VIP pripejd promocija!
telefon je pre svega namenjen za pricu pa su pre par godina dosle i sms a danas ako nema memeorisku,mp3 i 2mega pix nije telefon nego djubar
ako ti treba sve to jeftinije uzmi neki lap top pa pod misku zajedno sa profesionalnim foto aparatom od xxx pix
zaboravljate da je pre samo par godina su DB,5110 ,3210 i 3310 bili vrh
ako ti treba sve to jeftinije uzmi neki lap top pa pod misku zajedno sa profesionalnim foto aparatom od xxx pix

zaboravljate da je pre samo par godina su DB,5110 ,3210 i 3310 bili vrh

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Nova promocija u Vipu:
pričaj, kuckaj, mms-uj
dinar za sve!
Neke želje su u tvojim rukama!
Iskoristi fantastičnu Vip prepaid ponudu - minut priče u pravcu bilo koje mreže dobijaš za samo 1 dinar posle prvog minuta razgovora, kao i SMS i MMS za samo 1 dinar.*
U okviru ove promocije dobijaš 1000 minuta razgovora za samo 1 din/min, kao i 1000 SMS i MMS-ova koje možeš iskoristiti 30 dana od datuma aktivacije promocije.
Nakon toga možeš produžiti promociju do kraja novembra 2008. godine ukoliko dopuniš svoj Vip prepaid račun bilo kojim iznosom. Postojeći pripejd korisnici mogu da se uključe u novu ponudu jednostavnim slanjem SMS odgovora na broj 1111 i dopunom kredita u iznosu od 200 dinara.
Pričaj, kuckaj, mms-uj koliko želiš u bilo koje doba dana i noći!
» Cena od 1 din je prikazana bez PDV-a.
» U svim tarifnim paketima,razgovori se tarifiraju na 30 sekundi posle prvog minuta razgovora.
» Promocija vazi do 30.11.2008. samo za usluge u okviru nacionalne mreze i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.
http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php
pričaj, kuckaj, mms-uj
dinar za sve!
Neke želje su u tvojim rukama!
Iskoristi fantastičnu Vip prepaid ponudu - minut priče u pravcu bilo koje mreže dobijaš za samo 1 dinar posle prvog minuta razgovora, kao i SMS i MMS za samo 1 dinar.*
U okviru ove promocije dobijaš 1000 minuta razgovora za samo 1 din/min, kao i 1000 SMS i MMS-ova koje možeš iskoristiti 30 dana od datuma aktivacije promocije.
Nakon toga možeš produžiti promociju do kraja novembra 2008. godine ukoliko dopuniš svoj Vip prepaid račun bilo kojim iznosom. Postojeći pripejd korisnici mogu da se uključe u novu ponudu jednostavnim slanjem SMS odgovora na broj 1111 i dopunom kredita u iznosu od 200 dinara.
Pričaj, kuckaj, mms-uj koliko želiš u bilo koje doba dana i noći!
» Cena od 1 din je prikazana bez PDV-a.
» U svim tarifnim paketima,razgovori se tarifiraju na 30 sekundi posle prvog minuta razgovora.
» Promocija vazi do 30.11.2008. samo za usluge u okviru nacionalne mreze i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.
http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Telenor nece sigurno njma je odavno nebitno da daju bilo sta svojim suznjima
mt; s oce samo pitanje kada, posvetitli su se 66 pa im i nije toliko bitno jer im kul odradjuje posao ali oce sigurno kad tad .
Cekaju svi decembar i pocetak novogodisnjih i bozicnih darivanja imam jako lep predosecaj da ce tu biti zaista svasta i da necemo znati u decembru i januaru gde bi i stabi i kod koga bi .
zajdnicka stvar za sve je da malo promene izbor telefona u postpejdu snize cene starih i zastarelih modela a nove da daju po realnim i normalnim cenama i da svi daju opciju izbora na 2 ili 1 godinu posebno se ovo odnosi na vip

mt; s oce samo pitanje kada, posvetitli su se 66 pa im i nije toliko bitno jer im kul odradjuje posao ali oce sigurno kad tad .
Cekaju svi decembar i pocetak novogodisnjih i bozicnih darivanja imam jako lep predosecaj da ce tu biti zaista svasta i da necemo znati u decembru i januaru gde bi i stabi i kod koga bi .
zajdnicka stvar za sve je da malo promene izbor telefona u postpejdu snize cene starih i zastarelih modela a nove da daju po realnim i normalnim cenama i da svi daju opciju izbora na 2 ili 1 godinu posebno se ovo odnosi na vip
Inače, u novoj promociji:
- uspustava veze: 3,3 din
- prvi minut: 5,8 din
- naredni minut: 1,2 din
"cao" košta 9,1 din
5 min i 31sek košta 15,1 din.
Kako mene na MTS postpaid 1min košta 2din bez uspostave veze, sledi da se VIP isplati tek posle 10 minuta razgovora (u mom slučaju).
(svi iznosi su sa PDV-om)
- uspustava veze: 3,3 din
- prvi minut: 5,8 din
- naredni minut: 1,2 din
"cao" košta 9,1 din
5 min i 31sek košta 15,1 din.
Kako mene na MTS postpaid 1min košta 2din bez uspostave veze, sledi da se VIP isplati tek posle 10 minuta razgovora (u mom slučaju).
(svi iznosi su sa PDV-om)
Dopuna: Standardni MMS ima kapacitet od 1000 znakova a SMS 160. Uglavnom, svaka promocija je dobra na svoj nacin. Nekome ce odgovarati vise, nekome manje ali dobro je da ih ima i da su sto cesce. Pozdravljam ovaj potez VIP-a. Pozdravljam i potez MTS-a vezan za uvodjenje 066. A za Telenor stvarno ne znam sta da kazem.

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prep ... /index.php
Dopuni praznike
besplatnom prepaid pričom i porukama
Vip je spremio praznično iznenađenje! Kupi dupli SIM paket i dobijaš dve SIM kartice po ceni jedne.
Sada svaka Vip prepaid SIM kartica sadrži poklon:
*besplatnih 1000 dinara bonus kredita,
*1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži.
Postojeći prepaid korisnici mogu da se uključe u promociju slanjem besplatne SMS poruke na broj 1000 i uplatom 200 dinara kredita.
» Promocija se može iskoristiti 31 dan od dana aktivacije, a najkasnije do 31.01.2009.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- materijalmen
- Banned
- Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03
Ovo im je najveca glupost do sada. Ograniciti promociju na mrezu od 100.000 (povremeno) aktivnih korisnika. Ocigledno ocajnicki potez vipa da se domogne jos korisnika putem 2 sim kartice po ceni jedne. Sledeci korak je verovatno besplatno deljenje sim kartica.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Nece oni jos dugo , apsolutno nista nisu uradili a niti im se bilo sta radi gomila lencuga.
Ima vec vise od 3 meseca kada sam nesto ceprkao oko mejla na kompu i setim se reko da ih pitam kada ce oni osposobiti mejl i pregled racuna preko neta i eto kako onda tako i sada
im je ponasanje.
U makedoniji gde su poceli mnogo kasnije i dali vise novaca za licencu rade sve kako bi trebalo da bude time dokazuju koliko im znaci nase trziste.
javljaju mi se masovni raskidi ugovora kod njih
Ima vec vise od 3 meseca kada sam nesto ceprkao oko mejla na kompu i setim se reko da ih pitam kada ce oni osposobiti mejl i pregled racuna preko neta i eto kako onda tako i sada

U makedoniji gde su poceli mnogo kasnije i dali vise novaca za licencu rade sve kako bi trebalo da bude time dokazuju koliko im znaci nase trziste.
javljaju mi se masovni raskidi ugovora kod njih