Yettel novosti
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa lepo pise
:) Salim se, visak im je ta recenica. Imala bi smisla kada bi se trosile prvo iz dodatka, ovako jedino su mozda hteli da kazu je da su to posebnih 1000 poruka, koje nemaju veze sa paketom i ne skidaju se sa paketa.

To je jasnoNakon potrošenih besplatnih poruka iz tarifnog paketa trošićete poruke iz Telenor dodataka „Dodaj Poruke“

U prevodu, ne trosite besplatne poruke, jer ste ih vec potrosiliKorišćenjem Telenor dodatka „Dodaj poruke” ne trošite pripadajuće besplatne poruke iz odabranog tarifnog paketa.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Juce sam potpisao ugovor na jednu godinu i uzeo desire kao sto sam i pisao i sad mi stize poruka dobili ste bonus od 5000din ,za dalje pogledajte na sajtu, fino su me iznenadili
,pomislio sam odmah na ovu pesmu http://www.youtube.com/watch?v=aSH-V8pcOns
kamiondzija stvarno mi nije jasno kako 1500din??
iako su ove dve recenice jasne svaka za sebe,zajedno su mi konfuzne samo tako....
Telenorova praznična ponuda traje od 1. decembra 2010. do 28. februara 2011. godine.
Telenor bonus novac možete iskoristiti tokom 12 meseci od dana aktivacije ugovora.
pa sta kad istekne 28 februar,sta da uplacujem sa ostatkom kad ukinu promocije??

kamiondzija stvarno mi nije jasno kako 1500din??
iako su ove dve recenice jasne svaka za sebe,zajedno su mi konfuzne samo tako....
Telenorova praznična ponuda traje od 1. decembra 2010. do 28. februara 2011. godine.
Telenor bonus novac možete iskoristiti tokom 12 meseci od dana aktivacije ugovora.
pa sta kad istekne 28 februar,sta da uplacujem sa ostatkom kad ukinu promocije??
Poslednja izmena od Andrijano u Čet, 02. Dec 2010. 00:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
-
- Entuzijasta
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Kamiondzija,mozda je to fora na koji si paket uzeo tel,mozda je to fora! Ja sam uzeo paket prenesi 1850...
e znam i mene nerviraju te fore,sto ne postuju stare korisnike,ja sam potpisao ugovor na jednu godinu i onemoguceno je uopste na rate da se placa,pa cu tako morati odjednom da platim tel kroz prvi racun
e znam i mene nerviraju te fore,sto ne postuju stare korisnike,ja sam potpisao ugovor na jednu godinu i onemoguceno je uopste na rate da se placa,pa cu tako morati odjednom da platim tel kroz prvi racun

-
- Entuzijasta
Fox, Andrijano, radnica u poslovnici mi je decidirano rekla prilikom potpisivanja ugovora da ću da dobijem 5000 dinara, iako sam uzeo najslabiji Prenesi Plus paket, dakle onaj sa 500 MB data saobraćaja. Jedino ako ona nije dobro obaveštena, mada nisam navikao na takve stvari od Telenora, ipak je to glavna odlika MTS - ovih radnika
Uglavnom, videćemo ovih dana, ako se evolution ne oglasi povodom ovoga ovde, sledi korisniÄ

Uglavnom, videćemo ovih dana, ako se evolution ne oglasi povodom ovoga ovde, sledi korisniÄ
iPhone 4 16GB SIM Free
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Kamiondzija,mozda ima uticaja paket,ali ipak oni na sajtu nisu pomenuli nista ispod 5000din,pa me to najvise cudi
.Ali ako se Evolution jeans ne oglasi tu je korisnicki servis..ja imam obicaj kad ih zovem to je uvek oko 3-4 ujutru da ih malo razbudim i pitam ih i sta treba i sta ne treba bar jedno 15-tak min,da zarade platu,kad dosta njih prica suprotno od drugog pa nas samo nerviraju 

-
- Entuzijasta
Kamiondzija,gotovo je sigurno da ta radnica nije dobro obavestena,uostalom i nema logike da onaj ko placa pretplatu od 1000dinara mesecno bude u istom kosu sa nekim ko im svakog meseca "istrese" po 3 - 4 KDinara...
Kako god,i dalje stojim pri tome da su im telefoni koje su danas ubacili u ponudu uz pakete bezobrazno skupi.
Andrijano :
"Praznici su vreme darivanja i ispunjenja želja. Zato obradujte sebe novim telefonom, a Telenor će vam darovati vredan poklon - vaučer u iznosu
do 5.000 Telenor bonus dinara, koji možete da iskoristite na dodatne usluge!"

Kako god,i dalje stojim pri tome da su im telefoni koje su danas ubacili u ponudu uz pakete bezobrazno skupi.
Andrijano :
"Praznici su vreme darivanja i ispunjenja želja. Zato obradujte sebe novim telefonom, a Telenor će vam darovati vredan poklon - vaučer u iznosu
do 5.000 Telenor bonus dinara, koji možete da iskoristite na dodatne usluge!"
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Entuzijasta
deksicom,ne cini se nama nista,i tada su telefoni uz ugovor bili skupi,tradicija se nastavlja i do danasnjih dana.
Pogledaj samo na pr. ponudu za C7,uz Prenesi 1850 za 24 meseca koriscenja tog paketa,direktno ces Telenoru dati oko 77 KDinara,a oni su stavili da ako uzmes taj model uz taj paket placas pride jos 100 evra.Preterali su,ali moze im se,i po ovim cenama ce se naprodavati telefona,e sad zasto je to tako stvarno mi nije,niti ce mi ikada biti jasno...

Pogledaj samo na pr. ponudu za C7,uz Prenesi 1850 za 24 meseca koriscenja tog paketa,direktno ces Telenoru dati oko 77 KDinara,a oni su stavili da ako uzmes taj model uz taj paket placas pride jos 100 evra.Preterali su,ali moze im se,i po ovim cenama ce se naprodavati telefona,e sad zasto je to tako stvarno mi nije,niti ce mi ikada biti jasno...

Samsung S8,Sennheiser CX300 II