Kada sam video ove nove prenesi pakete,tako sam se iznervirao da sam ja slucajno bio administrator banovao bih djuica cisto onako bez objasnjena!!Pa kao da je neka radna grupa zasedala i smislila,kako da uzme pare korisnicima,a da u stvari nista novo ne daju.Recimo ovako prenesi nekad 325 i prenesi 400 je u stvari isto 325 min 60+1 ili 400 60+60 mu dodje na isto,taman ce da maznu 75 minuta na zaokruzivanje,a razliku u onih 75 poruka su naplatili 180 din sto mu i dodje 2.4 din po poruci koliko i jeste i kao eto novi paket posle tri godine,mislim smesno podseca me na one Slobine slike mitinga a na sredini se vidi da je slika duplirana da ih ima vise!!! E sad mogli su da izvuku stvar u davanju posle potrosenih minuta neke minute u telenor mrezi,ali jelte njihov kompjuter sa algoritmom radnog naziva "kako prevesti korisnike zedne preko vode" je rekao da bi to bio cist gubitak za telenor iz njemu znanih razloga,verovatno ce za neki mesec ubaciti u algoritam stavku mnp pa ce se nesto promeniti,ali poznavajuci prosecnog Srbina koga boli uvo za neki mnp i koji i nezna ni na kom je paketu ,verovatno ce i to izostaviti.
E sad meni je zanimljiv ova 950,posto sam vec na 700 i tu je vec fina razlika od 250 min,koja ce verovatno nestati u vidu lastinog repa,da ne kazem koja ce biti ukradena od strane Telenora,ali ok je stvar tih 1200min u mrezi posle koja bi meni licno legla bas ono,jer imam dosta ljudi u telenor mrezi,pa se ja licno razmisljam da predjem na 950,jel za 200din dobija se ipak 1200min i 250 sms sto mislim da je fer ,znaci ovi novi paketi pocinju da rade svoj posao tek ako imamo da izdvojimo nekih 2600din za pretplatu,sto i dokazuje da je Telenor orijentisan na korisnike sa dubljim dzepom.
Sto se tice besplatnih mb i dalje imam stav da kad bi to stavili mreza bi im se urusila i da oni nemaju kapacitete za to,i da kad bude se priblizila nova godina i mnp,ce kao i svaka TN kompanija,preseliti neku zastarelu opremu sa trulog zapada u jos gori istok i tako i to omoguciti,da ne bi izgubili i ovaj broj korisnika.
Zanima me da li ako predjem na prenesi 950,sa prenesi 700,da li mogu da se vratim ako mi ne odgovara ovaj 950 na stari prenesi 700,posto pise da vise ne moze niko nov da ga uzme,ali se secam da je pre moglo da se vrati na stari paket sa kog se preslo na novi?