A smrzo mi se w800 svojevremeno... ekran je reagovao sa zakasnjenjem i primetan je bio burn in... doduse zaboravio sam ga na terasi na -nesto jedno par sati
Telefoni i smrzavanje
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evo, svako jutro na nekoj minus pingvin temperaturi ja moram na posao, i posto su mi razbili svojevremeno kola i ukrali radio (maskicu sam drzao u onoj fioci u futrolici - znachi svakako bi mi razbili kola), meni sada iPhonche radi kao mjuza u kolima (dok sam u njima), i ekran sasvim lepo reaguje na sve.
Kad budem imao nesto konkretnije, napisacu. Inache i E61 na hladnoci radi ki zmaj
Kad budem imao nesto konkretnije, napisacu. Inache i E61 na hladnoci radi ki zmaj
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- ThunderBird
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
ThunderBird, jedva cekamo rezultate
Inace,da se pohvalim,moja N73 je pre neki dan prezivjela pravo mucenje na -16 i za divno cudo-nista joj nije bilo,u sat vremena napravio sam 20ak slika,par video klipova,malo kuckao poruke...I nikakvog kocenja ni mrljanja boja po displeju nije bilo,sve super radi...
Inace,da se pohvalim,moja N73 je pre neki dan prezivjela pravo mucenje na -16 i za divno cudo-nista joj nije bilo,u sat vremena napravio sam 20ak slika,par video klipova,malo kuckao poruke...I nikakvog kocenja ni mrljanja boja po displeju nije bilo,sve super radi...
Nokia N95 8GB
- horkolerbus
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11
- markosvaba
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33