*** mts i ZDRAVKO COLIC***

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Uzeo sam ovaj paket zbog...

novog broja
6
22%
cd-a
3
11%
kredita
9
33%
interneta
9
33%

Ukupno glasova: 27

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

valjda do 11. feb ko aktivira karticu dobija 100sms. fuck kada dial up ne može da traje duže :wacko: :wacko:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Jun 2005. 08:13

Post od Darkomol »

Iskreno koristim Mobtel(TElENOR) mrezu vec 6god,kupio sam ovaj paket da bi caletu dao broj i nista vise,mislim da je ovo bio potez Zdravka Colica da bi rasprodao sto vise cd-ova,posto mu je katastrofalan!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

danas sam kupila tri broja :D interesuje me samo,da li postoji ogranichenje do kada se moraju potroshiti te besplatne poruke?Jasno mi je da se kartica mora aktivirati do 11 februala,ali da li postoji neki datum kada se besplatne poruke moraju potroshiti?Ako ne postoji,da kupim josh :D pokushala sam da zovem njihov call centar,ali nece neshto :|

edit:
Jedva sam nekako dobila operatera,nema ogranichenja do kada se poruke moraju potroshiti,ogranichenje je samo za aktivaciju :D super,idem da se nakupujem tih cd-ova,da se obezbedim za narednih par meseci :lol:

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Tanja napisao: nakupujem tih cd-ova,da se obezbedim za narednih par meseci :lol:
:))) Tanja ako kupujes samo zbog poruka ja bih ti preporucio da iskuliras malo :)), jer i regularno imas njihov postpaid paket bel sms, na kome imas 100 poruka + 10mms +1mbGPRS + 10min u mrezi za 224,20 din. , :) mada ti je ovde ogranicenje, da moras sve to da potrosis u tekucem mesecu...

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

znam,i verovatno cu preci na postpaid sa jedim od owih brojewa :) ali najweci problem su mi mama i tata,nece da im stize racun swakog meseca :D misle da cu da nabijem rachun ko zna koliko,tako da mi je owo jedino reshenje..
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Tanja, ja otkad sam na post-paidu manje trošim, a više koristim fon :D .... jedino je nezgodno što može da se desi da potrošim sve pare dok mi stigne račun :wink:

pozdrav...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tanja napisao:znam,i verovatno cu preci na postpaid sa jedim od owih brojewa ....
Samo vodi racuna da pre toga potrosis besplatne poruke posto se iste za razliku od kredita ne prenose, i naravno ko sto ti b_udder rece post pejd ti znaci vise price za manje (ili isto) para ali i mogucnost da nabije racun na nekih desetak hiljada (ok kod mt:s-a je minimalni limit 5 000 pa mozes da ga smanjis zarad smanjenja rizika)

BTW ja sam to kupio samo zbog jeftinog neta (ja mucenik i dalje moram da kuburim sa dialup-om, tja kablovska je dosla na 50m i dalje ni makac vec koju godinu, ADSL ce da bude u daljoj buducnosti, bezicni mi je nedostupan zbog konfiguracije terena.....) broj ide klincu kome je njegov istekao, za CD nemam pojma sta cu ali ga sigurno necu ni ubaciti u plejer (mada ga slusam najmanje jednom dnevno ali ne svojom voljom)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja tek sad videh temu, ali koliko vidim nista nisam propustio. Najbolji komntar Zrdavkovog CD-a je potpuno ignorisanje. Činjenica je da ga inače nikada ne bi rasprodao, a i velika većina izvođača ipak svoj rad daleko više ceni. Znači sve je jasno.

A za ostatak, u suštini se ništa ne dobija. 100 dindži za priču, i 100 poruka (ovo još kao i ajde, ali vrednost poruke je odavno precenjena - koošta ali ne vredi 3 din, čime se ovo i potvrđuje), i (u mom, a i sve većem broju slučajeva) bespotreban net. A još jedan 064 mi ne treba.

Tako da ono što je za AnGeLa oF LoVe odlican poslovni potez, za mene je: "Džaba ste krečili".

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

koja je fora sa tim aktiviranjem kartice?
meni nigde ne pise da imam tih 100 besplatnih poruka!
skida kredit za sms sasvim normalno ko da ih nemaaaaaaa
NOKIA N8

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

Crystal, imash shifru za proveru broja preostalih besplatnih poruka! kucaj *103# ista for kao kad proveravash kredit! :wink: :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ok ljudi da se pohvalim kupio sam cd....
dobio sam neki sexy 064 broj koji u suštini uopšte nij eloš a počinje mi sa 9!!!!!
verovali ili ne!
internet valjda traje do tj može da se pokrene do 11. februara tako???
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

nego jel zvao neko 9813 da proveri dal ima problema sa koriscenjem vise tih internet vaucera sa istog fiksnog broja posto bi mi trebalo jos par 064 bojeva da poklonim u okolini :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

evo jednog loseg iskustva.ide ovako. jedno 10 poruka kartica nije mogla d aposalje tj poslato je svega 4 komada koje je mob prijavio da je poslao ali onih 10 nisu jer je pisalo sms nije poslat i ljudi ništa nisu dobili
ali kada se ukuca provera poruka oni su obračunila one poruke koje nisu poslane....
fuck the system

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

U telekomu imaju sad peoblema u vezi ovih novih brojeva, neki cak i nisu radili! Kazu da nisu najbolje registrovali svih, valjda 100000 kartica koje su prodate sa cd-om! Ja sam zvao da mi podese GPRS jos negde 25.12.06. i rekli su mi da zovem za koji dan, jer mi broj nije registrovan, a radi mi pozivi!!! 8)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Ahaha ... nemaju dovoljno licenci na SGSNu ... ahaha ... magarci ... pa kako nisu o tome razmišljali ranije ... o Bože ... Srbijo!
Samsung Omnia HD 8GB

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

mixxx napisao:Crystal, imash shifru za proveru broja preostalih besplatnih poruka! kucaj *103# ista for kao kad proveravash kredit! :wink: :wink:
hvala ti mixxx spasio si mi zivot :)
NOKIA N8

Odgovori