Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Upravo me to i zbunito "ne trošite pripadajuće besplatne poruke iz odabranog tarifnog paketa", a u drugoj recenici kaze posle besplatnih poruka :?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa lepo pise :)
Nakon potrošenih besplatnih poruka iz tarifnog paketa trošićete poruke iz Telenor dodataka „Dodaj Poruke“
To je jasno :)
Korišćenjem Telenor dodatka „Dodaj poruke” ne trošite pripadajuće besplatne poruke iz odabranog tarifnog paketa.
U prevodu, ne trosite besplatne poruke, jer ste ih vec potrosili :):) Salim se, visak im je ta recenica. Imala bi smisla kada bi se trosile prvo iz dodatka, ovako jedino su mozda hteli da kazu je da su to posebnih 1000 poruka, koje nemaju veze sa paketom i ne skidaju se sa paketa.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Zato sam ja samo preneo kako pise na sajtu telenora,ni meni nije bas sve najjasnije. :unsure:

A na kom broju se proverava stanje tih poruka,oce i to ici preko onog glavnog stanja? :unsure:
Sony Xperia P

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Ahaaaa :D ja se taman ponadao da cu sve poruke iz paketa preneti u sledeci mesec ;) al jbg ja vec aktivirao, video sam na portalu "Moj telenor" da mogu da deaktiviram dodatak, ako ga odmah deaktiviram da li ce mi ipak uci 190 din u racun?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

ako ga odmah deaktiviram da li ce mi ipak uci 190 din u racun?
phantom_85, brate, najbolje njih da zoves, pa taman sa nama da podelis. I mene zanima.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Hm, meni neÅ¡to nije baÅ¡ najjasnije. Danas sam potpisao dvogodiÅ¡nji ugovor i uzeo Desire HD (viÅ¡e o njemu piÅ¡em u odgovarajućem podforumu), ali sam dobio samo 1500 dinara bonus vauÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

phantom_85, ti si sada aktivirao i to ce ti oni svakog meseca uzimati po 200 din.a tebi sms,a deaktivacija sluzi da iskljucis taj dodatak za naredni mesec.
Da je tako kako si ti misleo uh pa to bi svi odmah iskoristili i bilo biSlika,ali nije tako Slika.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Juce sam potpisao ugovor na jednu godinu i uzeo desire kao sto sam i pisao i sad mi stize poruka dobili ste bonus od 5000din ,za dalje pogledajte na sajtu, fino su me iznenadili :lol:,pomislio sam odmah na ovu pesmu http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns

kamiondzija stvarno mi nije jasno kako 1500din??

iako su ove dve recenice jasne svaka za sebe,zajedno su mi konfuzne samo tako....
Telenorova praznična ponuda traje od 1. decembra 2010. do 28. februara 2011. godine.
Telenor bonus novac možete iskoristiti tokom 12 meseci od dana aktivacije ugovora.

pa sta kad istekne 28 februar,sta da uplacujem sa ostatkom kad ukinu promocije??
Poslednja izmena od Andrijano u Čet, 02. Dec 2010. 00:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Kamiondzija,iznos bonus vaucera nije isti za sve pakete,pa tako ukoliko uzmes najveci Prenesi paket,bonus vaucer ce biti 5 KDinara,za manje pakete je i taj bonus manji. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Andrijano, pojma nemam, ali u svakom sluÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Kamiondzija,mozda je to fora na koji si paket uzeo tel,mozda je to fora! Ja sam uzeo paket prenesi 1850...

e znam i mene nerviraju te fore,sto ne postuju stare korisnike,ja sam potpisao ugovor na jednu godinu i onemoguceno je uopste na rate da se placa,pa cu tako morati odjednom da platim tel kroz prvi racun :dry:

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Fox, Andrijano, radnica u poslovnici mi je decidirano rekla prilikom potpisivanja ugovora da ću da dobijem 5000 dinara, iako sam uzeo najslabiji Prenesi Plus paket, dakle onaj sa 500 MB data saobraćaja. Jedino ako ona nije dobro obaveštena, mada nisam navikao na takve stvari od Telenora, ipak je to glavna odlika MTS - ovih radnika :dry:

Uglavnom, videćemo ovih dana, ako se evolution ne oglasi povodom ovoga ovde, sledi korisniÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Kamiondzija,mozda ima uticaja paket,ali ipak oni na sajtu nisu pomenuli nista ispod 5000din,pa me to najvise cudi :? .Ali ako se Evolution jeans ne oglasi tu je korisnicki servis..ja imam obicaj kad ih zovem to je uvek oko 3-4 ujutru da ih malo razbudim i pitam ih i sta treba i sta ne treba bar jedno 15-tak min,da zarade platu,kad dosta njih prica suprotno od drugog pa nas samo nerviraju :D

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

A ne ne ne, nisam ja baÅ¡ toliki inadžija, idemo postepeno - prvo Å¡aljem mail, pa ako i dalje nisam zadovoljan, zovem korisniÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

Kamiondzija,gotovo je sigurno da ta radnica nije dobro obavestena,uostalom i nema logike da onaj ko placa pretplatu od 1000dinara mesecno bude u istom kosu sa nekim ko im svakog meseca "istrese" po 3 - 4 KDinara... :wink:

Kako god,i dalje stojim pri tome da su im telefoni koje su danas ubacili u ponudu uz pakete bezobrazno skupi.

Andrijano :

"Praznici su vreme darivanja i ispunjenja želja. Zato obradujte sebe novim telefonom, a Telenor će vam darovati vredan poklon - vaučer u iznosu
do 5.000 Telenor bonus dinara, koji možete da iskoristite na dodatne usluge!"

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kamiondzija »

Fox, da, to Å¡to priÄ
iPhone 4 16GB SIM Free

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Kamiondzija, bas tako je nigde se ne spominje uslov o velicini paketa za dobijanje tog bonusa od 5 hiljadarki.
Fox, ma nama se cini da su skupi,12.2008 god.kad sam kupovao N79 u telenoru kad prevedem to u evrici cena C7 je tu negde.Mada i ja sam se nadao da ce cene biti nize ali nema nista od toga.
SlikaSlika

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

evolution, imaš li neki komentar za htc hd7? Vidim da ne može da šalje mms, mala memorija, nema proširenje ?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Interesuje me da li se isplati kupiti E72 preko Telenora?Npr ako bih ja uzeo paket prenesi 400 da li ja placam 23 000 dinara koliko je telefon sa tom tarifom ili moze i na rate?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Fox »

deksicom,ne cini se nama nista,i tada su telefoni uz ugovor bili skupi,tradicija se nastavlja i do danasnjih dana.
Pogledaj samo na pr. ponudu za C7,uz Prenesi 1850 za 24 meseca koriscenja tog paketa,direktno ces Telenoru dati oko 77 KDinara,a oni su stavili da ako uzmes taj model uz taj paket placas pride jos 100 evra.Preterali su,ali moze im se,i po ovim cenama ce se naprodavati telefona,e sad zasto je to tako stvarno mi nije,niti ce mi ikada biti jasno... :? :dry:

Odgovori