Telefoni i smrzavanje

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Meni je fascinantno kakve telefone imaju nasi vojnici.... kao da si sluzio u Svajcarskoj :lol:

A smrzo mi se w800 svojevremeno... ekran je reagovao sa zakasnjenjem i primetan je bio burn in... doduse zaboravio sam ga na terasi na -nesto jedno par sati :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Sinoc sa 23stepena na -22 iPhone radi ko doxa :) dok touch pro je jedno 2-3 minuta zezao dok nije dosao sebi :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ja nemam ovakvih iskustava, uvek držim telefon blizu .. khm... paa... srca :D :wink: , ali me zanima kako iPhone reaguje na zaleđene prste jer je (skoro) jedini koji radi na termosenzor. miodrage, madness99?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

meni nije pravio probleme,dok iPod skoro da nije radio ovaj njihov touchpad nazovi :).E90 je radila za divno cudo caletu,eh da nocas je prenocila 6030 u kolima na nekih -15 i posle toga nema problema sa radom :).
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, svako jutro na nekoj minus pingvin temperaturi ja moram na posao, i posto su mi razbili svojevremeno kola i ukrali radio (maskicu sam drzao u onoj fioci u futrolici - znachi svakako bi mi razbili kola), meni sada iPhonche radi kao mjuza u kolima (dok sam u njima), i ekran sasvim lepo reaguje na sve.
Kad budem imao nesto konkretnije, napisacu. Inache i E61 na hladnoci radi ki zmaj
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ThunderBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
:: Galaxy S8

Post od ThunderBird »

Ode ja skijati sutra... :D :D :D
Javim se sa rezultatima novih testova... :lol: :lol: :lol:

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

ThunderBird, jedva cekamo rezultate :lol:
Inace,da se pohvalim,moja N73 je pre neki dan prezivjela pravo mucenje na -16 i za divno cudo-nista joj nije bilo,u sat vremena napravio sam 20ak slika,par video klipova,malo kuckao poruke...I nikakvog kocenja ni mrljanja boja po displeju nije bilo,sve super radi...
Nokia N95 8GB

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Prošle godine mi je Nokia 6233 pala u sneg, ali ništa joj se nije desilo iako sam ga obrisao vlažnom jaknom kolko da skinem sneg, i dan danas kevu dobro služi :D
Nokia Lumia 630

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

Post od horkolerbus »

kod mene na 6300 se telefon iskljuci i nece da se upali ,kasnije kada udjem u toplo upali bez problema

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Ja sam za Novu godinu bio na kopu ne znam koja je bila temp ali ruke su mi se smrzle a tel je radio perfektno(n82). Kartica koja me je zezala (sporo otvarala galeriju) pocela da kliza ko po loju. OD sada kad ame zeza fon pustim ga da se smrzne pa da ga bog vidi :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, juche sam bio nesto malo vishe napolju (citaj 2-3 sata na -1 - nije bas nesto puno), i malo su mi se smrzli prstitji. iPhone radio ki sat.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori