Telekom postpaid
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Sale_M, postoje ali su papreno skupi, TD od 120MB je 990 din+PDV+PUMT. Evo link sa svim tarifnim dodacima kod mt:s-a : http://www.mts.telekom.rs/index.php/Postpaid_extra.html
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sto je i dalje preterano. Ja sam im pisao, zvao CC, bio u poslovnici, pitao sam kime bih mogao da razgovaram na tu temu, jer je smatram od esencijalne vaznosti, gledali su me kao da sam pao s Marsa. Na kraju se neka riba snasla i rekla da mogu da koristim tarifne dodatke, na sta sam je pitao da li je normalna. Pa nisam blesav da dam tolike pare na net. Hocu prepaid Internet (onaj sto mt:s nudi), na svom postpaid broju. I spreman sam posteno da platim onu cenu koju su oni tamo naveli. I mislim da to moze da se uradi jednim jedinim klikom na dugme. Ne moraju da nam daju besplatne magabajte, samo neka ih daju po pristojnoj ceni. Mislim da je za 100 MB sve preko 250 din bezobrazno skupo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Da. Ali je glupo da menjaš broj. A tek za miodragea, bolje mu traži da ti da bubreg, nego da promeni broj.
Ne znam šta bi im smetalo da omoguće tarife kakve postoje na 066, nama koji imamom 064-065. meni bi možda bila i najinteresantnija myBel tarifa (300min u mreži, 300sms-a, 300MB za 500+porezi), ali je problem što uz nju ne može da se kupi telefon.

horor prica za laku noc
http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... _id=390622
sta da kazem uzivajte

http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.p ... _id=390622
sta da kazem uzivajte

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Jbg. Upravu je čovek. To što nismo videli promociju godinu dana samo znači da ona nikome nije potrebna...Sto se mt:s-a tiče, naša baza korisnika raste iz godine u godinu i to je dobar pokazatelj da smo na pravom kursu, kada je reč o uslugama, njihovom kvalitetu i samom odnosu prema korisniku.
... A ne da su na pogrešnom kursu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ovo govori da je ratel udarna pesnica samo dve firme u ovoj zemlji i da radi iskljucivo i samo za njih a to je lelekom i SjeBB.U svakom slučaju, očekujemo da RATEL usvoji pravilnike koji će regulisati ovu oblast do kraja godine, kada cemo saznati i osnovne pojedinosti u vezi sa sprovođenjem ovog procesa. U većini zemalja članica EU omogućena je ova usluga, i sigurno će njihova pozitivna ili negativna iskustva biti od koristi prilikom donošenja pravilnika.
Kao i sve u ovoj zemlji bice kontra normalnog napravice gomile uslova koje ce mo morati da ispunimo da bi to mogli da uradimo. Prica o dvojnicima jasno kao dan govori koliko je lelekom zlo i napako za ovaj narod i koje su velicine ovog neprikoslovenog balkanskog i juzno evropskog monopoliste No-1