VIP pripejd promocija!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ima ljudi kojima nisu mnogo bitni telefoni, moja drugarica neobraca paznju na telefone, bitno joj je da lepo izgleda. Nisam ni ja tip koji zudi za najnovijim telefonimaa. Ovu akciju postujem, osim toga i starijim ljudima odgovaraju ovakvi telefoni, jos ako uzimate vip br. onda se svakako isplati.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

telefon je pre svega namenjen za pricu pa su pre par godina dosle i sms a danas ako nema memeorisku,mp3 i 2mega pix nije telefon nego djubar
ako ti treba sve to jeftinije uzmi neki lap top pa pod misku zajedno sa profesionalnim foto aparatom od xxx pix :dry:
zaboravljate da je pre samo par godina su DB,5110 ,3210 i 3310 bili vrh :wink:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ovi telefoni su jadni. bio sam kupio onaj 226, i smiješan je, ekran se odmah izgrebao, veoma slabo se čuo u razgovoru, ne vjerujem da je onaj 526 bolji, a o samsungu da ne pričamo, sigurno imaju viška zalihe jer ih niko ne kupuje, pa da se otarase.

a cijene, UŽAS!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Nova promocija u Vipu:

pričaj, kuckaj, mms-uj
dinar za sve!

Neke želje su u tvojim rukama!
Iskoristi fantastičnu Vip prepaid ponudu - minut priče u pravcu bilo koje mreže dobijaš za samo 1 dinar posle prvog minuta razgovora, kao i SMS i MMS za samo 1 dinar.*

U okviru ove promocije dobijaš 1000 minuta razgovora za samo 1 din/min, kao i 1000 SMS i MMS-ova koje možeš iskoristiti 30 dana od datuma aktivacije promocije.

Nakon toga možeš produžiti promociju do kraja novembra 2008. godine ukoliko dopuniš svoj Vip prepaid račun bilo kojim iznosom. Postojeći pripejd korisnici mogu da se uključe u novu ponudu jednostavnim slanjem SMS odgovora na broj 1111 i dopunom kredita u iznosu od 200 dinara.

Pričaj, kuckaj, mms-uj koliko želiš u bilo koje doba dana i noći!

» Cena od 1 din je prikazana bez PDV-a.
» U svim tarifnim paketima,razgovori se tarifiraju na 30 sekundi posle prvog minuta razgovora.
» Promocija vazi do 30.11.2008. samo za usluge u okviru nacionalne mreze i ne odnosi se na usluge sa dodatom vrednošću.

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo je lepo-šteta što nemam više ni jednu vip pripejd karticu :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

"U svim tarifnim paketima,razgovori se tarifiraju na 30 sekundi posle prvog minuta razgovora. "

da jako lepo i povoljno sad su i ovo izmislili znaci sad ce svi na polak minute da rade :angry: :x

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Nebitno, uz dupliranje(predhodnu promociju) i sadasnju promociju i nije strasno tarifiranje 60+30.
Bolji je vip i takav nego telenor i mt:s. Nazalost imam utisak da telenor i mt:s nece reagovati...

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Telenor nece sigurno njma je odavno nebitno da daju bilo sta svojim suznjima :D
mt; s oce samo pitanje kada, posvetitli su se 66 pa im i nije toliko bitno jer im kul odradjuje posao ali oce sigurno kad tad .
Cekaju svi decembar i pocetak novogodisnjih i bozicnih darivanja imam jako lep predosecaj da ce tu biti zaista svasta i da necemo znati u decembru i januaru gde bi i stabi i kod koga bi .
zajdnicka stvar za sve je da malo promene izbor telefona u postpejdu snize cene starih i zastarelih modela a nove da daju po realnim i normalnim cenama i da svi daju opciju izbora na 2 ili 1 godinu posebno se ovo odnosi na vip

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Da je srece da iskopiraju mt:s i telenor ali znam da nece :smutny: :uhuh: 100%

:dry: :dry: :dry: :uhuh: :uhuh: :chytry: :chytry: :chytry: :disgust: :disgust: :disgust: :shock: :shock: :shock: :shock:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

I ja mislim da nece... mt:s ima trenutno 066, tako da bilo bi mnogo! A Telenor nece isto, barem ne sada... njima je rodjendan u novembru tako da tada mozemo ocekivati neku promociju.

Owim
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 05:53

Post od Owim »

Inače, u novoj promociji:

- uspustava veze: 3,3 din
- prvi minut: 5,8 din
- naredni minut: 1,2 din

"cao" košta 9,1 din

5 min i 31sek košta 15,1 din.

Kako mene na MTS postpaid 1min košta 2din bez uspostave veze, sledi da se VIP isplati tek posle 10 minuta razgovora (u mom slučaju).

(svi iznosi su sa PDV-om)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Bas super prepaid promocija, jako povoljna. Da sam korisnik iste pre bih slao mms-ove nego sms-ove. Mislim kada vec isto kosta... A i poznato je da u mms-u moze da stane mnoooogo vise texta ako je bez slike...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Dopuna: Standardni MMS ima kapacitet od 1000 znakova a SMS 160. Uglavnom, svaka promocija je dobra na svoj nacin. Nekome ce odgovarati vise, nekome manje ali dobro je da ih ima i da su sto cesce. Pozdravljam ovaj potez VIP-a. Pozdravljam i potez MTS-a vezan za uvodjenje 066. A za Telenor stvarno ne znam sta da kazem.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

Slika

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prep ... /index.php

Dopuni praznike
besplatnom prepaid pričom i porukama

Vip je spremio praznično iznenađenje! Kupi dupli SIM paket i dobijaš dve SIM kartice po ceni jedne.

Sada svaka Vip prepaid SIM kartica sadrži poklon:
*besplatnih 1000 dinara bonus kredita,
*1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži.

Postojeći prepaid korisnici mogu da se uključe u promociju slanjem besplatne SMS poruke na broj 1000 i uplatom 200 dinara kredita.

» Promocija se može iskoristiti 31 dan od dana aktivacije, a najkasnije do 31.01.2009.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Promocija važi u okviru Vip mreže
sad su izgleda poceli da kopiraju telenor :angry: ovo nije dobro za vip

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Da l' su ogranicili poruke samo na njihovu mrezu? Lepo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

uuu ja sam hteo uzeti novi broj zbog bonusa ali tek sam primetio da su ogranicili za vip mrezu :o :shock: majke im.... :x :x

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Ovo im je najveca glupost do sada. Ograniciti promociju na mrezu od 100.000 (povremeno) aktivnih korisnika. Ocigledno ocajnicki potez vipa da se domogne jos korisnika putem 2 sim kartice po ceni jedne. Sledeci korak je verovatno besplatno deljenje sim kartica.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

Nece oni jos dugo , apsolutno nista nisu uradili a niti im se bilo sta radi gomila lencuga.
Ima vec vise od 3 meseca kada sam nesto ceprkao oko mejla na kompu i setim se reko da ih pitam kada ce oni osposobiti mejl i pregled racuna preko neta i eto kako onda tako i sada :dry: im je ponasanje.
U makedoniji gde su poceli mnogo kasnije i dali vise novaca za licencu rade sve kako bi trebalo da bude time dokazuju koliko im znaci nase trziste.
javljaju mi se masovni raskidi ugovora kod njih :D

bmarke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 07:21

Post od bmarke »

@sigi

Nije mi jasno kako su 10 miliona €, koji su plaćeni za licencu u Makedoniji veći izdatak od 320 miliona € plaćenih u Srbiji...

Jedan od najskuplje plaćenih komada papira u istoriji ove zemlje. :roll:

Odgovori