Telekom postpaid

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dejdza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 06. Okt 2006. 10:41

Post od dejdza »

samo umesto XX napises DA i posaljes poruku na 8787 . sve ostalo ti ostaje u poruci nista ne menjas i imas rok od mislim 3min da odgovoris da bi se transakcija izvrsila . pozdrav

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Postoje li dodaci za internet za postpaid korisnike,recimo kupis 100mb ili slicno ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Sale_M, postoje ali su papreno skupi, TD od 120MB je 990 din+PDV+PUMT. Evo link sa svim tarifnim dodacima kod mt:s-a : http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

U jbt,pa dal su oni normalni,ja mislio 100 mb moze kostati oko 400/500 najvise :disgust:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sto je i dalje preterano. Ja sam im pisao, zvao CC, bio u poslovnici, pitao sam kime bih mogao da razgovaram na tu temu, jer je smatram od esencijalne vaznosti, gledali su me kao da sam pao s Marsa. Na kraju se neka riba snasla i rekla da mogu da koristim tarifne dodatke, na sta sam je pitao da li je normalna. Pa nisam blesav da dam tolike pare na net. Hocu prepaid Internet (onaj sto mt:s nudi), na svom postpaid broju. I spreman sam posteno da platim onu cenu koju su oni tamo naveli. I mislim da to moze da se uradi jednim jedinim klikom na dugme. Ne moraju da nam daju besplatne magabajte, samo neka ih daju po pristojnoj ceni. Mislim da je za 100 MB sve preko 250 din bezobrazno skupo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

miodrage
Ма шта има да им плаћаш? :roll:
Треба да додају "бесплатне" мб у постојеће пакете.
Имају форе,што се мене тиче још 2 месеца јер имам неке погодности (небитно :P :oops: ) иначе одок на Вип.
Слобода или смрт

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Mozes i na 066 zbog megabajta
8)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Da. Ali je glupo da menjaš broj. A tek za miodragea, bolje mu traži da ti da bubreg, nego da promeni broj. :D Ne znam šta bi im smetalo da omoguće tarife kakve postoje na 066, nama koji imamom 064-065. meni bi možda bila i najinteresantnija myBel tarifa (300min u mreži, 300sms-a, 300MB za 500+porezi), ali je problem što uz nju ne može da se kupi telefon.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mezzano, slazem se sa takvom tarifom, a i sa bubregom :D Bole me za telefon, treba mi net, ne nesto preterano, ali da moze jafon da mi bude online 24/7, bez dodatnih troskova po mene.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa postoji takva tarifa, mozes da je uzmes, samo je obavezan ugovor na 12 meseci.
MyBel

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

mezzano, ali na MyBel u okviru pretplate su uracunati samo razgovori unutar mreze :wink: To mu je ogromna mana za razliku od MIX paketa. Verujem da nekome odgovara ali mislim da je jeftinije uzeti neki TD za net nego placati daleko vece iznose za razgovore. Barem je to slucaj sa mnom.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Da, tako je, to sam i napisao. Meni bi skroz odgovaralo to, ali mi smeta sto ne moze da se uzme telefon uz taj ugovor. Potpisao bih ja i na 24 meseca, ali samo uz telefon.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

horor prica za laku noc

http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... _id=390622

sta da kazem uzivajte :D :roll: :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sto se mt:s-a tiče, naša baza korisnika raste iz godine u godinu i to je dobar pokazatelj da smo na pravom kursu, kada je reč o uslugama, njihovom kvalitetu i samom odnosu prema korisniku.
Jbg. Upravu je čovek. To što nismo videli promociju godinu dana samo znači da ona nikome nije potrebna...
... A ne da su na pogrešnom kursu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

00saska00
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 09:55

Post od 00saska00 »

KADA ONOGUCE PROMENU OPERATERA NA ISTOM BROJU TEK CE DA BUDE GUSTO!!! GARANT! poklace se za korisnike! Ne znam samo da li ce se nesto poboljsati i za nas jadnike sa ugovorom na 24 meseca :) ?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

U svakom slučaju, očekujemo da RATEL usvoji pravilnike koji će regulisati ovu oblast do kraja godine, kada cemo saznati i osnovne pojedinosti u vezi sa sprovođenjem ovog procesa. U većini zemalja članica EU omogućena je ova usluga, i sigurno će njihova pozitivna ili negativna iskustva biti od koristi prilikom donošenja pravilnika.
Ovo govori da je ratel udarna pesnica samo dve firme u ovoj zemlji i da radi iskljucivo i samo za njih a to je lelekom i SjeBB.
Kao i sve u ovoj zemlji bice kontra normalnog napravice gomile uslova koje ce mo morati da ispunimo da bi to mogli da uradimo. Prica o dvojnicima jasno kao dan govori koliko je lelekom zlo i napako za ovaj narod i koje su velicine ovog neprikoslovenog balkanskog i juzno evropskog monopoliste No-1 :disgust: . ALI nada umire zadnja i mislim da ce nam dolaskom drugog fixnog ma makar i to sam SjeBB bio biti bolje, iako navijam za bilo koga drugog nebitno je uoste ko je i kako se zove i odakle u svakom slucaju 2010 ce biti zadnja dobra godina za lelelkom .

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

A stanje im opet ne radi, sesti u mesecu a umesto tacnog stanja stoji iznos punog paketa, isti djavo kao ranije samo sto je tad pisalo "servis trenutno nije dostupan".

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

I meni je tako...ne radi,naravno....Ne znam ni stanje za prosli mesec,jer ni tad anije radilo...Ne znam u cemu je uopste problem??Sta je sa njima???

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Nemaju dobar biling sistem. To im je... a i nama. Ja sam vec, skoro 2 god na postpejdu i, sto se tice provere stanja, od tada je status quo.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

annaBG
Ради од синоћ. :wink:
Слобода или смрт

Odgovori