Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Vlada Zem Uh, o tome bih mogao da razglabam tri dana.Slazem se sa tobom,tokom istorije dosta pojedinaca koristeci crkvu kao instituciju je pocinilo dosta pogresnih stvari i naravno medju njima je nasilno pokrstavanje (prekrsti se ili umri),naravno da je moralo doci do sukoba koji se i dan danas odvija.
Vincent Da cuo sam za nijh, ali samo cuo, nisam ih slusao,neki moji poznanici su ih slusali i bas kao i ti su odusevljeni,narocito gitaristom. ;)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Da, Šule je jedan od najboljih gitarista koje sam imao prilike da čujem, posebno na ovim prostorima... Imali su jednom, gledao sam uživo na televiziji, improvizaciju na temu Crna Gora i Šule je jedno 15 minuta rasturao sve moguće stare narodne pjesme na električnoj gitari, ja nisam znao gdje se nalazim!!! Fenomenalni su!

Čim nabavim nešto od njih, penjem na Rapidshare!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

E odlicno Vincent, ako sta nadjes ti baci na rapid.,a ako slucajno budem brzi takodje cu baciti na rapid. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Wicker Man, pa baš i nisam mislio na "pokrštavanje" nego na direktan uticaj crkve na baš "svoju marvu". Pusti to, drž'se džeza :)
Evo 1 album koji uvek ubacujem na mob kad "poludim" od stresa itd, opušta, V.Stefanovski & M.Tadić - "Live in Belgrade" - 2 gitare, unplugged, Macedonia etno, nešto vanvremensko :D
Skoro sve to ima ali u rockwild fazonu na albumu Leb i sol "Live in New York" :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ah, ja sam bio na njihovom koncertu u Podgorici juna prošle godine. Vlado, vanvremensko i vanprostorsko!!! DObro me podsjeti da to stavim isto ako uzmem moj, izgleda nesuđeni :( N91 8gb :cry:

Pozdrav! :wink:

P.S. Inace, snimao sam ih u mp4 formatu sa N70 i snimci su baš bili dobri!!! Pojma nemam gdje su mi, doduše :shock: :wacko: :(
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

u shto sam ja snimao dobre video snimke na koncertu peperssa u ovoj mojoj shugavoj indjiji, bash su super ispali.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ahhhhh....konacno 2gb mesta za muziku i gluposti :lol:

sad mogu da natrpam nesto muzike i filmova....

Od albuma sam stavio:
Savatage-Gutter Ballet,Edge Of Thorns,The Wake Of Magellan
Korpiklaani-Spirit Of The Forest,Voice Of Wilderness,Tales Along This Road,Tervaskanto
Overkill-Feel The Fire,Taking Over,Under The Influence,The Years Of Decay

Od video materijala:
Underworld Evolution film
Linkin Park Live In Texas snimak koncerta

ahhhhh uzivancija :P

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Imam giga karticu na telefonu, i ludujem, mnogo mi je malo...

Sve u svemu stavio sam album: Planet Funk-The Illogical Consequence
Mnogo je dobar, preporucujem ga svima

sokol932
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Avg 2007. 12:03

Post od sokol932 »

ja imam preko 250 pesama na fonu,od toga 120 od Lepe Brenehttp://www.mobilnisvet.com/forum/images/smiles ... owgrin.gif
Veoma sam srećan!...mozda je ljakse,mozda je matoro,ali makar nije sektasko od metala i slicnih gluposti... :uhuh: :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ubacio sam ceo OST iz sva tri dela princa od persije i mnogo je dobro kada se sluša u gspu.zanimljivo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ja se vala bacam na pravljenje liste od jedno stotinjak omiljenih pesama koje cu lepos talno da drzim u fonu i na kracim relacijama uvek imam nesto da trenutno slusam,nemoze da omane.... :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Na preporuku cebzab, -a od sada u telefonu imam i ''Planet Funk'' i njihov ceo album ''The Illogical Consequence" i ja bih ga takodje preporucio svima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

lala
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Sep 2007. 17:59

Post od lala »

e drugari mozda je glupo da pitam ovde ali znate kolko jurim ovo sto ocu da vas pitam a moje pitanje je da li mozda neko ima iz filma 300 kad onaj kaze tonight we dine in hell e to postoji kao mp3 ako to neko ima bash bi mu bio zahvalan !!! :) :) :) :D

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

lala, ja imam muziku iz filma `300` u toj pesmi ima ono kad jedan kaze `tonight we dine in hell` pa ti to mozes preko programa da iseces. Ako hoces da ti posaljem pesmu, posalji mi preko PP tvoju e-mail adresu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

od danas ponovo Rock sezona :D Ubacena diskografija Zepelina i Deep Purple i razbijam sa iPodom danas umalo da me izbafce sa casa jer sam tako tiho pustio na cx300 da je i gluvi nastavnik cuo :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ja sam ubacio oko 120 svojih omiljenijih pesama i sad uzivam....bilo je malo teze odabrati samo toliko :lol: ali preziveo sam :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Znam kako ti je :) ja sam u moj ubacio tačno 200 odabranih pjesama i muški sam se namučio da odredim koje će to biti stvari... Ostalo mi je još 200-inak mb slobodno na kartici...taman dovoljno :)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pa tako sma i ja uradio,ostavio da ima oko 300 mb slobodno za fotke i gluposti,ostalo napakovao muziku.lepo prikacio plejer na komp i pustao sve albume redom,i vadio omiljene pesme...onda shvatio da cu morati da se ogranicim na po jednu dve pesme od svakog benda a ne sa svakog albuma,medjutim i tako je krajnji rezultat bio vise od 2gb muzike,pa smo morali da seckamo i odbacujemo i zavrsili smo na cifri od 120 otprilike...dosta je :)

lala
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Sep 2007. 17:59

Post od lala »

e drugari zanima me gde mogu da nadjem na netu mp3 format isecaka iz filmova domacih, mozda nisam trebo ovde to da pitam ali jbg bash mi treba !!!? :D :D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ost se sada sluša iz Command & Conquer serijala i ono je stvarno dobro.ljudi su prevazišli sami sebe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori