Upgrade slušalica i preporuka

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

BH700 Bluetooth slusalice jel sreo neko...?ako nije njih sreo ajde dajte neki primer slusalica koje su kvalitetne i izgledaju ok(trebaju mi za Lunu),cena nije bitna.... 8)
Blackberry 9700

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:27

Post od vlady »

ljudi da li neko zna gde ima da se nadje ovakav adapter u bg za 6120 classic sa 2,5mm na 3,5mm ?

AD-50
Slika

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vlady slika ti nevalja, takvih adaptera ima i u prodavnicama za kompjutere, barem je tako u S.M. nemora bas da bude Nokia marke, pogledaj bilo kakav koji ima takav ulaz i izlaz.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vlady »

Trazio, bilo gde da pitam nema, cak i u bg elektroniku ... kao da ne zivim u Beogradu. Kad udjem u prodavnicu i pitam prodavca da li imaju gledaju me kao da sam pao sa marsa.
Slika je zamenjena

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@vlady, ja sam pre sedam dana kupio slican adapter u Elektroniku. Odgovarao bi ti sigurno jer je 2.5-3.5mm i super je jer mu jack(2.5mm) koji ulazi u telefon pod uglom od 90 stepeni tako da ne smara i ne izgleda ruzno kada je ustekan u fon! Tada su ga imali i mozda su ga prodali jer mi je prodavac rekao da idu kao alva. Pokusaj ponovo za koji dan,trebali bi da dobiju. Cena mu je bila 200 dinzi sto i nije puno,jer je Hama-in a ne neko kinesko djubre koje sam imao pre sa kojim mi je stalno prekidala jedna sluska!!! :D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jel zna neko da li kod nas imaju Nokijini zvucnici sa 3,5 mm uticnicom, slicni SE-ovim MPS 60??? Video sam ih na nokija sajtu, ali me interesuje da li ih ima u Srbiji?
iPhone + CX300

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vlady »

@Zeljkamp: Hvala zeljkamp taj i trazim. hmm devojka koja radi tamo me je ubedjivala dva puta preko telefona da nemaju taj vec da imaju od 3,5m ka 2,5 mm. Dva puta sam je isto pitao i ona negira. Cena je isto 200 din. Izgleda da je najbolje da odem tamo i pokazem im ulaz na telefonu. Bas taj koji ti imas mi je potreban.

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@vlady, idi do prodavnice i kupi adapter jer ih verovatno imaju samo to riba ne zna... Sta ces,takve su ti skoro sve zene,ali ipak ne mozemo bez njih! :wink:

vlady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vlady »

@Zeljkamp lol u pravu si :) otisao i uzeo ali sa kablicem je. hm samo ne znam da li je do fona ili mozda kablica... cuje se dosta statike kada je tisina, prilicno dosta, malko iritira .. mozda zato sto je adapter sa kablicem? da je onakav kao sa slike mozda bi bilo bolje?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

hocu sebi da uzmem Shure SE310 sta mislite o njima ?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jel zna neko gde ima i da li postoji neki prikljucak tako da iz jednog ulaza idu dva para slusalica? Cini mi se da sam to negde video, trebalo bi mi to...
iPhone + CX300

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Spyker, za obicne 3.5 mm slusalice imas razdelnike koji kostaju oko 100din i imas ih svuda: buvljak, kanibal, bg elektronik... E sad ako ti treba razdelnik za neku drugu vrstu konektora, verovatno postoji i mogao bi da ih potrazis u ovim radnjama.

PozZ

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Spyker, to baš nije pametno raditi jer na taj način paralelno spajaš sluške, obaraš impedansu i samim tim opterećuješ izlaz, što će se svakako odraziti na trajanje baterije, a u najgorem slučaju može da crkne izlaz. Ako su oba para sluški recimo 32 oma, onda će u paraleli imati 16 oma. Ako su jedne 32 a druge 16, impedansa pada na 10,6 oma, a to već može da pravi problem. Sve zavisi kako je urađen izlaz na uređaju. Uostalom probaj na kratko, pa ako proceniš da nema čudnih pojava - teraj... :wink:

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Spyker, postoji taj razdelnik za PSP samo ne znam da li se dobija uz njega ili se naknadno kupuje

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

jedno pitanjce... uzeo sam pioneer slusalice u jednoj radnji, kostaju oko 1000din i apsolutno se ne cuje nijedan dublji zvuk od obicnog visokog tona i pistanja koje samo smeta usima... gde god da ih utaknem, komp, mp3 plejer, telefon one ne proizvode basove nego samo visoke tonove... dal li je moguce da su tako lose?

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@luca, vrlo moguce da je tako. Sto se slusalica i tehnike uopste tice uvek je bilo koliko para toliko muzike. Mada kes nije uvek merilo kvaliteta...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

:uhuh: ma nije... reklamiraj luca, ne može pioneer od 1.000 da bude tako loš :disgust:
(neki kontakti verovatno ali to nije tvoja briga) :x
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

naravno da sam otisao i uzeo kes nazad... nisu se mnogo bunili... nije u pitanju iznos koji sam dao nego princip... sad sam miran i kupio sam one za K750i, razbijaju :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...mnogo su bitne slušalice :)
Nema šta, juče i danas sam imao priliku da maltretiram I-phone (8GB) (ali samo sa originalnim lepim belim sluškama :shock: jer'nisam smeo da nabodem 3,5mm adaptere). Svi ti EQ, itd, no way...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja mogu reci da MX75 krce na Classicu dok SHure SE530 :uhuh: radi se o pesmama sa bitrateom 320kbps :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori