Pa relativno je i logično da ti malo duži i malo manje kvalitetni kablovi "jedu"snagu

A baš sad da jurcaš AD-46 zbog toga........ Strpi se do N91, i ima da pevaš
Inače nabudžio sam/smo MX-550 sluške, i jako se dobro čuju. Sad sam zaboravio da ih ponesem pa da ih slikam (fotoaparat nikad ne zaboravim

), ali sutra poslavljam slike. Možda sam trebao malo više kabla da ostavim na samim slušalicama, ali sad nije važno. Važno da radi. Neću otkrivati identitet majstora da ne bi još nekom palo na pamet da ga cima, a i veoma malom broju bi pomogao, ali prepoznaće se već...............THX
Ali ima jedan jako veliki problem. Ako se neko seća postova o razlici između Altec Lancinga, Sonija, Phillipsa, iPOda, i sl. VS. Sennheiser, tj. koliko je ovaj poslednji nadmoćniji u odnosu na ostale, sada sam provalio koliko su MX-550 loše

U odnosu na CX-300

Da li sumnjate da sam morao da postanem ponosni vlasnik? Ne treba. Jesam......... I sad, šta reći nego:
Najkraća moguća recenzija je: Pure clarity!
Radili smo mini testić N91 telefona i slušalica, pomenutog MX-550 (između kojih je sad već sve mrtvija trka - to sad bolje vidim) i CX-300, N95, i mog Canyona. Ukratko a veoma očekivano plejer i N91 su od prilike isti, N95 solidno zaostaje. N91 sluške i MX550 u od prilike iste po kvalitetu, ali su MX-550 jače. Treba li da kažem kakve su originalne slušalice od N95? Dupe u odnosu na one ostale oči. A CX-300 u odnosu na sve ostalo je kao da do sada nisam slušao muziku, nego neko muljanje. Tako da sada i vlasnici N91 i N95 grčevito skupljaju pare za svoje prve in-ear sluške.
Izolacija spljnih zvukova im je izuzetno dobra. Nije savršena ali dovoljno dobra da i ovako moram stare slušalice da zadržim da me ne ubije nešto na ulici kad vozim bajs. Standardne tri veličine kapica za različite veličine ušiju, koje kad se nameste toliko dobro leže da me je ćale bez obzira na cenu pitao. "zašto i meni nisi uzeo jedne?", "Zato što koštaju 4200!", "A jel? Pa dobro, pa šta? Uzmi sledeći put, dobićeš pare!".
Vlado, sekta se širi