065 / 066 mt:s
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Uzeh danas 066 sa zeljom da predjem na post paid od sledeceg meseca kad eto ti sad. Pise lepo cena sms-a i mms-a 0.66 din bez pdv, a oni skidaju 3.42 din!!! Kao sam dobio 66mb, ali internet iz nekog razloga ne radi. Podesio sam sve kako sam nasao da treba, promenio ono sto je pogresno, ali jok. Korisnicki servis je nemoguce dobiti, a sajt 066 nije azuriran od kad je postavljen pa nema nista da se nadje tamo. Prvi dan i odmah me iznervirase i posle sto ljudi beze od njih!
edit: evo sad videh da su azurirali sajt i kontrola troskova je promenjena tako da je gora nego sto je bila. Idem sutra u Telenor i sve cu da ih izljubim. Sad sam tek shvatio koliko ih volim ustvari, a ja hteo da smanjim paket
edit: evo sad videh da su azurirali sajt i kontrola troskova je promenjena tako da je gora nego sto je bila. Idem sutra u Telenor i sve cu da ih izljubim. Sad sam tek shvatio koliko ih volim ustvari, a ja hteo da smanjim paket

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Odem ja na zvanicnu prezentaciju MT:s-a,cisto da vidim sta se nudi.Oduvek me je privlacila ta promocija besplatnog gledanja kanala preko 3G-a.Vidim,mapa pokrivenosti,ceo branicevski okrug/Pozarevac.Ok.I razgledajuci,odlucim da pazarim 065.
Kupim,dodjem kuci,ubacim karticu,aktiviram,kad "cvrc".3G signal O.
Nazovem call centar,i tako,cekajuci da se operater/ka javi odgledam jednu epizodu "Mucki",i,javi se.Dobro vece-dobro vece.Objasnim ja situaciju,kad ona meni,iz cista mira idite na tu i tu adresu i tamo vam sve pise i prekide mi vezu.Ja onako revoltiran nazovem opet,s'tim sto sam ovog puta gledao "Alo,Alo",i u pokusaju da se "razjasnim",dobijem opet "tu tu".
Ok.Odem na NET,"odradim" sta treba,opet "cvrc",nemam dovoljno kredita.Sednem u auto,odem do grada i uplatim kredit,i sad cekam tih 24h za aktivaciju 3G usluge(mozda zato i nemam signal,sto i nema neke logike,ali 'ajd).
Ako ne bude nista.Kartica zavrsava u djubre,a ja,kao i Butters
To sto sam "bacio" oko 700din.Nikom nista.
Bilo ovako,ili onako MT:s-Nikad vise.
A njihovim operaterima "svaka cast",na ljubaznosti,kulturi i vaspitanju.
Izvinjavam se na duzem postu.

Kupim,dodjem kuci,ubacim karticu,aktiviram,kad "cvrc".3G signal O.
Nazovem call centar,i tako,cekajuci da se operater/ka javi odgledam jednu epizodu "Mucki",i,javi se.Dobro vece-dobro vece.Objasnim ja situaciju,kad ona meni,iz cista mira idite na tu i tu adresu i tamo vam sve pise i prekide mi vezu.Ja onako revoltiran nazovem opet,s'tim sto sam ovog puta gledao "Alo,Alo",i u pokusaju da se "razjasnim",dobijem opet "tu tu".
Ok.Odem na NET,"odradim" sta treba,opet "cvrc",nemam dovoljno kredita.Sednem u auto,odem do grada i uplatim kredit,i sad cekam tih 24h za aktivaciju 3G usluge(mozda zato i nemam signal,sto i nema neke logike,ali 'ajd).
Ako ne bude nista.Kartica zavrsava u djubre,a ja,kao i Butters
Butters napisao:Idem sutra u Telenor i sve cu da ih izljubim.
To sto sam "bacio" oko 700din.Nikom nista.
Bilo ovako,ili onako MT:s-Nikad vise.
A njihovim operaterima "svaka cast",na ljubaznosti,kulturi i vaspitanju.
Izvinjavam se na duzem postu.

Jedva čekam da se vratim na Telenor, ma kakav bre vip ( nemaju svoju mrežu i koriste mt:s-ovu koja je užas, a vipova još užasnija ). Imam da se još dosta načekam ( sve govorim ajde proći će još 6 meseci ), jedino me nervira što sam vezan na vipu, ali sam još odavno hteo Telenor prenesi. Muka mi je od svih i samo jedva čekam taj dan kada će mi biti mirna glava
Nokia Lumia 630
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Evo i rezultata.
"Uspesno sam se registrovao",sa 3G signalom od 0%,iako sam u Pozarevcu.
Mapa pokrivenosti se jasno vidi Ovde.
Koliko se ja razumem u mape,jasno se vidi da je Pozarevac "pokriven" 3G signalom.
Zvao sam naravno,operater me je uputio u najblizu poslovnicu.Neka hvala.
Usput,obecane parametre nikad nisam dobio.
Karticu sam kulturno izvadio iz telefona,i bacio je u djubre,gde joj je i mesto.
Mogu samo da kazem,da su to vanserijski prevaranti.

"Uspesno sam se registrovao",sa 3G signalom od 0%,iako sam u Pozarevcu.
Mapa pokrivenosti se jasno vidi Ovde.
Koliko se ja razumem u mape,jasno se vidi da je Pozarevac "pokriven" 3G signalom.
Zvao sam naravno,operater me je uputio u najblizu poslovnicu.Neka hvala.
Usput,obecane parametre nikad nisam dobio.
Karticu sam kulturno izvadio iz telefona,i bacio je u djubre,gde joj je i mesto.
Mogu samo da kazem,da su to vanserijski prevaranti.

Mali osvrt na 066 koji koristim kao sekundarni broj, skoro od kad se pojavio.
Mreza (u odnosu na Telenor) je kako-tako dosta stabilna. Call center je, kao sto Cale rece, "mission inposible".
Najgore u svemu, zbog cega sam uopste i uzimao 066 naravno, je GPRS protok, totalno je frustrijajuce "u spicu" - radi normalno samo rano ujutro ili uvece posle 22-23h. Znam zasto je tako, samo da kazem...
Cudna stvar se danas desila, nisam im uplatio tih 500 din racuna za mesec jun a ubacili su mi kredit i gprs protok kao da jesam, strange...
pozz
Mreza (u odnosu na Telenor) je kako-tako dosta stabilna. Call center je, kao sto Cale rece, "mission inposible".
Najgore u svemu, zbog cega sam uopste i uzimao 066 naravno, je GPRS protok, totalno je frustrijajuce "u spicu" - radi normalno samo rano ujutro ili uvece posle 22-23h. Znam zasto je tako, samo da kazem...
Cudna stvar se danas desila, nisam im uplatio tih 500 din racuna za mesec jun a ubacili su mi kredit i gprs protok kao da jesam, strange...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Hteo da uzmem 066, lepi sestocifreni, bas zbog protoka, ali malo malo pa neko prenese lose iskustvo... Kad li ce ovaj mts da postane ozbiljan operater da mi je znati...
Mts je raspad u svakom smislu. On ti je ono porukice, muvanje, vrh brate... Hoces malo ozbilnije? Net se raspada, postpaid nema uvid u stanje (da se ne lazemo), sajt nefunkcionalan i bez naprednih mogucnosti, menjaju uslove kako ko dohvati olovku, kaubojci zaposleni.
Tako da preostaje ili Vip ili Telenor. Nemamo mi ovde mnogo izbora... Nazalost.
Mts je raspad u svakom smislu. On ti je ono porukice, muvanje, vrh brate... Hoces malo ozbilnije? Net se raspada, postpaid nema uvid u stanje (da se ne lazemo), sajt nefunkcionalan i bez naprednih mogucnosti, menjaju uslove kako ko dohvati olovku, kaubojci zaposleni.
Tako da preostaje ili Vip ili Telenor. Nemamo mi ovde mnogo izbora... Nazalost.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Juče nisam normalno mogao da uđem na forum upravo zbog loše dostupnosti interneta kod telekoma i mislim da su se na ovaj način ,,upecali" jer nemaju neku bog zna šta brzinu za lepo surfovanje netom ( ako ću realno, Telenor ima brži EDGE )
I na kraju, čim potrošim sav kredit, karticu ću odložiti zbog lepog broja i zato što sam registrovao isti.
I na kraju, čim potrošim sav kredit, karticu ću odložiti zbog lepog broja i zato što sam registrovao isti.
Nokia Lumia 630
Ja bih samo voleo da vidim do kada ce da traje ova promocija "10 para minut" i ako potraje malo duze, odmah bih bacio ovu 064 karticu i uzeo jednu Telenorovu. Pre svega, vise mi se isplati da koristim promociju kod Telenora nego "Omiljeni broj" kod Telekoma, a to mi je najvaznije. Drugo, slazem se sa ostalima, MT:S mreza je raspad i prosto me vise nervira to krcanje i seckanje glasa u slusalici koje stalno cujem.
Pre bi reko da se pucaju nekim seroidima ili da se dopinguju da budu i oni u sportckom duhu.
Danas sam u nasoj centralnoj dnevno politickoj emisiji DNEVNIK 2 video srecne i prezadovoljne sportase kako su navuceni na fs laptopove , mobilne uredjaje naseg velikog donora ovih sportckih manefestacija i priredbi

Danas sam u nasoj centralnoj dnevno politickoj emisiji DNEVNIK 2 video srecne i prezadovoljne sportase kako su navuceni na fs laptopove , mobilne uredjaje naseg velikog donora ovih sportckih manefestacija i priredbi