima.
A što se tiče same teme i novih prenesi paketa, mislim da je ovo sramota i nedostojno jedne tako velike kompanije kao što je Telenor. Ja sam njihov dugogodišnji korisnik i ovakve promene na gore, a ne na bolje kako se reklamira, mi samo vređaju inteligenciju i dižu pritisak. I zbog toga, ponavljam, samo čekam MNP i prelazim pod hitno na VIP. U redu ćemo stajati prvo miodrage, pa ja.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Slažem se sa Aleksabojem u vezi djuicea. Jeste da po nekad zna da iritira to što ne odgovara na pitanja koja mu se postave, ali kamo sreće da mt:s i Vip imaju takve predstavnike ovde na forumu.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Interesantno,upravo gledam cene Promonte (CG) Prenesi paketa Link,i ono sto prvo upada u oci je da oni dobijaju mnogo manje minuta ukljucenih u pretplatu od korisnika u Srbiji (sto je + za nase korisnike),ali ono sto me je iznenadilo (cuj iznenadilo) je da je kod njih i dalje zaokruzivanje 60"+1",dok je kod "nas" uvedeno ovo nakaradno zaokruzivanje od 60"+ 60"...Pokusao sam na netu da pronadjem nekog operatera u nasem okruzenju kod koga se ovakvo fantomsko zaokruzivanje primenjuje i do sada nisam imao uspeha,najgore kombinacije su 60"+ 15" ili 60"+ 30"...
Tako da... :uhuh:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori