BH700 Bluetooth slusalice jel sreo neko...?ako nije njih sreo ajde dajte neki primer slusalica koje su kvalitetne i izgledaju ok(trebaju mi za Lunu),cena nije bitna....
vlady slika ti nevalja, takvih adaptera ima i u prodavnicama za kompjutere, barem je tako u S.M. nemora bas da bude Nokia marke, pogledaj bilo kakav koji ima takav ulaz i izlaz.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Trazio, bilo gde da pitam nema, cak i u bg elektroniku ... kao da ne zivim u Beogradu. Kad udjem u prodavnicu i pitam prodavca da li imaju gledaju me kao da sam pao sa marsa.
Slika je zamenjena
@vlady, ja sam pre sedam dana kupio slican adapter u Elektroniku. Odgovarao bi ti sigurno jer je 2.5-3.5mm i super je jer mu jack(2.5mm) koji ulazi u telefon pod uglom od 90 stepeni tako da ne smara i ne izgleda ruzno kada je ustekan u fon! Tada su ga imali i mozda su ga prodali jer mi je prodavac rekao da idu kao alva. Pokusaj ponovo za koji dan,trebali bi da dobiju. Cena mu je bila 200 dinzi sto i nije puno,jer je Hama-in a ne neko kinesko djubre koje sam imao pre sa kojim mi je stalno prekidala jedna sluska!!!
Jel zna neko da li kod nas imaju Nokijini zvucnici sa 3,5 mm uticnicom, slicni SE-ovim MPS 60??? Video sam ih na nokija sajtu, ali me interesuje da li ih ima u Srbiji?
@Zeljkamp: Hvala zeljkamp taj i trazim. hmm devojka koja radi tamo me je ubedjivala dva puta preko telefona da nemaju taj vec da imaju od 3,5m ka 2,5 mm. Dva puta sam je isto pitao i ona negira. Cena je isto 200 din. Izgleda da je najbolje da odem tamo i pokazem im ulaz na telefonu. Bas taj koji ti imas mi je potreban.
@Zeljkamp lol u pravu si otisao i uzeo ali sa kablicem je. hm samo ne znam da li je do fona ili mozda kablica... cuje se dosta statike kada je tisina, prilicno dosta, malko iritira .. mozda zato sto je adapter sa kablicem? da je onakav kao sa slike mozda bi bilo bolje?
Jel zna neko gde ima i da li postoji neki prikljucak tako da iz jednog ulaza idu dva para slusalica? Cini mi se da sam to negde video, trebalo bi mi to...
Spyker, za obicne 3.5 mm slusalice imas razdelnike koji kostaju oko 100din i imas ih svuda: buvljak, kanibal, bg elektronik... E sad ako ti treba razdelnik za neku drugu vrstu konektora, verovatno postoji i mogao bi da ih potrazis u ovim radnjama.
Spyker, to baš nije pametno raditi jer na taj način paralelno spajaš sluške, obaraš impedansu i samim tim opterećuješ izlaz, što će se svakako odraziti na trajanje baterije, a u najgorem slučaju može da crkne izlaz. Ako su oba para sluški recimo 32 oma, onda će u paraleli imati 16 oma. Ako su jedne 32 a druge 16, impedansa pada na 10,6 oma, a to već može da pravi problem. Sve zavisi kako je urađen izlaz na uređaju. Uostalom probaj na kratko, pa ako proceniš da nema čudnih pojava - teraj...
jedno pitanjce... uzeo sam pioneer slusalice u jednoj radnji, kostaju oko 1000din i apsolutno se ne cuje nijedan dublji zvuk od obicnog visokog tona i pistanja koje samo smeta usima... gde god da ih utaknem, komp, mp3 plejer, telefon one ne proizvode basove nego samo visoke tonove... dal li je moguce da su tako lose?
naravno da sam otisao i uzeo kes nazad... nisu se mnogo bunili... nije u pitanju iznos koji sam dao nego princip... sad sam miran i kupio sam one za K750i, razbijaju
...mnogo su bitne slušalice
Nema šta, juče i danas sam imao priliku da maltretiram I-phone (8GB) (ali samo sa originalnim lepim belim sluškama jer'nisam smeo da nabodem 3,5mm adaptere). Svi ti EQ, itd, no way...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.