vlada1970 svaka cast za post,stvarno nisam znao ovo za sljivovicu
nego ajde na temu Telenor
@djolex
Tacno,tada nije vredelo kao sada ali se opet znao neki red za vreme Mobtela.
Meni je pukao film u septembru prosle godine,znacio mi je broj,koristim ga od kad je 062 krenuo.Sada stoji broj u fioci i placa se pretplata od 50-tak dinara.
Evo primer
Znaci zadnjih 4-5 godina placaju se uredno racuni,svaki mesec cim stigne racun bude placeno isti dan.
Odem na odmor u inostranstvo u julu,nisam koristio telefon nesto u julu narocito jer je sam dobio karticu poslovnu slovenacku od caleta.Znaci za jul mesec mozda racun 500-600 dinara.3.2 meni kartica ne radi,popizdim ja malo

nazovem odmah Telenor call centar,ovi nemaju pojma o cemu se radi i tako 3. dana ne radi kartica,ovi stalno tvrde da je do mene.U 5. telefona stavljam karticu i u nijednom ne radi

sigurno do mene

.Usput ja pitam da li ce biti problem posto niko nije u firmi do 1.9. ako se zakasni koji dan,ova teta nema veze slobodno rece rok je 45. dana

.1.9 dolazim ja u Srbiju,placa se taj racun za jul.Da nazovem nekoga kao vi niste platili racun,tu popizdim

,nazovem call centar.Ispricam situaciju,ova kaze pa trebali ste da se prijavite za zastitu od iskljucenja

.Kazem sta mi je rekla koleginica,ova kaze kao to nije moguce,kada ste zvali.Ja kazem,dam slovenacki broj sa koga sam zvao,ova nema registrovanog

.Uzmem ja listing sa tog broja,odstampam,odnesem.Opet ista prica kod njih.
Sad treba neki zahtev za aktivaciju ponovo broja a to je 80-tak dinara.

I to naravno traje 24h.
Odradi se i to,eto ga 6.9 stize racun za Avgust neka besmislena cifra,a telefon nije koriscen

.Odnesem zahtev da mi daju listing kao cekajte da sistem odradi za par dana pa cete dobiti listing

. Dodjem za par dana njima ne radi stampac.
Podnese se zalba,posle par dana zove iz Call centra,kao ucinicemo vam uslugu i storniracemo to.Ja reko to je vas problem i ne cinite meni uslugu.A ova ce meni ni pet ni sest.Trebate da nam budete zahvalni

.
Kaze sledeci racun ce biti smanjen za taj iznos,ajde dobro platim tu cifru.Uzmem oko 10-tog 066. broj,koristim 062 i dalje.Prodje mesec dana dodje racun nekih 2000. dinara ali i dalje nije smanjen.
Isto datum oko 6.10,nazovem ja prepodne ova kaze to ce tek biti smanjeno kad dodje resenje

.Nazove cale popodne,ovaj lik mu mrtav ladan obavesteni ste jutros,na njegovo pitanje zar ne treba neki zvanican dopis.Lik mu kaze pa vi trebate da zovete da se informiste

.Nista,ne plati se taj racun,nikom nista prodje mesec dana.
U medjuvremenu ja stavim karticu,ona opet ne radi.Odemo do Poslovnice,pitam lepo da li ja placam novu karticu jer je do njih greska.Ova zaposlena kaze ne placate,dobro daju novu karticu.
Stize novi racun za oktobar i stoji stavka zamena kartice.Posaljem zvanican dopis opet

.
Zove ne ljubazna teta,vi ste bili svesni i nas radnik nas je obavestio da vam je rekao da placate.I na moje da je do njih greska ona to negira jer je to ne moguce.Pa oni su ipak Telenor.Ne 'ebem ja to 2% ne platim ni taj racun jer je bilo i dalje onih stornirah novaca.
Pre mesec dana u decembru,zove na firmin telefon Telenor (ja se bas zadesio tada tamo) i pitanje je da li ste mozda ne zadovoljni nasim uslugama kada ste smanjili potrosnju sa 12000 (oba broja) na 300 dinara i vidi da je uzet jedan broj na MT:S-u (ehh drzavo).Ja reko da,radije cemo placati 5x skuplje nego da se prema nama ophode kao vi.
Sada cale placa 3 eura minut razgovora u Srbiji sa slovenackom karticom a ja imam losiji signal na MT:S-u ali su mi racuni sa 4-5000 sada 1400-2000 sa istom potrosnjom.Ali pohvalno je da su im malo operateri ljubazniji.
Za vreme Mobtela cenili su nas do neba kao potrosace i uvek ali uvek je stigla cestitka za Novu Godinu kao vernim korisnicima itd.A sta smo dobili od Telenora,samo nerviranje.
Eto malo se i ja raspisah
@Andrijano
Ja nisam hteo da djuice-a banuju,nego da malo obrati paznju na to kako su korisnici zadovoljni i zasto su negativni

.A ne samo Telenor uveo ovu uslugu itd.
Ako se secate da sam ja uvek hvalio Telenor u ovom delu foruma Operateri ...