Zvao sam određen MTS broj sa Vipa (ako to ima ikakve veze) i sad poslije par minuta razgovora, čuo se glas "Jeb*m mu mater što se javljaš" i veza se prekinula.
Ne znam šta može biti u pitanju, veze su se pomješale ili šta? Jako čudno u 21. vjeku.
(sagovornik kaže da uopšte nije čuo taj glas, a ja nisam imao poziv na drugoj liniji)
Mozda tvoje razgovore neko prisluskuje. Prati te BIA. Meni se desavalo, u Slobino vreme, da mi crkne fiksni telefon kada sa sagovornikom psujem SPS i njegove clanove. A narocito u vreme izbora.
S obzirom da si zvao sa Vipa, sve je moguce. Ja sam jednom poslao jednu poruku, a dobio sam 17 izvestaja o dostavi te poruke, i skinuo mi je kredit kao da sam poslao 17 poruka, a pritom je ta osoba kojom sam poslao dobila jednu poruku. Vip...
CIA snajka, CIA, unistili su pola sveta... Ma desava se svasta. Meni se jednom desilo dok sam jos bio na faxu, mislim da je bilo 96, da sam zvao drugara, i pricali jedno pola sata, odjednom neki glas, i prepoznam jednu nashu zajednicku drugaricu - mene je zvala... Pa smo tako svo troje pricali jedno 45min, a onda smo se sprdali ko ce sada ovaj konferens razgovor da plati.
Sto se mobilnih telefona, pogotovu u danasnje vreme tiche, vrlo vrlo chudno...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.