*** mts i ZDRAVKO COLIC***
danas sam kupila tri broja
interesuje me samo,da li postoji ogranichenje do kada se moraju potroshiti te besplatne poruke?Jasno mi je da se kartica mora aktivirati do 11 februala,ali da li postoji neki datum kada se besplatne poruke moraju potroshiti?Ako ne postoji,da kupim josh
pokushala sam da zovem njihov call centar,ali nece neshto 
edit:
Jedva sam nekako dobila operatera,nema ogranichenja do kada se poruke moraju potroshiti,ogranichenje je samo za aktivaciju
super,idem da se nakupujem tih cd-ova,da se obezbedim za narednih par meseci 
edit:
Jedva sam nekako dobila operatera,nema ogranichenja do kada se poruke moraju potroshiti,ogranichenje je samo za aktivaciju
Tanja napisao: nakupujem tih cd-ova,da se obezbedim za narednih par meseci
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Samo vodi racuna da pre toga potrosis besplatne poruke posto se iste za razliku od kredita ne prenose, i naravno ko sto ti b_udder rece post pejd ti znaci vise price za manje (ili isto) para ali i mogucnost da nabije racun na nekih desetak hiljada (ok kod mt:s-a je minimalni limit 5 000 pa mozes da ga smanjis zarad smanjenja rizika)Tanja napisao:znam,i verovatno cu preci na postpaid sa jedim od owih brojewa ....
BTW ja sam to kupio samo zbog jeftinog neta (ja mucenik i dalje moram da kuburim sa dialup-om, tja kablovska je dosla na 50m i dalje ni makac vec koju godinu, ADSL ce da bude u daljoj buducnosti, bezicni mi je nedostupan zbog konfiguracije terena.....) broj ide klincu kome je njegov istekao, za CD nemam pojma sta cu ali ga sigurno necu ni ubaciti u plejer (mada ga slusam najmanje jednom dnevno ali ne svojom voljom)
Ja tek sad videh temu, ali koliko vidim nista nisam propustio. Najbolji komntar Zrdavkovog CD-a je potpuno ignorisanje. Činjenica je da ga inače nikada ne bi rasprodao, a i velika većina izvođača ipak svoj rad daleko više ceni. Znači sve je jasno.
A za ostatak, u suštini se ništa ne dobija. 100 dindži za priču, i 100 poruka (ovo još kao i ajde, ali vrednost poruke je odavno precenjena - koošta ali ne vredi 3 din, čime se ovo i potvrđuje), i (u mom, a i sve većem broju slučajeva) bespotreban net. A još jedan 064 mi ne treba.
Tako da ono što je za AnGeLa oF LoVe odlican poslovni potez, za mene je: "Džaba ste krečili".

A za ostatak, u suštini se ništa ne dobija. 100 dindži za priču, i 100 poruka (ovo još kao i ajde, ali vrednost poruke je odavno precenjena - koošta ali ne vredi 3 din, čime se ovo i potvrđuje), i (u mom, a i sve većem broju slučajeva) bespotreban net. A još jedan 064 mi ne treba.
Tako da ono što je za AnGeLa oF LoVe odlican poslovni potez, za mene je: "Džaba ste krečili".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ok ljudi da se pohvalim kupio sam cd....
dobio sam neki sexy 064 broj koji u suštini uopšte nij eloš a počinje mi sa 9!!!!!
verovali ili ne!
internet valjda traje do tj može da se pokrene do 11. februara tako???
dobio sam neki sexy 064 broj koji u suštini uopšte nij eloš a počinje mi sa 9!!!!!
verovali ili ne!
internet valjda traje do tj može da se pokrene do 11. februara tako???
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
evo jednog loseg iskustva.ide ovako. jedno 10 poruka kartica nije mogla d aposalje tj poslato je svega 4 komada koje je mob prijavio da je poslao ali onih 10 nisu jer je pisalo sms nije poslat i ljudi ništa nisu dobili
ali kada se ukuca provera poruka oni su obračunila one poruke koje nisu poslane....
fuck the system
ali kada se ukuca provera poruka oni su obračunila one poruke koje nisu poslane....
fuck the system
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
U telekomu imaju sad peoblema u vezi ovih novih brojeva, neki cak i nisu radili! Kazu da nisu najbolje registrovali svih, valjda 100000 kartica koje su prodate sa cd-om! Ja sam zvao da mi podese GPRS jos negde 25.12.06. i rekli su mi da zovem za koji dan, jer mi broj nije registrovan, a radi mi pozivi!!!