Yettel novosti
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Videcu sta cu jer jos nisam resio ono sa paketom,cekam cala iz Slovenije da posalje dopis posto je izgleda onog momenta kada je potpisano city expressu da je primljen paket tada i potpisano za ugovor
cim ovo bude reseno odlucicu sta cu

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Evo videh na sajtu telenora,a i vrti se reklama na tv-u da su pridodali i n95 8gb,e sad koliko se isplati
,a jedno je sigurno ko je hteo da uzme n95 nije mu velika razlika da doda jos malo i uzme n95 8gb
http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone

http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Daddy Yankee dok sam pisao post mislio sam to ironicno da ispadne,naravno da ne mislim da je to povoljno,ali ima dosta slucajeva,koji misle da je povoljno,pa ako procitaju bar sam im pomogao malo 
p.s. polako pokusavam da izadjem iz price,da nekom objasnjavam sta je povoljnije ,a sta nije,,da je bolji telenor od telekoma.....jer vidim da je to besmislena prica,pa zbog toga sam napisao da ako neko procita,a iz te price je da su mu oni povoljni,telefoni za dinar kod operatera...., da zna da ima i telenor n95 8gb

p.s. polako pokusavam da izadjem iz price,da nekom objasnjavam sta je povoljnije ,a sta nije,,da je bolji telenor od telekoma.....jer vidim da je to besmislena prica,pa zbog toga sam napisao da ako neko procita,a iz te price je da su mu oni povoljni,telefoni za dinar kod operatera...., da zna da ima i telenor n95 8gb

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
A jeste li culi da je juce jedan Kinez napravio piratski telefon
Andrijano i ja sam to pokusavao da nekima objasnim ali sam shvatio da ljudi ne zele da im ja kazem sta da kupe vec da im kazem kako su izabrali dobro. I umesto prepirke i nalepnice da filozofiram i nemam pojma dobijem caj, kolace i nalepnicu pametnog decka

Andrijano i ja sam to pokusavao da nekima objasnim ali sam shvatio da ljudi ne zele da im ja kazem sta da kupe vec da im kazem kako su izabrali dobro. I umesto prepirke i nalepnice da filozofiram i nemam pojma dobijem caj, kolace i nalepnicu pametnog decka

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Да неотварам нову тему па ћи питати овде.Е овако имам постпејд број и пакет ми је про 400.Катрица односно број ми је био искључен од 28 новемра јер нисам измирио рачун.Ја сам је још тог датума извадио и убацио 064 јер ми треба за разговор,а на 063 сам могао само да примам позиве.Убацио сам је пре неки дан чисто да видим дали ми је стигла нека порука и одем да видим *311# и пише да је стање на мом рачуну 935 динара без ПДВ.Е сад мене интересује како је то могуће кад ја нисам могао да зовем,а и телефон ми је био недоступа од 28 новембра.
- Daddy Yankee
- Banned
Ne voliš ga zato što je neprincipijelna i konfliktna ličnost, ali zato se izborio za dobru godišnju platu
Za HideID su se stvarno dobro setili. To je bilo ono: šta još možemo da uvedemo (a da drugi već imaju)...............a pa daaaaa - HideID, to smo nekad naplaćivali "švalerčinama, dilerima, i ostalim dripcima", a pošto niko više neće to da plaća ajde da im damo, ništa nas ne košta.
LittlePrince, potpuno te razumem. I ja sam do skoro imao jako sličan problem a onda sam shvatio da nemaju svi ljudi iste probleme i očekivanja od tehnike (i samih sebe) kao ja, i da ako im kažeš da su pamentni i pothranjuješ ego, i ti postaješ poželjan i pametan. To me podseća na priču o političarima i savetnicima, i carevom novom odelu.
A što se Telenorove ponude tiče, jedini razlog da ih plaćam je što teoretski mogu da dopunjavam broj sa 200 dinara godišnje i da ga zadržim, i da se niko ne pita jel mi još aktivan onaj stari broj (jer ga mrzi da upisuje novi), i ova promotivna priča (šatro) za dinar (plus PeDeVe plus fiksnanaknadazauspostavljanjeveze - j__o ih ja u naknadu), ali i dalje je drastično jeftinije nego što je bilo* , dok je tarifiranje na minut čisto tu da i njihovim korisnicima ne bude ništa bolje nego ostalima. Zašto bi bilo?
* - važi samo u promotivnom periodu dok se ne naviknete, a posle ćemo da iskorenujemo tu naviku

Za HideID su se stvarno dobro setili. To je bilo ono: šta još možemo da uvedemo (a da drugi već imaju)...............a pa daaaaa - HideID, to smo nekad naplaćivali "švalerčinama, dilerima, i ostalim dripcima", a pošto niko više neće to da plaća ajde da im damo, ništa nas ne košta.
LittlePrince, potpuno te razumem. I ja sam do skoro imao jako sličan problem a onda sam shvatio da nemaju svi ljudi iste probleme i očekivanja od tehnike (i samih sebe) kao ja, i da ako im kažeš da su pamentni i pothranjuješ ego, i ti postaješ poželjan i pametan. To me podseća na priču o političarima i savetnicima, i carevom novom odelu.
A što se Telenorove ponude tiče, jedini razlog da ih plaćam je što teoretski mogu da dopunjavam broj sa 200 dinara godišnje i da ga zadržim, i da se niko ne pita jel mi još aktivan onaj stari broj (jer ga mrzi da upisuje novi), i ova promotivna priča (šatro) za dinar (plus PeDeVe plus fiksnanaknadazauspostavljanjeveze - j__o ih ja u naknadu), ali i dalje je drastično jeftinije nego što je bilo* , dok je tarifiranje na minut čisto tu da i njihovim korisnicima ne bude ništa bolje nego ostalima. Zašto bi bilo?
* - važi samo u promotivnom periodu dok se ne naviknete, a posle ćemo da iskorenujemo tu naviku
Kompanija Telenor u Srbiji saopštila je danas da će svakog ponedeljka do 21. januara omogućiti besplatno klizanje na klizalištu ispred Beogradske arene.
Kako se navodi u saopštenju, Telenor će posetiocima poklanjati kape, šalove i rukavice, a tokom klizanja građani će moći da šalju SMS poruke koje će biti projektovane na zidu Arene.
Besplatno klizanje, svakog četvrtka od 10.00 do 13.00, očekuje i decu bez roditeljskog staranja, kojima je kompanija Telenor obezbedila prevoz do klizališta i poklone.
"Čarobno klizalište" kod Beogradske arene prostire se na 800 kvadratnih metara i u jednom terminu može da primi 200 klizača.
Telenor je jedan od 10 najvećih svetskih mobilnih operatera sa 133 miliona korisnika u svetu, od čega 2,8 miliona u Srbiji.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=17951
Kako se navodi u saopštenju, Telenor će posetiocima poklanjati kape, šalove i rukavice, a tokom klizanja građani će moći da šalju SMS poruke koje će biti projektovane na zidu Arene.
Besplatno klizanje, svakog četvrtka od 10.00 do 13.00, očekuje i decu bez roditeljskog staranja, kojima je kompanija Telenor obezbedila prevoz do klizališta i poklone.
"Čarobno klizalište" kod Beogradske arene prostire se na 800 kvadratnih metara i u jednom terminu može da primi 200 klizača.
Telenor je jedan od 10 najvećih svetskih mobilnih operatera sa 133 miliona korisnika u svetu, od čega 2,8 miliona u Srbiji.
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=17951
djuice user permanently deactivated.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt: