Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

dobro se setili da je kriju .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

to je mts imao od samog starta, ali ajde, bolje ikad nego nikad...

kao da nekom to sad znaci nesto...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ja bi to zakonom ukinuo :x , a i sada mozes da uzmes broj za dz ako hoces da se krijes ili smaras nekog.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja mogu reci da je novost u Telenoru da ovih dana dosta gubim mrezu i vidim nisam jedini kod par drugova i kod keve isto malo malo pa nema mreze :disgust:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

madness99, predji na mts, uzmes lep pripejd broj i samo ga prevedes na postpaid, i imas lep broj... Meni je 064-00A-00B-C (naravno umesto slva su brojevi)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Videcu sta cu jer jos nisam resio ono sa paketom,cekam cala iz Slovenije da posalje dopis posto je izgleda onog momenta kada je potpisano city expressu da je primljen paket tada i potpisano za ugovor :blinky: cim ovo bude reseno odlucicu sta cu
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Evo videh na sajtu telenora,a i vrti se reklama na tv-u da su pridodali i n95 8gb,e sad koliko se isplati :unsure: ,a jedno je sigurno ko je hteo da uzme n95 nije mu velika razlika da doda jos malo i uzme n95 8gb :)

http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Spyker napisao:madness99, predji na mts, uzmes lep pripejd broj i samo ga prevedes na postpaid, i imas lep broj...

Spyker, a da li si ikad čuo da se na postpaidu može birati "lep" 065 broj??!! :dry: :disgust:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Andrijano, kako se isplati vezati se 2 godine ugovorom i platiti 500+ € za ovu nokiu kad tu istu nokiu možeš ladno kupiti bez ugovora za iste pare i plus nije kodirana

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Daddy Yankee dok sam pisao post mislio sam to ironicno da ispadne,naravno da ne mislim da je to povoljno,ali ima dosta slucajeva,koji misle da je povoljno,pa ako procitaju bar sam im pomogao malo :)
p.s. polako pokusavam da izadjem iz price,da nekom objasnjavam sta je povoljnije ,a sta nije,,da je bolji telenor od telekoma.....jer vidim da je to besmislena prica,pa zbog toga sam napisao da ako neko procita,a iz te price je da su mu oni povoljni,telefoni za dinar kod operatera...., da zna da ima i telenor n95 8gb :)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Daddy Yankee, a jesi li ti cuo da neko NE ZELI 065 broj?
iPhone + CX300

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

A jeste li culi da je juce jedan Kinez napravio piratski telefon :P

Andrijano i ja sam to pokusavao da nekima objasnim ali sam shvatio da ljudi ne zele da im ja kazem sta da kupe vec da im kazem kako su izabrali dobro. I umesto prepirke i nalepnice da filozofiram i nemam pojma dobijem caj, kolace i nalepnicu pametnog decka 8)

samo-partizan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46

Post od samo-partizan »

Да неотварам нову тему па ћи питати овде.Е овако имам постпејд број и пакет ми је про 400.Катрица односно број ми је био искључен од 28 новемра јер нисам измирио рачун.Ја сам је још тог датума извадио и убацио 064 јер ми треба за разговор,а на 063 сам могао само да примам позиве.Убацио сам је пре неки дан чисто да видим дали ми је стигла нека порука и одем да видим *311# и пише да је стање на мом рачуну 935 динара без ПДВ.Е сад мене интересује како је то могуће кад ја нисам могао да зовем,а и телефон ми је био недоступа од 28 новембра.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Spyker, a što ne bi neko želio 065? to prvi put čujem!! ima li neke razlike ili šta? :disgust: :dry: :disgust: :disgust:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Nemam pojma, ali ne zelim... To ti je kao stoniko ne uzima 062... Nekako mi glupo svi 064 a ja 065... Znaci, nemam neki razlog, ali jednostavno ne zelim.... To ti je kao da me pitaju zasto ne volim Fernanda Alonsa, ne znam ni ja ali ne volim ga :wink:
iPhone + CX300

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne voliš ga zato što je neprincipijelna i konfliktna ličnost, ali zato se izborio za dobru godišnju platu :wink:

Za HideID su se stvarno dobro setili. To je bilo ono: šta još možemo da uvedemo (a da drugi već imaju)...............a pa daaaaa - HideID, to smo nekad naplaćivali "švalerčinama, dilerima, i ostalim dripcima", a pošto niko više neće to da plaća ajde da im damo, ništa nas ne košta.

LittlePrince, potpuno te razumem. I ja sam do skoro imao jako sličan problem a onda sam shvatio da nemaju svi ljudi iste probleme i očekivanja od tehnike (i samih sebe) kao ja, i da ako im kažeš da su pamentni i pothranjuješ ego, i ti postaješ poželjan i pametan. To me podseća na priču o političarima i savetnicima, i carevom novom odelu.

A što se Telenorove ponude tiče, jedini razlog da ih plaćam je što teoretski mogu da dopunjavam broj sa 200 dinara godišnje i da ga zadržim, i da se niko ne pita jel mi još aktivan onaj stari broj (jer ga mrzi da upisuje novi), i ova promotivna priča (šatro) za dinar (plus PeDeVe plus fiksnanaknadazauspostavljanjeveze - j__o ih ja u naknadu), ali i dalje je drastično jeftinije nego što je bilo* , dok je tarifiranje na minut čisto tu da i njihovim korisnicima ne bude ništa bolje nego ostalima. Zašto bi bilo?

* - važi samo u promotivnom periodu dok se ne naviknete, a posle ćemo da iskorenujemo tu naviku

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Kompanija Telenor u Srbiji saopštila je danas da će svakog ponedeljka do 21. januara omogućiti besplatno klizanje na klizalištu ispred Beogradske arene.

Kako se navodi u saopštenju, Telenor će posetiocima poklanjati kape, šalove i rukavice, a tokom klizanja građani će moći da šalju SMS poruke koje će biti projektovane na zidu Arene.
Besplatno klizanje, svakog četvrtka od 10.00 do 13.00, očekuje i decu bez roditeljskog staranja, kojima je kompanija Telenor obezbedila prevoz do klizališta i poklone.
"Čarobno klizalište" kod Beogradske arene prostire se na 800 kvadratnih metara i u jednom terminu može da primi 200 klizača.
Telenor je jedan od 10 najvećih svetskih mobilnih operatera sa 133 miliona korisnika u svetu, od čega 2,8 miliona u Srbiji.

http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=17951
djuice user permanently deactivated.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

bjedno :disgust:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Simpaticno :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Sto, meni zvuci kao lepa reklama tebi ako se ne svidja ti idi samo kad se placa. Bilo bi jos lepse kada bi MTS odgovorio i dao utorkom a petkom za decu bez rod. star. pa jos i VIP da odgovori sredom i subotom za decu bez rod. star. i milina :D

Odgovori