Veoma čudan događaj

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Veoma čudan događaj

Post od Daddy Yankee »

Zvao sam određen MTS broj sa Vipa (ako to ima ikakve veze) i sad poslije par minuta razgovora, čuo se glas "Jeb*m mu mater što se javljaš" i veza se prekinula.
Ne znam šta može biti u pitanju, veze su se pomješale ili šta? Jako čudno u 21. vjeku.
(sagovornik kaže da uopšte nije čuo taj glas, a ja nisam imao poziv na drugoj liniji)

Ne kontam nikako šta može biti u pitanju. :unsure: :unsure: :unsure:

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Mozda tvoje razgovore neko prisluskuje. Prati te BIA. Meni se desavalo, u Slobino vreme, da mi crkne fiksni telefon kada sa sagovornikom psujem SPS i njegove clanove. A narocito u vreme izbora.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

S obzirom da si zvao sa Vipa, sve je moguce. Ja sam jednom poslao jednu poruku, a dobio sam 17 izvestaja o dostavi te poruke, i skinuo mi je kredit kao da sam poslao 17 poruka, a pritom je ta osoba kojom sam poslao dobila jednu poruku. Vip...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Pričao sam sa sestrom pa se ne sjećam da sam sr*o o LDP-u SPS-u i slično, mada imam nekad običaj 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

CIA snajka, CIA, unistili su pola sveta... Ma desava se svasta. Meni se jednom desilo dok sam jos bio na faxu, mislim da je bilo 96, da sam zvao drugara, i pricali jedno pola sata, odjednom neki glas, i prepoznam jednu nashu zajednicku drugaricu - mene je zvala... Pa smo tako svo troje pricali jedno 45min, a onda smo se sprdali ko ce sada ovaj konferens razgovor da plati.
Sto se mobilnih telefona, pogotovu u danasnje vreme tiche, vrlo vrlo chudno...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Uh uh... bez politike... i paranormalnog... a i psovanje je zabranjeno... Daddy Yankee, shvati ovo kao opomenu nadam se da se neće ponavljati...

Lock...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema