Vincent Da cuo sam za nijh, ali samo cuo, nisam ih slusao,neki moji poznanici su ih slusali i bas kao i ti su odusevljeni,narocito gitaristom.
Muzika u vašem telefonu?
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Vlada Zem Uh, o tome bih mogao da razglabam tri dana.Slazem se sa tobom,tokom istorije dosta pojedinaca koristeci crkvu kao instituciju je pocinilo dosta pogresnih stvari i naravno medju njima je nasilno pokrstavanje (prekrsti se ili umri),naravno da je moralo doci do sukoba koji se i dan danas odvija.
Vincent Da cuo sam za nijh, ali samo cuo, nisam ih slusao,neki moji poznanici su ih slusali i bas kao i ti su odusevljeni,narocito gitaristom.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Da, Šule je jedan od najboljih gitarista koje sam imao prilike da čujem, posebno na ovim prostorima... Imali su jednom, gledao sam uživo na televiziji, improvizaciju na temu Crna Gora i Šule je jedno 15 minuta rasturao sve moguće stare narodne pjesme na električnoj gitari, ja nisam znao gdje se nalazim!!! Fenomenalni su!
Čim nabavim nešto od njih, penjem na Rapidshare!
Pozdrav!
Čim nabavim nešto od njih, penjem na Rapidshare!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Wicker Man, pa baš i nisam mislio na "pokrštavanje" nego na direktan uticaj crkve na baš "svoju marvu". Pusti to, drž'se džeza
Evo 1 album koji uvek ubacujem na mob kad "poludim" od stresa itd, opušta, V.Stefanovski & M.Tadić - "Live in Belgrade" - 2 gitare, unplugged, Macedonia etno, nešto vanvremensko
Skoro sve to ima ali u rockwild fazonu na albumu Leb i sol "Live in New York"
Evo 1 album koji uvek ubacujem na mob kad "poludim" od stresa itd, opušta, V.Stefanovski & M.Tadić - "Live in Belgrade" - 2 gitare, unplugged, Macedonia etno, nešto vanvremensko
Skoro sve to ima ali u rockwild fazonu na albumu Leb i sol "Live in New York"
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ah, ja sam bio na njihovom koncertu u Podgorici juna prošle godine. Vlado, vanvremensko i vanprostorsko!!! DObro me podsjeti da to stavim isto ako uzmem moj, izgleda nesuđeni
N91 8gb
Pozdrav!
P.S. Inace, snimao sam ih u mp4 formatu sa N70 i snimci su baš bili dobri!!! Pojma nemam gdje su mi, doduše

Pozdrav!
P.S. Inace, snimao sam ih u mp4 formatu sa N70 i snimci su baš bili dobri!!! Pojma nemam gdje su mi, doduše
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Ahhhhh....konacno 2gb mesta za muziku i gluposti
sad mogu da natrpam nesto muzike i filmova....
Od albuma sam stavio:
Savatage-Gutter Ballet,Edge Of Thorns,The Wake Of Magellan
Korpiklaani-Spirit Of The Forest,Voice Of Wilderness,Tales Along This Road,Tervaskanto
Overkill-Feel The Fire,Taking Over,Under The Influence,The Years Of Decay
Od video materijala:
Underworld Evolution film
Linkin Park Live In Texas snimak koncerta
ahhhhh uzivancija
sad mogu da natrpam nesto muzike i filmova....
Od albuma sam stavio:
Savatage-Gutter Ballet,Edge Of Thorns,The Wake Of Magellan
Korpiklaani-Spirit Of The Forest,Voice Of Wilderness,Tales Along This Road,Tervaskanto
Overkill-Feel The Fire,Taking Over,Under The Influence,The Years Of Decay
Od video materijala:
Underworld Evolution film
Linkin Park Live In Texas snimak koncerta
ahhhhh uzivancija
ja imam preko 250 pesama na fonu,od toga 120 od Lepe Brenehttp://www.mobilnisvet.com/forum/images/smiles ... owgrin.gif
Veoma sam srećan!...mozda je ljakse,mozda je matoro,ali makar nije sektasko od metala i slicnih gluposti...

Veoma sam srećan!...mozda je ljakse,mozda je matoro,ali makar nije sektasko od metala i slicnih gluposti...
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Na preporuku cebzab, -a od sada u telefonu imam i ''Planet Funk'' i njihov ceo album ''The Illogical Consequence" i ja bih ga takodje preporucio svima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
lala, ja imam muziku iz filma `300` u toj pesmi ima ono kad jedan kaze `tonight we dine in hell` pa ti to mozes preko programa da iseces. Ako hoces da ti posaljem pesmu, posalji mi preko PP tvoju e-mail adresu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Pa tako sma i ja uradio,ostavio da ima oko 300 mb slobodno za fotke i gluposti,ostalo napakovao muziku.lepo prikacio plejer na komp i pustao sve albume redom,i vadio omiljene pesme...onda shvatio da cu morati da se ogranicim na po jednu dve pesme od svakog benda a ne sa svakog albuma,medjutim i tako je krajnji rezultat bio vise od 2gb muzike,pa smo morali da seckamo i odbacujemo i zavrsili smo na cifri od 120 otprilike...dosta je